• ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΜΑΛΛΟΝ???

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #99260  από marian77
 Πέμ Ιαν 30, 2014 4:10 pm
Γειά σας συναθλητές μου!! Λοιπόν εδώ και 8 μερες εχω πόνο, μουδιασμα εννίοτε και καψιμο δεξιά παλάμη και 2 μεσαία της δαχτυλα,με αποτέλεσμα η δουλειά μου να γίνεται με πολύ δυσκολία αφού το "καλό μου" χέρι είναι το δεξί.....σήμερα αποφάσισα να παρω το γιατρό τηλφ να τον ενημερώσω......μου είπε ότι ο...πόνος δεν κολλάει (αυτή τη στιγμή πονάω και γραφω) δεν θέλω να το συνδέσω με τη σκπ......μου είπε ο γιατρός να περιμένω αλλη μια βδομάδα πριν πάω......δεν θα πήγιανα ετσι και αλλιώς γτι φεύγω πσκ.. :smile-rock: :smile-rock: Συγχαρητήρια!!!! Ακριβώς ένα χρόνο μετά απο το πρώτο κλινικό περιστατικό, και χρήση αβονεξ έχω γενέθλια.....μάλλον με υποτροπή......

Σας φιλώ όλους και να είστε δυνατοί.....η ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!! :smile-bigsmile: :smile-bigsmile: :smile-bigsmile:
 #99261  από marian77
 Πέμ Ιαν 30, 2014 4:14 pm
marian77 έγραψε:Γειά σας συναθλητές μου!! Λοιπόν εδώ και 8 μερες εχω πόνο, μουδιασμα εννίοτε και καψιμο δεξιά παλάμη και 2 μεσαία της δαχτυλα,με αποτέλεσμα η δουλειά μου να γίνεται με πολύ δυσκολία αφού το "καλό μου" χέρι είναι το δεξί.....σήμερα αποφάσισα να παρω το γιατρό τηλφ να τον ενημερώσω......μου είπε ότι ο...πόνος δεν κολλάει (αυτή τη στιγμή πονάω και γραφω) δεν θέλω να το συνδέσω με τη σκπ......μου είπε ο γιατρός να περιμένω αλλη μια βδομάδα πριν πάω......δεν θα πήγιανα ετσι και αλλιώς γτι φεύγω πσκ.. :smile-rock: :smile-rock: Συγχαρητήρια!!!! Ακριβώς ένα χρόνο μετά απο το πρώτο κλινικό περιστατικό, και χρήση αβονεξ έχω γενέθλια.....μάλλον με υποτροπή......

Σας φιλώ όλους και να είστε δυνατοί.....η ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!! :smile-bigsmile: :smile-bigsmile: :smile-bigsmile:

ΠΡΟΣ Κο: tasso_m ασκούμενο νευρολόγο:
ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!!

Ελπίζω ότι μέσα απο αυτήν εδώ την παρέα θα πάρεις πραγματική εμπειρία για το πως αισθανόμαστε,πόσο πονάμε και πως ζούμε και προσπαθούμε να επιβιώσουμε μεσα σε μια κοινωνία που μας έχει αφενός γυρίσει τη πλάτη και αφετέρου σε μια ιατρική κοινωνία που ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΣΚΠ!!!!!!!!!!! KISSES
 #99272  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιαν 30, 2014 8:10 pm
Καλησπερα marian !!!!!! Λοιπον , θα διαφωνησω με τον γιατρο σου . Ο πονος κολλαει και παρα-κολλαει με τη σκπ !!!! Το εχω νοιωσει στο πετσι μου .Κι οχι μονο εγω. Πολλοι συμπασχοντες βασανιζονται απο πονους , καθε ειδους και μορφης , που συχνα ειναι αφορητοι Η καυσαλγια , πονος και καψιμο δηλαδη , ειναι συχνη επισης . Απο'οσο ξερω δινουν διαφορα αντιεπιληπτικα για την αντιμετωπιση της . Αλλιως κανεις ΥΠΟΜΟΝΗ και περναει , αργα ή γρηγορα .Τα παυσιπονα δεν προσφερουν κατι .Βεβαια , ο νευρολογος σου , σωστα ειπε να περιμενεις . Μπορει να σου εχει περασει μεχρι την επομενη εβδομαδα .Περαστικα και ...μη μασας !!!!!! :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-flower:
 #99283  από billios
 Πέμ Ιαν 30, 2014 11:04 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Καλησπερα marian !!!!!! Λοιπον , θα διαφωνησω με τον γιατρο σου . Ο πονος κολλαει και παρα-κολλαει με τη σκπ !!!! Το εχω νοιωσει στο πετσι μου .Κι οχι μονο εγω. Πολλοι συμπασχοντες βασανιζονται απο πονους , καθε ειδους και μορφης , που συχνα ειναι αφορητοι Η καυσαλγια , πονος και καψιμο δηλαδη , ειναι συχνη επισης . Απο'οσο ξερω δινουν διαφορα αντιεπιληπτικα για την αντιμετωπιση της . Αλλιως κανεις ΥΠΟΜΟΝΗ και περναει , αργα ή γρηγορα .Τα παυσιπονα δεν προσφερουν κατι .Βεβαια , ο νευρολογος σου , σωστα ειπε να περιμενεις . Μπορει να σου εχει περασει μεχρι την επομενη εβδομαδα .Περαστικα και ...μη μασας !!!!!! :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-flower:

Η Αννα τα λεει μια χαρα,στο μονο που εχω μια μικρη ενσταση ειναι στο να περιμενεις μια βδομαδα,η βδομαδα ειναι πολλυς καιρος για μας,μπορει να περασει μπορει και να πυροδοτυθει και κατι αλλο..[χτυπαω ξυλο με χερια-ποδια]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος billios την Παρ Ιαν 31, 2014 12:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #99285  από tarirs
 Πέμ Ιαν 30, 2014 11:16 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Καλησπερα marian !!!!!! Λοιπον , θα διαφωνησω με τον γιατρο σου . Ο πονος κολλαει και παρα-κολλαει με τη σκπ !!!! Το εχω νοιωσει στο πετσι μου .Κι οχι μονο εγω. Πολλοι συμπασχοντες βασανιζονται απο πονους , καθε ειδους και μορφης , που συχνα ειναι αφορητοι Η καυσαλγια , πονος και καψιμο δηλαδη , ειναι συχνη επισης . Απο'οσο ξερω δινουν διαφορα αντιεπιληπτικα για την αντιμετωπιση της . Αλλιως κανεις ΥΠΟΜΟΝΗ και περναει , αργα ή γρηγορα .Τα παυσιπονα δεν προσφερουν κατι .Βεβαια , ο νευρολογος σου , σωστα ειπε να περιμενεις . Μπορει να σου εχει περασει μεχρι την επομενη εβδομαδα .Περαστικα και ...μη μασας !!!!!! :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-flower:
+1000000000000 πονο να δεις...αλλα μαθαμε...να λεμε no...capito....
 #99292  από marian77
 Παρ Ιαν 31, 2014 9:25 am
Σας ευχαριστώ όοοοολους!!!! Είστε μοναδικοί!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣ tassos_m:
Τα βλέπετε κύριε νευρολόγε¨??? Καμία αγωγή δεν πιάνει όσο η στήριξη του ενός προς τον άλλο !!!!!!!!! Αυτό μας κάνει μοναδικούς.Αυτό που η ιατρική και κοινωνική μέριμνα στην Ελλάδα έχει καταφέρει να μην υπάρχει,όπως υπάρχει σε άλλες χώρες...αυτό που έξω το λένε support!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ Κύριε tassos_m δεν έχω κάτι μαζί σας οπότε τις αναρτήσεις αυτές,εαν τις δείτε μην τις πάρετε προσωπικά.......βοηθήστε μας όσο μπορείτε, τόσο εσείς όσο και η ιατρική κοινότητα.Διότι μέσα απο εμάς θα ξεκλειδώσετε την ms!!!!!!!!!!! :smile-rofl: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #99293  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιαν 31, 2014 10:30 am
marian77 έγραψε:Σας ευχαριστώ όοοοολους!!!! Είστε μοναδικοί!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣ tassos_m:
Τα βλέπετε κύριε νευρολόγε¨??? Καμία αγωγή δεν πιάνει όσο η στήριξη του ενός προς τον άλλο !!!!!!!!! Αυτό μας κάνει μοναδικούς.Αυτό που η ιατρική και κοινωνική μέριμνα στην Ελλάδα έχει καταφέρει να μην υπάρχει,όπως υπάρχει σε άλλες χώρες...αυτό που έξω το λένε support!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ Κύριε tassos_m δεν έχω κάτι μαζί σας οπότε τις αναρτήσεις αυτές,εαν τις δείτε μην τις πάρετε προσωπικά.......βοηθήστε μας όσο μπορείτε, τόσο εσείς όσο και η ιατρική κοινότητα.Διότι μέσα απο εμάς θα ξεκλειδώσετε την ms!!!!!!!!!!! :smile-rofl: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
:smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: Φυσικα ΔΕΝ εχουμε τιποτα εναντιον του νεαρου, ειδικευομενου , ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ νευρολογου!!!!!!! Απλως , του ευχομαστε να ΑΝΤΕΞΕΙ και να συνεχισει να ειναι ...οπως ειναι τωρα ! Να συνεχισει να ειναι ...με το μερος μας ............
 #99343  από fillcinefil
 Σάβ Φεβ 01, 2014 2:20 am
marian77 έγραψε:...μου είπε ο γιατρός να περιμένω αλλη μια βδομάδα πριν πάω....
Πως νομίζω ότι το καμπανάκι είναι "άνω του ενός 24άωρου, νέο σύμπτωμα που επιμένει".
 #99356  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Φεβ 01, 2014 10:47 am
fillcinefil έγραψε:
marian77 έγραψε:...μου είπε ο γιατρός να περιμένω αλλη μια βδομάδα πριν πάω....
Πως νομίζω ότι το καμπανάκι είναι "άνω του ενός 24άωρου, νέο σύμπτωμα που επιμένει".
:smile-clapping:Εχεις απολυτο δικιο .Ετσι ειναι . Ομως, στις περιπτωσεις μουδιασματων και καυσαλγιων , η πειρα μου λεει οτι καλυτερα να περιμενουμε ! Εχω παθει πολλα...τετοια ! Στο παρελθον, τοτε που το παραμικρο νεο συμπτωμα με εκανε να ..κατουριεμαι απο το φοβο μου , επικοινωνουσα με το νευρολογο αμεσως . Εκεινος μου εδινε κορτιζονη σε χαπια ή αντιεπιληπτικα , για λιγες μερες .Αργοτερα , που επαψα να εχω ιδιωτη γιατρο και , κυριως, επαψα να φοβαμαι ...σε παρομοια συμπτωματα ...απλως...κανω υπομονη ! Περνουν , αργα ή γρηγορα , απο μονα τους . Στη χειροτερη περιπτωση , αφηνουν μια μικρη αναμνηση .Εξαιρειται , βεβαια , η :smile-devil: νευραλγια τριδυμου...αλλά αυτη ειναι ...εκτος συναγωνισμου :smile-devil: :smile-devil: :smile-devil: Για παραδειγμα ...Πριν τρια χρονια , καλοκαιρι , ΦΟΒΕΡΟΣ πονος και καψιμο στον δεξιο μηρο . Δεν μπορουσα ουτε να το αγγιξω...ουτε λεπτο ρουχο δεν αντεχα ...Πηρα παυσιπονα..Τιποτα...Το ραντεβου μου στο νοσοκομειο αργουσε ακομα και δεν ηθελα να παω στα επειγοντα . Μετα απο 3 μερες περασε ! Αφησε μια μικρη αναμνηση ..Που και που , με ενοχλει αλλά αντεχω .Οταν , μετα απο καιρο , το ανεφερα στο νευρολογο , εκεινος μου ειπε οτι σε τετοιες περιπτωσεις δινει αντιεπιληπτικα και οτι τα παυσιπονα δεν κανουν τιποτα .Πολλα εγραψα ! Σας ζαλισα ? :smile-talking: :smile-talking: :smile-talking: Λοιπον !!!!!Φιλαρακια ! Αν αντεχετε...καντε υπομονη ! Αν οχι ....βουρ στα επειγοντα !!!!
 #99362  από billios
 Σάβ Φεβ 01, 2014 11:45 am
Καλο ειναι να το μιλησεις με τον γιατρο σου,αν θεωρεις οτι ειναι νεο συμτωμα μην το αφησεις απλα για να δεις που θα καταληξει,οπως και να χει νομιζω οτι πρεπει να το μιλησεις παντως μαζι του