• ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #98583  από greekinholland
 Πέμ Ιαν 09, 2014 4:20 pm
Και πάνω που άρχισα να ηρεμώ μετά την διάγνωση η ΣΚΠ δε με ξέχασε και είπε να μου πει "Καλή χρονιά", με διάφορα όμορφα συμπτωματα όπως μουδιασμα χερι - πόδι πακέτο , ένα παράξενο πιάσιμο - πόνο στις ωμοπλάτες και για συμπλήρωμα το αριστερό μάτι θαμπό σα ταινία του Αγγελόπουλου :smile-drunk: . Επίσκεψη από βδομάδα στο νευρολόγο μου και βλέπουμε τι πακέτο θα μου ετοιμάσει :? :? :? :?
 #98612  από nora tora
 Παρ Ιαν 10, 2014 12:54 am
greekinholland έγραψε:Και πάνω που άρχισα να ηρεμώ μετά την διάγνωση η ΣΚΠ δε με ξέχασε και είπε να μου πει "Καλή χρονιά", με διάφορα όμορφα συμπτωματα όπως μουδιασμα χερι - πόδι πακέτο , ένα παράξενο πιάσιμο - πόνο στις ωμοπλάτες και για συμπλήρωμα το αριστερό μάτι θαμπό σα ταινία του Αγγελόπουλου :smile-drunk: . Επίσκεψη από βδομάδα στο νευρολόγο μου και βλέπουμε τι πακέτο θα μου ετοιμάσει :? :? :? :?

... Καλά βρε greekinholland, :smile-surprised: :smile-surprised: :smile-surprised:
Πριν λίγες μέρες δεν μας είπες πως ο γιατρός σου, σου ανακοίνωσε ότι πρόκειται για κλινικά απομονωμένο σύνδρομο λόγω του πολύ υψηλού πυρετού που σου έκανε μια ουρολοίμωξη κλπ κλπ και όλα ΟΚ????
Τι να πω.... Τι έγινε???
Μακάρι όλα να σου πάνε καλά βρε παιδί μου.....

:smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #98669  από Κωνσταντίνα
 Σάβ Ιαν 11, 2014 12:26 pm
greekinholland έγραψε:Και πάνω που άρχισα να ηρεμώ μετά την διάγνωση η ΣΚΠ δε με ξέχασε και είπε να μου πει "Καλή χρονιά", με διάφορα όμορφα συμπτωματα όπως μουδιασμα χερι - πόδι πακέτο , ένα παράξενο πιάσιμο - πόνο στις ωμοπλάτες και για συμπλήρωμα το αριστερό μάτι θαμπό σα ταινία του Αγγελόπουλου :smile-drunk: . Επίσκεψη από βδομάδα στο νευρολόγο μου και βλέπουμε τι πακέτο θα μου ετοιμάσει :? :? :? :?
greekinholland έχεις πολύ στρες καλέ μας φίλε :smile-nod:
Θα σου πρότεινα όσο γίνεται να απστασιοποιηθείς λίγο από το internet.
Όλη σου η ύπαρξη αυτή τη στιγμή χτυπά στον παλμό της σκπ, γι αυτό θέλεις να έρχεσαι σε επαφή μαζί της.
Αν υπάρχει η δυνατότητα, συμβουλέψου κάποιον ειδικό σε θέματα διαχείρησης άγχους, επειδή είναι ύπουλο και σε(μας) τρώει.
Είσαι ένα πολύ ήπιο περιστατικό, εμπιστέψου τον οργανισμό σου και το γιατρό σου και κάνε οτιδήποτε άλλο εκτός από τα της αρρώστιας.Γνωρίζεις όσα χρειάζεται για αρχή.
Με πολύ φιλικότητα και νοιάξιμο στα λέω :smile-party:
 #98743  από greekinholland
 Δευ Ιαν 13, 2014 6:35 pm
Και σήμερα συνέχεια με επίσκεψη στο νευρολόγο, αφού για κανένα μισάωρο με βάραγε με το σφυράκι μου έδωσε πακέτο με εξετάσεις για τις επόμενες ημέρες, αίματος , ούρων , οπτικά δυναμικά και νευρολογική εξέταση χέρια πόδια, την οποία δε κατάλαβα καλά κάτι σαν τα οπτικά δυναμικά, κατι με ρεύμα αλλά για τα χέρια και τα πόδια, η απαραίτητη μαγνητική σπονδυλική στήλη, αυχένας , κεφάλι και όταν με το καλό τελειώσω όλες τις εξετάσεις επίσκεψη ξανά για εκτίμηση της κατάστασης. Το μόνο καλό είναι ότι η οργάνωση εδώ βοηθάει σε 5 λεπτά η γραμματεία είχε κανονίσει όλα τα ραντεβού και τουλάχιστον δεν έχεις καθόλου ταλαιπωρία. Άντε να δούμε τι μας βγάλει τώρα