• κομπογιανιτης!!!!!!!!!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6709  από pinelopi
 Τετ Ιούλ 01, 2009 5:05 pm
Καλησπερα δυστιχως πριν απο ενα χρονο ειχαμε μια κοπελα με σκπ στο νοσοκομειο την κουραριζε ο σιγκεκριμενος ''γιατρος'' ι κοπελα ηταν χωρις ιντερφερονι μονο κατι βιταμινες της εδινε το αποτελεσμα να παραλησει απο τη μεση και κατω!!!!σε μας ηρθε γιατι επαθε ουρολιμοξη.ολοι οι γιατροι εκει τρελαθηκαν ειναι απαραδεκτος!!!!!Σori για τα ορθογραφικα αλλα προσπαθω να μην γραφω αγγλικα γιατι κουραζει στο διαβασμα
 #6710  από Giota
 Τετ Ιούλ 01, 2009 5:24 pm
EIXE XRONIA H KOPELA ΜΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΚΑΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ? ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ?
 #6711  από mary_d_ath
 Τετ Ιούλ 01, 2009 5:44 pm
Για ποιον γιατρό λέτε βρε παιδιά;

Να υποθέσω για τον Κουντούρη, γιατί κάτι τέτοιο πήρε το μάτι σε κάποιο άλλο τόπικ...
Αν είναι δυνατόν πάντως, γι' αυτό και πρέπει πάντα να παίρνουμε πολλές γνώμες όσον αφορά τη θεραπευτική μέθοδο που τυχόν θα ακολουθήσουμε...

Μακάρι η συγκεκριμένη κοπέλα να ξέφυγε από τον κομπογιανίτη και να είναι καλά...
 #6712  από pinelopi
 Τετ Ιούλ 01, 2009 5:59 pm
οταν πηγε η λιτσα στον βλακα της ειπαι να κοψη τη θεραπεια και να παιρνει κατι δικα του κοκτειλ.Το κακο ειναι οτι εχει τον τροπο να σε κανει να τον πιστεψεις και εκει την πατανε πολοι τι να πω? ευτηχως που δεν πηγα μαζη με την λιτσα γιατι τωρα θα με ειχαν σε κανενα κρατιτιριο θα του τα εχωνα χοντρα γιατι εκμεταλευεται καταστασεις το Μ.........α!!!!!!!!! :evil: :evil:
 #6713  από litsa
 Τετ Ιούλ 01, 2009 6:00 pm
:cry: :cry: :cry: τέτοια ακούω και τρελαίνομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #6766  από manos81
 Πέμ Ιούλ 02, 2009 8:08 pm
mipos to onoma tou arxizei apo m kai telionei se anolas ???
 #6773  από ddd
 Πέμ Ιούλ 02, 2009 8:58 pm
Τον συγκεκριμένο mano 81 τον έχω επισκεφθεί και εκείνο που δεν μου άρεσε
ότι δεν είναι καν νευρολόγος είναι ιατρός γενικής ιατρικής
 #6780  από manos81
 Παρ Ιούλ 03, 2009 7:58 am
to pezei omos neurologos eksidikeumenos ek amerikis parakalo. to exw ksanapei oti o koumparos mou paei eku....h koumpara mou diafonei kai lene na pane kai alou aftos gaidouri eku....tou dinei kati kokteil vitamines kai kortizoni mia tin evdomada nomizw kati eksetaseis me magnites mou elege kai einai kala..an ekana kiegw mia kortizoni tin evdomada kala tha eimoun... ti napw..... as einai kala to koumparaki mou kai makari na kanei to sosto...
 #6803  από ddd
 Σάβ Ιούλ 04, 2009 12:00 am
Οχι Mano 81 δεν κανει καθολου καλα και προσπαθησε να τον πεισεις να παει και καπου αλλου σε ατομα γιατρους που ειναι εξειδικευμενοι στη νοσο γιατι
μπορει αργα η γρηγορα να το μετανοιωσει.
 #7055  από maraki
 Τρί Ιούλ 14, 2009 1:07 pm
καλημερα

μεσα σε ολη την ατυχια μου ημουν πολλη τυχερη που ειχα οπτικη νευριτιδα και πηγα αμεσως στο γιατρο.( ιανουαριο επαθα την κριση και φεβρουαριο ηξερα τι ειχα και μαρτιο αρχισα την θεραπεια).

ο δικος μου γιατρος (στρατιωτικος) ειναι παρα πολυ καλος και του εχω απολυτη εμπιστοσυνη. καταφερα να κανω παιδακι και τωρα εχω ενα γιο 8 μηνων και ειμαστε ολοι μια χαρα. και ολα αυτα μονο με την αρχικη κριση.. δεν εχω παθει αλλη κριση παρολο που σταματησα το betaferon για 1,5 χρονο λογω εγκυμοσυνης

δεν εχω ακουσει τα καλυτερα λογια για τον κουντουρη. κουραρε την ξαδερφη μου με αποτελεσμα να ειναι τωρα σε αναπηρικο καροτσακι...επισης μου εχουν πει μακρια απο γιατρους του αιγηνητειου