maria2 έγραψε:ευχαριστω που μου απαντησατε......
την προοδευτικη υποτρπιαζουσα μορφη ειχα ετσι ξεκινησα και αρχισα betaferon οπου το συνεχισα αφου δεν μου προκαλεσε προβληματα για 14 χρονια και τωρα λογικα θα το σταματησω δοκιμαστηκα για μενα και βλεπουμε ο γιατρος μου το αφηνει σε μενα.............
γενικος η κλινικη εικονα μου ηταν καλη τα πρωτα 10-11 χρονια τωρα εχει χαλασει κινητικα παω τοιχο τοιχο η κανα δυο βηματα μονη μου και σιγα σιγα γενικος θελω να κρατιεμαι κακη ισορροπια
αν εχει καποιος αλλος τα ιδια προβληματα θα ηθελα να μου πει πως τα αντιμετωπιζει?
maria2 καλησπέρα

,
το γεγονός ότι η ισορροπία σου έχει πρόβλημα, πρέπει να σε προβληματίσει και να φροντίσεις να μην πέσεις.Οι πτώσεις μας πάνε πίσω

.Έχω στο ιστορικό μου μία διάσειση μετά 4 ραμμάτων (μετά το γεγονός έπαθα και υποτροπή) και άλλες 2 με ράμματα και πτώσεις που αφήνουν απλά μελανιές
Επειδή το θέαμα του ανθρώπου που προσπαθεί να ισορροπήσει, "χορεύοντας" απεγνωσμένες ζεϊμπεκιές στον αέρα, είναι πραγματικά αστείο, αποφάσισα να πάρω δύο πατερίτσες και να λύσω και την ανισορρροπία μου, αλλά και την κίνησή μου σε απόσταση
Τώρα για το τι θα κάνεις με την betaferon, εύχομαι να αποφασίσεις αποτελεσματικά για σένα, επειδή ο doctor αντιδρά ως γνήσιος ιατρός επιστήμονας, πετώντας δηλαδή το μπαλάκι ......