ειχα γραψει κ παλιοτερα, περασα κεπα κ μου εδωσαν 67% γραφοντας απομυελινωση κ κολποκοιιακος αποκλεισμος. Τωρα μετα απο ενα κ μηνα το ικα με παραπεμπει σε δευτεροβαθμια για να διευκρινιστει το ποσοστο οπως ειπαν. Θα σηζητησουν εχοντας τ φεκελο μου κ θα με καλεσουν αν καταλαβα αλλα μπορω κ να μην παρουσιαστω κ να αποφασισουν ερημην μαλλλον? θα παρακαλουσα να μου πειτε αν πρεπει να παραστω η οχι, εχω ηδη νεα γνωματευση διοτι τον Οκτωβριο χρειαστηκε να κανω παλι κορτιζονη λογω του οτι ειχα νεα υποτροπη.Στην νεα γνωματευση γραφει περισσοτερα στοιχεια για την μεχρι τωρα πορεια μου, ανφερει συνεχεις υποτροπες αμφιπλευρη πυραμιδικη συνδρομη παραπαρεση μειωση οπτικης οξυτητας, ορθοκυστικες διαταραχες, διαισθησιες, κεφαλγιες αναφεροντας οτι μονο θεραπεια με κορτιζονη κ copaxone μπορω να κανω λογω απλασιας που παρουσιαζω στην ιντερφερονη θετικη στην εξεταση για κ προβλημα λογω καταλυσης κ ταχυκαρδιας κ.λ.π. Συγνωμη παιδια για το μακροσκελες γραψιμο αν μπορει καποιος ας με διαφωτισει. Ευχαριστω για την κατανοηση κ την απαντησ σας.