• Dr. Gary’s Multiple Sclerosis Cure Review Reveals Effective

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #96950  από goldmine
 Κυρ Νοέμ 24, 2013 1:31 pm
Kalimera apo ta ba8i tis Mesis Anatolis (Dammam - Saudi Arabia)

psaxnontas kai egw ston apeiro eleu8ero xrono mou ( no cinemas-no alcohol-no bars-no clubs) edw sti S.Arabia, brika ena site http://www.SclerosisTreatment.com.

Mipws exei kapoios asxoli8ei me to sugkekrimeno 8ema?
 #97040  από eleni POL
 Τρί Νοέμ 26, 2013 1:38 pm
Είναι λιγο πολύ αυτά που μας προτείνουν όλοι ανα καιρούς.
Καλό είναι να επιβεβαιώνονται και απο νεα άρθρα. :smile-star:
Τα έχουμε όλα στη "φυσική προσέγγιση"και στη διατροφή.
Δε φαίνεται να μπορει να σου κάνει κακό.
 #97045  από Κωνσταντίνα
 Τρί Νοέμ 26, 2013 5:08 pm
Πάντως αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ενώ συνταγογραφούσε όλα τα φάρμακα της σκπ, τώρα δε διστάζει να παραδεχτεί το λάθος του και να προτρέπει τον κόσμο να μην πάρει φάρμακα.

Πουλάει βέβαια το βιβλίο του τώρα που συνταξιοδοτήθηκε, αλλά είναι ισχυρό το επιχείρημα όταν ένας γιατρός της συμβατικής ιατρικής ο οποίος αφιέρωσε κάποια χρόνια στην έρευνα, να αναλαμβάνει την ευθύνη να μιλάει για ασθενείς με σκπ και την ανάγκη μη λήψης φαρμάκων.
Δεν έχω γνωρίσει εγώ προσωπικά εναλλακτικό γιατρό να αναλλαμβάνει τέτοια ευθύνη.Όλοι προτείνουν παράλληλη θεραπεία.Σου επισημαίνουν βέβαια τις παρενέργειες για να πάρεις ο ίδιος την ευθύνη.Ποτέ οι ίδιοι :naughty:

Εκφράζω την προσωπική βιωματική μου άποψη και το κάνω επειδή πριν 15 μήνες, ένας συμπάσχων(Π.Μ79) μίλησε όπως συνηθίζει να μιλά και εγώ άκουσα αυτά ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ εκείνη τη δεδομένη στιγμή της ζωής μου και δεν θα πάψω να τον ευχαριστώ :smile-flower: σε συνδιασμό με την εορτάζουσα Στε-litsa :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:

Δεν προτρέπω κάποιον να σταματήσει τα φάρμακά του, απλά να μην εμπιστεύεται με κλειστά μάτια το γιατρό του.
Ας έχει το ένα μάτι ανοικτό :techie-studyingbrown: :techie-studyingbrown: :techie-studyingbrown: