• Καλώς σας βρήκα.....και πάλι!!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #96439  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Πέμ Νοέμ 07, 2013 9:03 pm
Και αφού μας έδωσαν το 50% από το 67% που είχαμε.....και μπορέσαμε να πάρουμε και 2 δραχμούλες αναδρομικά......καταφέραμε να ξανασυνδεθούμε με την τεχνολογία......και να μαι!!!!!!!Λυπάμαι αγαπητοί συνοδοιπόροι για την τόσο μεγάλη χρονικά απουσία μου,αλλά από εδώ και στο εξής,πρώτα ο Θεός,θα είμαστε εδω για να τα λέμε!!!!
:romance-grouphug: :romance-grouphug: :romance-grouphug: :romance-grouphug:
 #96441  από costas
 Πέμ Νοέμ 07, 2013 9:16 pm
ΧΑΜΟΓΕΛΑ! έγραψε:Και αφού μας έδωσαν το 50% από το 67% που είχαμε.....και μπορέσαμε να πάρουμε και 2 δραχμούλες αναδρομικά......καταφέραμε να ξανασυνδεθούμε με την τεχνολογία......και να μαι!!!!!!!Λυπάμαι αγαπητοί συνοδοιπόροι για την τόσο μεγάλη χρονικά απουσία μου,αλλά από εδώ και στο εξής,πρώτα ο Θεός,θα είμαστε εδω για να τα λέμε!!!!
:romance-grouphug: :romance-grouphug: :romance-grouphug: :romance-grouphug:
Eγινες καλά , ή εστω καλύτερα!!! Δες το έτσι !!!! :smile-brokenheart: :dance:
 #96455  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Πέμ Νοέμ 07, 2013 9:42 pm
Θα δείξει Κώστα!!!Είμαι αισιόδοξη αλλά τώρα μου άλλαξαν και αγωγή οπότε σίγουρα είναι καλύτερα μετά από 5 χρόνια ενέσεις τα χαπάκια!!!!Και όχι μόνο χωρίς αποτέλεσμα αλλά χειροτέρευα κιόλας σταθερά!!!Θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλύτερα τώρα.Αν κι ακόμα δεν έχω δει κάποια διαφορά...ίσως είναι και νωρίς ακόμα.....τι να πω.....τουλάχιστον ξεχρεώθηκα με τα λίγα που πήρα και μου έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος και άγχος. Ίσως από αυτό και μόνο να καλυτερέψω!!!!χαχαχα.....time will tell..... :romance-caress:
 #96457  από giannis
 Πέμ Νοέμ 07, 2013 10:18 pm
Σίγουρα από αυτό και μόνο θα είσαι πολύ καλύτερα και από την πάθηση. Μην ξεχνάς ότι κατά βάση είναι ψυχοσωματικά όλα τα αυτοάνοσα. Θα δεις ότι κάθε μέρα, κάθε λεπτό θα είσαι καλύτερα. Ξεκίνα και χορό... :smile-clapping:

:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:
 #96467  από fillcinefil
 Παρ Νοέμ 08, 2013 2:01 am
Συγνώμη αλλά με 50% τί δικαιούμαστε;
 #96469  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Παρ Νοέμ 08, 2013 9:13 am
Καλημέεεεεερα!!!!!!
Το ξέρω αυτό Γιάννη μου και να μην σου πω πως το σκέφτομαι αυτό με τον χορό!!!χοχοχο......μου αρέσει κιόλας............ :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: .
Τι δικαιούμαστε με το 50% εεεε??????????Να σου πω καλύτερα τι δεν δικαιούμαστε????Πιο πολλά είναι.........Το μόνο που δικαιούμαστε είναι η βασική σύνταξη,που στο ΙΚΑ είναι 354 και κάτι.Μου είχαν πει στο ΙΚΑ οτι δικαιούμαι ακριβώς το μισό με το 50%,αλλά τις προάλλες που πληρώθηκα πρώτη φορά,μου είχαν βάλει τα 354 και κάτι.Δεν ξέρω γιατί.Δεν νομίζω να δικαιούμαι κάτι άλλο.Αν ξέρει κάποιος κάτι.......
 #96481  από Still
 Παρ Νοέμ 08, 2013 12:04 pm
Καλημερα :smile-wink:
Αναπηρια θεωρειται οτιδηποτε ανω του 50%.
Με αυτο το ποσοστο μπορεις να παρεις μερος στα προγραμματα για τις ειδικες κοινωνικες ομαδες του οαεδ και μπορεις να δουλεψεις ως αμεα σε εργοδοτη ιδιωτη της επιλογης σου, ο οποιος θα επιδοτειται χοντρα για τις μερες που σε απασχολει, για τρια χρονια, με υποχρεωση να σε κρατησει τεσσερα, και αλλες προυποθεσεις που μπορεις να βρεις στο site του οαεδ.
Επισης, ως νεος ελευθερος επαγγελματιας δικαιουσαι επιδοτηση 28.000 € συν 2.500€ για διευθετηση χωρου για αμεα κλπ, ολα διαθεσιμα στο oaed.gr

Σε καθε δημο υπαρχει τμημα προνοιας με κοινωνικο λειτουργο. Ζητα να τον συναντησεις, εξηγησε του την κατασταση σου, και λογικα θα σου δωσει κατευθυνσεις.

Καλη δυναμη :smile-muscle: :smile-wink:
 #96482  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Παρ Νοέμ 08, 2013 1:10 pm
Σε ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σου!!!!!
Αυτό για την δουλειά μου το είπαν στο ΙΚΑ και ξέχασα να το γράψω πρίν,έχεις δίκιο.Και μάλιστα μου είπαν πως θα πρέπει να τους ενημερώσω αν πιάσω δουλειά,να ενημερώσω τον εργοδότη μου για την κατάστασή μου,να του πω επίσης πως θα πρέπει να δουλεύω τις μισές ώρες από το κανονικό και πως θα πληρώνομαι για τις μισές γιατί αν με ελέγξει το ΙΚΑ και "φανεί"πως παίρνω περισσότερα,θα μου κόψουν την όση σύνταξη παίρνω χωρίς προειδοποίηση.
Τα υπόλοιπα δεν τα ήξερα είναι η αλήθεια.
:auto-sportbike: Τρέχω να μάθω!!!!!
Σε υπέρ ευχαριστώ!!!!! :romance-adore: