• ΕΛΕΟΣ!!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #6493  από Παναγιώτα
 Σάβ Ιουν 27, 2009 12:29 am
Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι;

Τόσο δύσκολο τους είναι να κάνουν μια ένεση στα επείγοντα (εφημερεύοντα νοσοκομεία)??
Δηλαδή εντάξει μου φαίνεται απαράδεκτο να πηγαίνεις και να σου λένε : ε δεν είναι και κάτι εδώ δεν κάνουμε ένεση....εντάξει δεν ξέρω τι να πω και τι να κάνω δηλαδή τόσο δύσκολο είναι κ το κάνουν θέμα???Ούτε δυο λεπτά υπόθεση δεν είναι...είμαι έξαλλη!!!

Λοιπόν αρκετά σας κούρασα...Καληνύχτα και καλή ξεκούραση σε όλους!!!
 #6522  από mary_d_ath
 Σάβ Ιουν 27, 2009 8:25 pm
Ελληνικά νοσοκομεία, τι περίμενες...

Σπάνιο να εντοπίσεις κάποιον υπάλληλο-άνθρωπο εκεί μέσα. Όση λιγότερη δουλειά έχουν, τόσο το καλύτερο γι' αυτούς.
 #6537  από ΜΙΜΙΚΑ
 Κυρ Ιουν 28, 2009 12:24 am
Με ξετρελλαίνει αυτό το κράτος-ομπρέλλα :D !!!
 #6541  από αλεξανδρος1
 Κυρ Ιουν 28, 2009 11:50 am
Έλα που παραπονιέσται και όλας για αυτό το υπέροχο σύστημα υγείας που έχουμε.
 #6544  από Μιχαελα
 Κυρ Ιουν 28, 2009 12:32 pm
αλεξανδρος1 έγραψε:Έλα που παραπονιέσται και όλας για αυτό το υπέροχο σύστημα υγείας που έχουμε.
καλα λεει ο αλεξανδροσ,εχεις και παραπονα αφου ολα δουλευουν τελεια :D πω!πω!μερικοι ειναι πολυ παραξενοι :x
 #6560  από LL--MM
 Κυρ Ιουν 28, 2009 6:30 pm
Παναγώτα μου, ηρέμησε, έχεις και την εξεταστική σου τώρα (και εμάς, βέβαια, άν σσωσουμε να γίνει η συνάντηση που λέγαμε...

Αυτά είναι λίγο ή πολύ δεδομένα, μακάρι να υπήρχε το φάρμακο-θαύμα, δυστυχώς, τότε τα προβλήματα που θα έχουμε σε όλους τους άλους διοικητικούς τομείς θα γίνουν μεγαλύτερα...

Περαστικά σου, καλό κουράγιο, καλή επιτυχία και πάλι :!: :!: :!:
 #6563  από Παναγιώτα
 Κυρ Ιουν 28, 2009 6:53 pm
Σ' ευχαριστώ πολύ LL-MM!!

Το θέμα είναι ότι τόσο καιρό πηγαίνω σε ένα φαρμακείο κ μου την βάζει η φαρμακοποιός οπότε δεν είχα κάποιο πρόβλημα και τώρα που έτυχε να φύγει εκτός καβάλας για προσωπικούς λόγους δεν είχα άλλη επιλογή...απλά μου χάλασε τελείως την ψυχολογία εκείνη την ημέρα γιατί πήγα με όλη την καλή διάθεση να κάνω την θεραπεία και να γυρίσω σπίτι να κοιμηθώ αφού ήμουν κομμάτια από την κούραση!
Δεν πειράζει....ας είμαστε εμείς καλά και να μην τους έχουμε ανάγκη....αν και αυτό δεν είναι εφικτό δυστυχώς...!

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΛΊΓΗ ΤΡΈΛΑ ΘΈΛΕΙ Η ΖΩΉ!!!!
 #6601  από LL--MM
 Δευ Ιουν 29, 2009 4:25 pm
Φαίνεται ότι εγώ ανήκω στούς "τυχερούς" που κάνουν την ένεση μόνοι τους (βασικά, γιατί φοβούνται να τους την κάνει κάποιος άλλος): Αλλά αν είσαι στο λούκι της εβδομαδιαίας Αβονεξ, που είναι μακρυά (ακόμα και για μένα), Η Μιμίκα, νομίζω ότι κάτι είχε πει για αλουμινόνερο, αλλά δεν έχει τύχει να το χρησιμοποιήσω η ίδια.

Να είσαι καλά :D
 #6618  από Maria77
 Δευ Ιουν 29, 2009 8:50 pm
Παναγιώτα μου καλησπέρα!
Εγώ έκανα Avonex μέχρι ενάμιση μήνα πριν! Είχα μάθει να βάζω την ένεση μόνη μου, στα πόδια την έκανα, έτσι ώστε να μην έχω ανάγκη κανένα και κυρίως για να μην μου σπάζουν τα νεύρα με τέτοιου είδους καταστάσεις... :x
Αν έχεις κάποια γνωστή/φίλη νοσηλεύτρια θα μπορούσε να σε καθοδηγήσει στην αρχή μέχρι να συνηθίσεις...αυτό είχα κάνει εγώ!
 #6673  από Παναγιώτα
 Τετ Ιούλ 01, 2009 6:46 am
Καλημέρα Μαρία77!!

Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι να την κάνω μόνη μου, αλλά είναι κάτι που το σκέφτομαι γιατί τότε δεν θα με αγχώνει τίποτα και κανένας θα είμαι χαλαρή από την άποψη πάω σπίτι την βάζω όποτε θέλω και δεν με απασχολεί τίποτα ούτε να προλάβω το φαρμακείο ούτε τίποτα!!
Αν βρω δουλειά στην Καβάλα όπου σπουδάζω και μείνω εδώ το καλοκαίρι τότε θα πρέπει να το κάνω γιατί λογικά θα δουλεύω και Σάββατο πρωί.
Έχει ο Θεός αν δεν γίνει σήμερα θα γίνει αύριο απλά είναι αυτό που λέμε κάθε αρχή και δύσκολη...αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά!!

Λοιπόν μην σας ζαλίζω άλλο!!!
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας και την γνώμη σας πάνω στο θέμα!!!
Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας!!!

Χαμογέλα στην ΖΩΉ για να σου χαμογελάσει και εκείνη!!!!!!!