• Για να δουμε...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #95912  από Νίκος_76
 Πέμ Οκτ 24, 2013 11:20 pm
Μετά απο προσφατη νοσηλεια στο αιγινητειο, επιτελους σπιτι... Μπηκα στην εφημερια μετα τη δουλεια, και γυρισα 6 μερες μετα. Τι ακριβως εχω δε ξερω, ηταν και οι απεργειες. Γενικα δε μιλαγαν πολυ οι γιατροι. Παντως το χερι ειναι χειροτερα απο τη μερα που πηγα. 5 μερες κορτιζονη και τωρα με 3,5 χαπια για τις επομενες 10 μερες και ειμαι χειροτερα. Το πιο ενοχλητικο ηταν αυτη η δυσκολια επικοινωνιας με τους γιατρους. Τι να πω και γι αυτους, καθε μερα με τοσα που βλεπουν θα μας παθουν τιποτα. Πολλα θελω να ρωτησω, δε ξερω σχεδον τιποτα, αλλα μαλλον ειμαι ακομα στη φαση αρνησης και οτι αυριο θα μπορω να παω να παρω τη μηχανη μου εξω απο το νοσοκομειο...
 #95914  από sofia
 Πέμ Οκτ 24, 2013 11:38 pm
ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΝΙΚΟ
ΠΑΡΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ, ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!
 #95916  από Νίκος_76
 Πέμ Οκτ 24, 2013 11:57 pm
οταν με το καλο περασει το χερι ευχομαι να το κανω...σιγουρο ειναι παντως οτι θα θελει πλυσιμο τοσες μερες εκει...
Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι χειροτερευει... πηγα με απλο μυρμιγκιασμα στο μισο κατω χερι και λιγο στα πλευρα μου ...τωρα τα πλευρα ειναι σχεδον καλα, αλλα το χερι εχει γινει πραγματικα πετρα... νοιωθω πολυ κουραση, και η κορτιζονη διαβαζω οτι θελει προσοχη....
 #95917  από giannis
 Παρ Οκτ 25, 2013 1:45 am
Νίκο καλησπέρα. Με τη μηχανή προσεκτικά, αφού το χέρι είναι πέτρα, όπως λες. Και η άρνηση δική μας είναι. Δεν τρέχει τίποτα...
Εμείς εδώ είμαστε... Και περιμένουμε όποτε εσύ θέλεις να μιλήσουμε.
 #95918  από Νίκος_76
 Παρ Οκτ 25, 2013 1:59 am
φιλε Γιαννη για να μιλαμε τετοια ωρα, εχω και αυπνιες... καλα κανεις και γραφεις για τη μηχανη.. πρεπει να ειναι συνηθες τα νεα μελη σαν εμενα να μην αντιλαμβανονται μερικες νεες καταστασεις γρηγορα και να ξεπερνανε τα ορια...
ερωτησουλα... δευτερο βραδυ πλεον σπιτι και μετα τις 8-9 το βραδυ το χερι χειροτερευει...περιμενα τουλαχιστον αν οχι βελτιωση ακομα, τουλχιστον σταθεροτητα...
η κορτιζονη ποσο καιρο δειχνει για το αν τελικα θα δρασει ή οχι γιατι μεχρι τωρα μονο το στομαχι μου αντιδρα...
 #95920  από giannis
 Παρ Οκτ 25, 2013 10:01 am
Κοίτα, απ' ότι ξέρω σε καμιά 20αριά μέρες θα έχεις δει αισθητή βελτίωση, αλλά κάθε οργανισμός έχει τα δικά του... Εσύ για να βοηθήσεις λιγάκι, προσπάθησε να μη δίνεις σημασία (όσο μπορείς).
Για το βράδυ έχω να σου πω το απλό και λογικό: Τότε έχει συσσωρευθεί και όλη η κούραση της ημέρας. Η ΣκΠ είναι μεγενθυντικός φακός των προβλημάτων του οργανισμού (εκτός όλων των άλλων που είναι...). Παρακέντηση έχεις κάνει;
 #95922  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Οκτ 25, 2013 11:49 am
:greetings-waveyellow: Για σου Νικο !!!!! ΔΕΝ καταλαβα ....Τι σου ειπαν οι γιατροι ????? Δεν σου ειπαν τι εχεις ή τι μπορει να εχεις ???? Το εξιτηριο σου , τι γραφει ? Σου ειπαν να ξαναπας για επανελεγχο , εστω στα εξωτερικα ιατρεια ????????????? :greetings-waveyellow:
 #95923  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Οκτ 25, 2013 11:53 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε::greetings-waveyellow: Για σου Νικο !!!!! ΔΕΝ καταλαβα ....Τι σου ειπαν οι γιατροι ????? Δεν σου ειπαν τι εχεις ή τι μπορει να εχεις ???? Το εξιτηριο σου , τι γραφει ? Σου ειπαν να ξαναπας για επανελεγχο , εστω στα εξωτερικα ιατρεια ?????????????Παντως , ειναι αληθεια οτι η κορτιζονη χρειαζεται 20 μερες με ενα μηνα για να φερει αποτελεσμα . Επισης , εχει και παρενεργειες ....κοπωση...υπερενταση...αϋπνια....κλπ...κλπ.....Ελπιζω να εχεις κοψει αλατι και ζαχαρη !!!!!!! :greetings-waveyellow:
 #95926  από Νίκος_76
 Παρ Οκτ 25, 2013 1:12 pm
Καλημέρα. Οι γιατροι δε μου ειπαν πολλα. Μου ειπαν να εχω υπομονη γιατι δεν εχουν ολοκληρωθει οι εξετασεις. Σημερα πηρα καποιες αιματος,καποιες αλλες θ βγουν σε 10-15 μερες. Το εξιτηριο γραφει...νοσηλευτικε για G37(??) αλλα απομυελινωτικα νοσηματα του κεντρικου νευρικου συστηματος...
Ξερω οτι η μαγνητικη ειχε 5-6 σκιες και του αυχενα ηταν καλες. Η παρακεντηση δεν εχει βγει.
Αυτά ξερω ως τωρα.
 #95929  από giannis
 Παρ Οκτ 25, 2013 5:51 pm
Δεν έχουν καταλήξει τι έχεις. Πάντως, μάλλον προσανατολίζονται ότι δεν έχεις ακριβώς Πολλαπλή Σκλήρυνση.
Μην τρελαίνεσαι, πάντως. Και σε όσους έχουν καταλήξει ότι έχουμε Σκλήρυνση, μήπως ξέρουν τι είναι;

:banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: