Καλησπέρα!
Προσωπικά είδα βελτίωση μετά την επέμβαση
ΧΕΝΦΑ! Μπορεί να μην είναι φαρμακευτική αγωγή, αλλά ήταν
τεράστια βελτίωση!
Τα συμπτώματά μου εξαφανίστηκαν. Είχα
κόπωση(αισθανόμουν πως δε μπορούσα να σηκωθώ από τη καρέκλα, οτι τα πόδια μου δε με κρατούσαν και πονούσαν τα πόδια μου ειδικά το βράδυ σα να περπατούσα όλη μέρα αισθανόμουν),
πρόβλημα στη μνήμη (είχα φτάσει σε σημείο να κάνω τεράστιες προσπάθειες για το τι είχα φάει ας πούμε),
αδυναμία συγκέντρωσης σε μια διεργασία (να διαβάσω ένα βιβλίο, να δω μια ταινία κλπ),
περιστασιακά μουδιάσματα (χέρια, πόδι, πρόσωπο) και διάφορα άλλα όχι τόσο έντονα και επίμονα. Αυτά που σου λέω ήταν αυτά που με ταλαιπωρούσαν περισσότερο.
Εξαφανίστηκαν όλα αυτά, στον αγύριστο να πάνε να μη ξαναέρθουν. Ήταν σα να ξύπνησα μετά από τεράστιο μεθύσι και ένα ένα θυμόμουν τι είχα ζήσει όσο η μνήμη μου με είχε εγκαταλείψει. Σοβαρά σου μιλάω δε μπορώ να το περιγράψω καλύτερα.. Είχα 3 φλέβες με στένωση, τις άνοιξα, κύλησε το αιματάκι μου και από τότε,
ούτε συμπτώματα, ούτε υποτροπές ούτε τίποτα!! 
Αισθάνομαι υπερ-τυχερή και μακάρι όλοι να τα πήγαιναν έτσι και καλύτερα! Και μόνο το οτι η κόπωση έφυγε και μπορώ να κάνω τις καθημερινές μου δουλειές αβίαστα είναι απερίγραπτο συναίσθημα! Η διάθεσή μου εκτοξεύτηκε στα ύψη και πάλι, μπορώ να γυμναστώ, να δουλέψω, να κάνω τις δουλειές του σπιτιού, είμαι φυσιολογική.
Μαγνητική δεν έχω ξανακάνει για να μετρήσω τις εστίες. Πάντως πριν την επέμβαση που είχα κάνει τελευταία φορά, είχαν διπλασιαστεί μέσα σε έναν χρόνο. Από 6 είχαν γίνει 13. Αλλά δε νομίζω πως αυτό είναι δείκτης για κάτι.
Ενοχλήσεις με μουδιασματάκια υπάρχουν πολύ σπάνια πλέον και είναι τόσο μικρές που δε δίνω σημασία. Κι αν κάτι πάει να έρθει (αν παρατηρώ πως ξεχνάω ας πούμε) διορθώνεται με salospir 100, απλή ασπιρίνη δηλαδή και σε 15 μέρες ούτε που το θυμάμαι. Το bonus δε για 'μένα ήταν πως τα άκρα μου που όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ήταν κρύα, πλέον είναι σε φυσιολογικές θερμοκρασίες όπως όλων των ανθρώπων!!
Τα θυμήθηκα τώρα και ξαναχάρηκα βασικά, θα ενημερώσω σε κανα μήνα και το
ιστορικό μου που θα συμπληρώσω έναν χρόνο από την επέμβαση.

Να είστε όλοι καλά εύχομαι και να ανταλάσσουμε απόψεις για αυτά που μας βοήθησαν και αυτά που δε μας βοήθησαν γιατί αυτές
οι εμπειρίες είναι που πραγματικά μετράνε, χωρίς αυτές δε θα μάθαινα ποτέ για τη ΧΕΝΦΑ και
σας ευχαριστώ όλους όσους μου είχατε μιλήσει για ακόμη μια φορά!