• MRI 3 τεσλα

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #95719  από ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 Κυρ Οκτ 20, 2013 2:51 am
Ήρθε ο καιρός να κάνουμε την επαναληπτική μετά από ένα χρόνο περίπου .
Περνάω κατά τύχη από περιστέρι και βλέπω το ιατροπολης δίπλα από το ικα περιστερίου μπένω περνώ ένα διαφημιστικό έντυπο και βλέπω μαγνητικό με 3 τεσλα λέω εδώ θα τη κάνω και κλείνω ραντεβού όντος σήμερα λοιπόν πηγα και την έκανα. Αναμένω απαντήσεις τετάρτη
Λοιπόν έχουμε και λέμε να πω για το χρόνο της εξέτασης 20-25 λεπτά 2 μαγνητικές εγκεφάλου και σπονδυλικής θεωρώ χρόνο ρεκόρ συγκριτικά με άλλες φορές.
Το δεύτερον που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το σκιαγραφικο μου το χορήγησαν μισό λεπτό πριν μπω στο μαγνητικό λέγοντας μου ότι η καινούργια οδηγία που έχουν είναι αυτή και ότι προλαβαίνει το σκιαγραφικο να κάτσει καλύτερα και να απεικονίσει ακόμα και τις πιο μικρές εστίες .
Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο και με προβλημάτισε η αλήθεια είναι.
Όπως επίσης όταν σηκώθηκα είχα μια ζαλαδα αλλά το ίδιο είχε και η προηγούμενη κύρια που έκανε κ αυτή μαγνητική .
Λέτε από παραπάνω τεσλα να :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: κάηκε τίποτα :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #95733  από costas
 Κυρ Οκτ 20, 2013 2:50 pm
και εγω την επόμενη φορά εκει θα την κάνω , ειναι διπλα στο σπίτι μου!!! δηλαδή πόση ώρα διαρκεί η καθε μια μαγνητική;;; λιγότερο από 20 λεπτά;;;;;;;;;;;;;;;;;
 #95782  από costas
 Δευ Οκτ 21, 2013 6:02 pm
ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:10-15 λεπτά περίπου
πω πω γουσταρω φουντούνια , τωρα κανω τριπληαυχενα θωρακα εγκεφαλο και ειμαι 1 ωρα ακινητος και κανα 10λεπτο μετα με το μαγνητικο υγρο!!!!!!
 #95783  από billios
 Δευ Οκτ 21, 2013 7:31 pm
Νομιζω οτι ειναι γεματο 80 λεπτο σε δυο τεσλα μαγνητικο για το τρυπτιχο της ευτηχιας και μοιαζει με αιωνας..
Καλο tip αυτο με τον 3 τεσλα,πρεπει να βρω εναν κοντα στον κορυδαλλο για την επομενη μου φορα
 #95784  από ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 Δευ Οκτ 21, 2013 8:32 pm
billios έγραψε:Νομιζω οτι ειναι γεματο 80 λεπτο σε δυο τεσλα μαγνητικο για το τρυπτιχο της ευτηχιας και μοιαζει με αιωνας..
Καλο tip αυτο με τον 3 τεσλα,πρεπει να βρω εναν κοντα στον κορυδαλλο για την επομενη μου φορα
Γείτονα 3 τεσλα δεν έχουν πολλοί νομίζω το υγεία και ίσος το ιατρικό αθηνών άλλωστε το περιστέρι δεν είναι μακριά 3φανάρι μετά τη καβάλας.
(Επίσης να σε διορθώσω δεν υπάρχει 2 τεσλα αλλά 1,5 και ο 3 τεσλα.)
 #95785  από litsa
 Δευ Οκτ 21, 2013 8:34 pm
από αξονικούς ξέρει κανείς κάτι??
που είναι ο καλύτερος?
 #95786  από ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 Δευ Οκτ 21, 2013 9:22 pm
litsa έγραψε:από αξονικούς ξέρει κανείς κάτι??
που είναι ο καλύτερος?

Καλός και κακός μαγνητικος δεν υπάρχει καλός και κακός ακτινολόγος υπάρχει που θα δει κάτι που δεν βλέπουν οι άλλοι και θα το γράψει.
 #95787  από litsa
 Δευ Οκτ 21, 2013 10:32 pm
αχ!! και ποιος είναι ο καλός ακτινολόγος??? εεεεεε??/
 #95791  από ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 Τρί Οκτ 22, 2013 1:06 am
Για εμάς με ms δεν έχει σημασία αν έχουμε 5-6 η 16 εστίες . Τώρα για κάποιο άλλο θέμα θέλει ψάξιμο υπάρχουν εξειδικευμένοι ακτινολόγοι.