manos81 έγραψε:molis enimerothika gia to prosorino apotelesma tou kepa gia to eksoidrimatiko kai to pososto aytou 70%
αντε βρε... και στα 100% εγω σε ξεπερασα 80%, μου φαινετε να το παω για συνταξη και να δουλευω μαυρα οσο μπορω δηλαδη ακομα
Σκλήρυνση κατά πλάκας
georgeand έγραψε:Κάτι που ανακάλυψα μόλις πρόσφατα είναι ότι μπορούμε να λαμβάνουμε σύνταξη, εξωιδρυματικό και να εργαζόμαστε ταυτόχρονα!!!manos81 έγραψε:molis enimerothika gia to prosorino apotelesma tou kepa gia to eksoidrimatiko kai to pososto aytou 70%
αντε βρε... και στα 100% εγω σε ξεπερασα 80%, μου φαινετε να το παω για συνταξη και να δουλευω μαυρα οσο μπορω δηλαδη ακομα
Κώστας έγραψε:Τι είδους εργασία μπορούμε να κάνουμε; Εννοώ αν κάποιος ήταν ελεύθερος επαγγελματίας (ΤΕΒΕ), μπορεί να συνεχίσει ν΄ ασκεί το επάγγελμά του;! Και αν μπορεί τι γίνετε με τις εισφορές που πρέπει να πληρώνει στο ασφαλιστικό του ταμείο; Αν πρέπει να πληρώνει κανονικά εισφορές, ίσως και να μην αξίζει το κόπο να δουλέψει. Το ΤΕΒΕ μου πχ πριν συνταξιοδοτηθώ είχε φτάσει στα 420€ το μήνα!Κώστα θα σου πω ότι έχω μάθει με τη βοήθεια του ΙΚΑ και φίλων δικηγόρων:
nikos_ έγραψε:ευχαριστούμε παιδιά για τις διευκρινίσεις που μας δίνετε θέλω να κάνω και εγώ μια ερώτηση οποίος ξέρει ας με βοηθήσει η εγκύκλιος αυτή του ΙΚΑ αφορά και υπαλλήλους του δημοσίου που έχουν ασφάλιση ΙΚΑ το γνωρίζει κάποιος αυτό;Νίκο, δεν διαφοροποιεί τους δημοσίους υπαλλήλους η εγκύκλιος αυτή.
ευχαριστώ εκ το προτέρων