• Υπογλώσσια βιταμίνη Β12 1000 mcg με φολικό οξύ 400mcg - 100

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #94586  από akatamaxitos
 Τετ Σεπ 18, 2013 6:53 am
-Συμπάσχοντες η λύση είναι μόνο στην υπογλώσσια βιταμίνη B 12 με φολικό οξύ δοκιμάστε και θα με θυμηθείτε. Αυτά προς το παρόν.
 #94601  από Κώστας
 Τετ Σεπ 18, 2013 2:02 pm
Τι εννοείς;
Θ΄αρχίσουμε να παίρνουμε υπογλώσσια Β12 έτσι ανεξέλεγκτα;
Σε τι δόσεις;
Πόσες φορές την ημέρα;
Κάθε ημέρα;
Για πόσο καιρό;
Υπάρχει κίνδυνος υπερβιταμίνωσης;
Δεν απαιτείται προηγουμένως μια αιματολογική εξέταση, για να προσδιοριστούν τα ποσοστά της στον οργανισμό μας και ν΄ αποφασιστεί η χορήγησή της αν και εφ΄ όσον την χρειαζόμαστε;
 #94616  από fillcinefil
 Πέμ Σεπ 19, 2013 12:22 am
Τι έγινε ρε παιδιά; Βρέθηκε θεραπεία;
Αφορά συγκεκριμένα συμπτώματα; Περί τί πρόκειται; Έχεις διαβάσει κάτι, σου'χουν πεί; Όχι μια... μπόμπα και άντε γειά σας. Έχουμε και μιά ευαισθησία.
Μίλα.
 #94629  από akatamaxitos
 Πέμ Σεπ 19, 2013 2:14 pm
Μέχρι 3 την ημέρα πρωί μεσημέρι βράδυ προ φαγητού. Δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς η αν κάνετε κάτι πιο αποδοτικό. Προσωπικά είμαι ασθενής από το 1988 κι έχω κάνει τα πάντα στα τόσα χρόνια. Μέχρι σήμερα τίποτα δεν με "έπιασε" περισσότερο, σε τρεις μέρες είμαι κατά 50% καλλίτερα. Μπαίνω πολλά χρόνια στο site και σας διαβάζω και είναι η πρώτη φορά που πήρα την πρωτοβουλία να σας ενημερώσω για κάτι φυσικά που έχω δικιά μου προσωπική αντίληψη. Αν θέλετε το δοκιμάζεται. Κανένα πρόβλημα και κανένα συμφέρον δεν έχω από αυτά οκ?
 #94658  από Κώστας
 Παρ Σεπ 20, 2013 12:04 am
Σε τι κατάσταση ήσουν και είδες βελτίωση 50%;
Είχες - έχεις κινητικά προβλήματα;
Τι είδους βελτίωση είδες;
Μέσα σε τρεις μόνο ημέρες;
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΟ έως και απίστευτο!!!!!!!!!!
Η εμπειρία σου από την ms μετά από 25 χρόνια, σεβαστή και υπολογίσιμη. Απλά δώσε λίγες περισσότερες πληροφορίες (πχ διάρκεια λήψης βιταμίνης, κίνδυνος υπερβιταμίνωσης)
 #94677  από akatamaxitos
 Παρ Σεπ 20, 2013 1:11 pm
-Η κατάσταση μου είναι σε μια φάση αυτοεξυπηρέτησης, δεν χρειάστηκα ποτέ μέχρι σήμερα κάποιον να με βοηθήσει, ήμουν αθλητής και στα 28 μου έπαθα την "ανίατη". Μετά από δυό χρόνια και βλέποντας πως δεν υπάρχουν θεραπείες, παράτησα τους γιατρούς και τα φάρμακα, ούτε καν ασπιρίνη λαμβάνω και την αντιμετωπίζω μόνο μέσω διατροφής. Τώρα που πήρα Β12 η κινητική μου κατάσταση βελτιώθηκε άμεσα κατά 50% και κόπηκαν ακαριαία οι κυστικές διαταραχές(συχνουρίες κλπ). Αυτά τα ολίγα.
 #94682  από litsa
 Παρ Σεπ 20, 2013 2:35 pm
μπράβο!! κράτα μας ενήμερους ...

καλή συνέχεια!
 #94701  από fillcinefil
 Σάβ Σεπ 21, 2013 12:30 am
Που είσαι Φαίδρα; να μας το πάρεις λίγο στο πιό επιστημονικά.
 #94706  από Κώστας
 Σάβ Σεπ 21, 2013 1:13 am
Όλες οι απαντήσεις για τη B12 εδώ: http://www.skeftomai.gr/ygeia/forum/ind ... opic=716.0
 #94710  από fillcinefil
 Σάβ Σεπ 21, 2013 1:36 am
:text-thankyouyellow: Κώστα.
Ακαταμάχητε τυχαία το ανακάλυψες, το βρήκατε (σαν έλλειψη) σε τίποτα εξετάσεις, ή στο πρότεινε γιατρός - διατροφολόγος;