• Είμαι τρελή;;

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #94325  από Melou
 Τετ Σεπ 11, 2013 8:49 am
Καλημέρα
Συγνώμη αλλα θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που ξέρω τι αγώνα κάνετε
Είναι δυνατόν να έχω 3εστιες, χωρίς διάγνωση;; Κ αυτές οι εστίες τι είναι φαντασματακια;;
Η όλα τα συμπτώματα που έχω ( εσωτερικό τρεμουλο, Πολυ σπαστικο , κομαρες πονοκέφαλοι
Ψιλοασταθεια) είναι της φαντασίας μου όπως είπε ο νευρολόγος
Δεν θα πω ντε κ καλα ότι έχω σκπ αλλα ρε παιδια μήπως να το ψάξω κ άλλο;; Κ πως;; Ξέρω ότι κάτι δεν παει καλα όμως το νιώθω στο σώμα μου
Αν κάποιος είχε παρόμοια εμπειρία παρακαλώ ας κάνει το κόπο να μου γραψει
 #94334  από marian77
 Τετ Σεπ 11, 2013 2:07 pm
γειά και χαρά να πας και σε άλλο νευρόλογο... :romance-kisscheek:
 #94336  από anastasis
 Τετ Σεπ 11, 2013 5:05 pm
Και μια MRI αυχενα φυσικα... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: ...Εχω 3 εστιες στη κεφαλα και απεκτησα προσφατα και μια στον νωτιαιο μυελο στο υψος του Α3-Α4 σπονδυλου...Κοντευω δεκα χρονια χωρις κανενα συμπτωμα...οποτε δεν αποκλειεται να εχουν δικιο οι γιατροι σου...Διχως συμπτωμα δεν μου δινουν ουτε επισημη διαγνωση ουτε Φαρμακευτικη αγωγη...Ευχομαι να πανε ολα καλα...οσο μπορεις διχως αγχος...εμενα κοντεψε να με στειλει στο Δαφνι το αγχος...ΧΑΛΛΛΑΑΡΑΑΑΑ!!! :romance-caress:
 #94375  από billios
 Πέμ Σεπ 12, 2013 11:31 pm
marian77 έγραψε:γειά και χαρά να πας και σε άλλο νευρόλογο... :romance-kisscheek: