• Υπάρχει καπνός χωρις φωτιά;

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #94319  από Melou
 Τρί Σεπ 10, 2013 11:59 pm
Υπαρχει καπνοσ χωρισ φωτια;;
Καλησπέρα σας
Παρακολουθώ το site σας απο πέρυσι όταν είχα μούδιασμα τα στην αριστερή πλευρά του προσώπου , επισκευτικα ένα νευρολόγος κ με παρέπεμψε για MRI .βρεθηκαν 2,3εστίες χωρις κλινική σημασία κ ο γιατρός μου είπε να το ξεχάσω κ να μην ξαναεσχοληθω! Οκ μέχρι πριν 1εβδομαδα αν κ τα μούδιασμα τα υπάρχουν κατα καιρούς ξύπνησαν με φοβερή αστάθεια κ εσωτερικό τρεμουλο δεν μπορούσα να περπάτησω πανικοβληθηκα! Μέσω τους γιατρούς κ τους αποφεύγω έτσι μετά απο επισκέψεις σε ορλ κ πάθολογο ξανά μαγνητική εγκεφάλου . Ο νευρολόγος απόψε με τα ίδια ευρήματα 3 εστίες μου είπε να μην ασχολούμαι με το θέμα της ms αλλά ρε παιδιά υπάρχει καπνός χωρις φωτιά;;;;;;;; Οι γενικές εξετάσεις που κανά για βιταμίνες κλπ είναι φυσιολογικές. Το εσωτερικό τρεμουλο όμως είναι βασανιστικό . Και πονάνε κ τα πόδια μου χωρις να κουράζονται ίδιαιτερα . Να σας πω ότι ο δεύτερος νευρολόγος μου είπε ακριβώς τα ίδια με το πρώτο ,ουτε κασέτα να άκουγα ! το θέμα είναι ότι νιώθω ότι κάτι δεν παει καλά εδώ κ καιρό στο σώμα μου . Τα πόδια μου πονάνε, τρέμω εσωτερικά σαν λάστιχο που το ταλαντευουν εχω πονοκεφάλους συχνά . Εδώ κ 4 χρόνια εχω κατάθλιψη ;
Σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
 #94335  από Κωνσταντίνα
 Τετ Σεπ 11, 2013 2:20 pm
Melou έγραψε:Υπαρχει καπνοσ χωρισ φωτια;;
Καλησπέρα σας
Παρακολουθώ το site σας απο πέρυσι όταν είχα μούδιασμα τα στην αριστερή πλευρά του προσώπου , επισκευτικα ένα νευρολόγος κ με παρέπεμψε για MRI .βρεθηκαν 2,3εστίες χωρις κλινική σημασία κ ο γιατρός μου είπε να το ξεχάσω κ να μην ξαναεσχοληθω! Οκ μέχρι πριν 1εβδομαδα αν κ τα μούδιασμα τα υπάρχουν κατα καιρούς ξύπνησαν με φοβερή αστάθεια κ εσωτερικό τρεμουλο δεν μπορούσα να περπάτησω πανικοβληθηκα! Μέσω τους γιατρούς κ τους αποφεύγω έτσι μετά απο επισκέψεις σε ορλ κ πάθολογο ξανά μαγνητική εγκεφάλου . Ο νευρολόγος απόψε με τα ίδια ευρήματα 3 εστίες μου είπε να μην ασχολούμαι με το θέμα της ms αλλά ρε παιδιά υπάρχει καπνός χωρις φωτιά;;;;;;;; Οι γενικές εξετάσεις που κανά για βιταμίνες κλπ είναι φυσιολογικές. Το εσωτερικό τρεμουλο όμως είναι βασανιστικό . Και πονάνε κ τα πόδια μου χωρις να κουράζονται ίδιαιτερα . Να σας πω ότι ο δεύτερος νευρολόγος μου είπε ακριβώς τα ίδια με το πρώτο ,ουτε κασέτα να άκουγα ! το θέμα είναι ότι νιώθω ότι κάτι δεν παει καλά εδώ κ καιρό στο σώμα μου . Τα πόδια μου πονάνε, τρέμω εσωτερικά σαν λάστιχο που το ταλαντευουν εχω πονοκεφάλους συχνά . Εδώ κ 4 χρόνια εχω κατάθλιψη ;
Σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
Melou καλησπέρα,
διαβάζοντάς σε αχγώθηκα, πόσο μάλλον εσύ που βιώνεις κάποια συμπτώματα :obscene-hanged:

Για να σου ξεκαθαρίσω τι εννοώ όταν σου λέω αγχώθηκα, όχι από τη σοβαρότητα της κατάστασής σου, αλλά από τη σύγχυση και την αγωνία που έχεις και σε πανικοβάλλουν.
Η Ρ Ε Μ Η Σ Ε, Χ Α Λ Α Ρ Ω Σ Ε επειδή όλα αυτά που έχεις, διογκώνονται και αποκτούν αξία με τον πανικό σου.
Αν δύο γιατροί σου λένε να το ξεχάσεις και αν τα βασανιστικά συμπτώματα δεν είναι μόνιμα, αλλά περιοδεύουν, τότε μην το σκαλίζεις.
Κάτσε και σκέψου αν στη ζωή σου πάνε τα πράγματα όπως τα θες (στο περίπου) και αφιέρωσε στον εαυτό σου λίγη ξεκούραση, λίγο ενδιαφέρον παραπάνω από πριν, κάνε πράγματα που σου δίνουν χαρά.Ρίξε δηλαδή την προσοχή σου σε δραστηριότητες που σε ηρεμούν και σε χαροποιούν.

Μην ξαναασχοληθείς με μαγνητικές, γνώμη μου είναι ότι και να διαγνωστείς με ms σήμερα, μάλλον θα αγχωθείς διπλά χωρίς λόγο.
Φρόντιζε τον εαυτό σου ψυχή, σώμα, πνεύμα και δεν έχεις να φοβηθείς πολλά :romance-kisscheek:
 #94462  από fillcinefil
 Κυρ Σεπ 15, 2013 3:09 am
Απόλυτα σύμφωνος με την Κωνσταντίνα :bow-yellow:. Πρώτα απ'όλα καλή ψυχολογία, κοίτα την ζωή σου. Πώς το πέρασες το καλοκαίρι σου; Μπάνια έκανες;
Άλλωστε οι μεγαλύτεροι θα θυμούνται τις discotec που γέμιζε καπνούς, και φωτιά δεν υπήρχε :laughing-rolling:.
Άαααα, και σιγά τους καπνούς. Μόνο να μήν καπνίζεις εσύ.
:greetings-waveyellow: