• υποτροπή στην εγκυμοσύνη

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #93992  από tzitzifia
 Πέμ Αύγ 22, 2013 5:55 pm
Κορίτσια καλησπέρα! Αν και καιρό στο φόρουμ, γράφω σπάνια, αλλά τώρα χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Είμαι στον 4 μήνα της εγκυμοσύνης, παθαίνω υποτροπή στο μάτι -απώλεια όρασης- και έντονο ίλιγγο. Κάνω 5 ορούς με λιγότερα mg, 3,5γρ συνολικά και συνεχίζω με χαπάκια. Ο γιατρός ήταν σύμφωνος. Ωστόσο το μάτι μου δεν έχει περάσει, τραβάω τρελές αυπνίες με την κορτιζόνη γιατί δεν επιτρέπεται ούτε βαλεριάνα να πάρω για να κοιμηθώ και είμαι πρωί βράδυ με το άγχος και τη φοβία πως θα καταφέρω να την παλέψω άλλους 5 σχεδόν μήνες. Απ'την άλλη όλοι μου λένε πως όταν θα δω το παιδάκι μου θα τα ξεχάσω όλα, αλλά αγχώνομαι τόσο πολύ. Παράλειψη...έκανα θεραπεία με copaxone ενώ έμεινα έγκυος, αλλά θα το αλλάζαμε σε tysabri. Η νευρολόγος άφησε εμένα να αποφασίσω για το παιδί-εννοείται-αν και δεν την έβλεπα πολύ ζεστή, ίσως γιατί κατά μέσο όρο έχω 2 υποτροπές τον χρόνο και είμαι ήδη επιβαρυμένη με 13 χρόνια ms. Ότι συμβουλή έχετε αν δοκιμάσατε κάτι για χαλάρωση(π.χ. γιόγκα κτλ), είναι ευπρόσδεκτη.
 #93999  από Gorge
 Παρ Αύγ 23, 2013 9:01 am
καλημερα γιατι δεν δοκιμαζης ομιοπαθητικη να σου πανε ολα καλα