• ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #93570  από anty
 Τετ Ιούλ 31, 2013 6:13 pm
Καλησπέρα.

Φιαχνω τωρα τα χαρτια μου στο ΕΣΠΑ για να παρουν τα παιδια μου στους παιδικούς σταθμούε δωρεάν. Δινουν λοιπόν περρισσότερα μορια αν εχεις βεβαιωση για Αμεα με ποσοστο αναπηρίας πάνω απο 35%. Πήγα λοιπόν σε δημοσιο νοσοκομείο και ο νευρολογος μου εδωσε βεβαιωση για την πάθηση μου αλλά μου ειπε οτι απαγορευεται να μου δωσει ποσοστό αναπηρίας (παρόλο που το ποσοστο αυτό με βαση τις εξετασεις που ειδε το εχω)... Του εξηγησα για ποιον λόγο το θέλω, οτι αφου το ζητανε από δημόσιο νοσοκομείο φανταζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα για τον γιατρό αλλά αυτός ηταν κάθετος και δεν μου το εγραψε...
Εχει πάρει κάποιος από εσάς βεβαίωση από Δημόσιο Νοσοκομείο που να το αναφερουν το ποσοστο;;; :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #93571  από Π.Μ79
 Τετ Ιούλ 31, 2013 6:40 pm
Για να πάρεις ποσοστό αναπηρίας, μόνο με βεβαίωση υγειονομικής επιτροπής του ΚΕΠΑ γίνεται. Δε μπορεί κανένας γιατρός, σε κανένα νοσοκομείο να σου δώσει τέτοια βεβαίωση.
 #93574  από anty
 Τετ Ιούλ 31, 2013 8:50 pm
Πάντως δεν μπορω να καταλάβω αφου στα χαρτιά του ΕΣΠΑ γράφουν οτι θέλουν ή χαρτι απο Υγειονομική Επιτροπή ή χαρτί από Δημόσιο Νοσοκομείο. Και ενταξει το ποσοστο που ζητάνε δεν είναι κανενα τρελό μονο 35% και πάνω. Πιστεύω δηλ. οτι ο γιατρός θα μπορούσε να το βαλει το 35%.... Και εντάξει το βάζω εγω το χαρτί σκετο αλλά είμαι σίγουρη οτι οποιος ανοιξει τον φακελο αν δει το "απομυελωνοτικη νόσο" σιγά μην καταλάβει τι είναι....και απο τι στιγμή που δεν υπαρχει ποσοστο αναπηριας δεν θα το υπολογισει καν. Δηλαδη συγνωμη θα βρισκε κανενα μπελά ο γιατρός γι' αυτο το ποσοστό;;;;