Γεια σας εχω σκληρυνση γυρω στα 6 χρονια και δεν σας κρυβω πως εχουν αλλαξει πολλα πραγματα στην ζωη μου ΑΛΛΑ και εγω σας ανθρωπος. Υπαρχουν αρκετες φορες που ο αντρας μου εχει τα νευρα του και αρχιζει τις φωνες! Και φυσικα ταραζομαι και απο ψυχολογια μηδεν... Αυτο που με πειραξε ομως περισσοτερο ηταν οταν πριν απο 1,5 εβδομαδα πηγαμε σε εναν γαμο και ηταν η πρωην-αρραβωνιαστικια του.Ενας συγγενης ηρθε και του ειπε "αυτη ειναι" κανονικα μπροστα μου και αυτος ρωτησε "αυτη η μελαχρινη;"......
Δεν εκανα σκηνη ουτε τιποτα αλλα το θεωρησα προσβλητικο να ερχεται και να του την δειχνει μπροστα μου. Στο σπιτι συζητησαμε για αυτο το θεμα και μου ειπε πως η ζηλεια μου μου προκαλεσε την σκληρυνση....πειτε μου ηταν λογικο αυτο που συνεβει;πως θα επρεπε δηλαδη να αντιδρασω;;;
Δεν εκανα σκηνη ουτε τιποτα αλλα το θεωρησα προσβλητικο να ερχεται και να του την δειχνει μπροστα μου. Στο σπιτι συζητησαμε για αυτο το θεμα και μου ειπε πως η ζηλεια μου μου προκαλεσε την σκληρυνση....πειτε μου ηταν λογικο αυτο που συνεβει;πως θα επρεπε δηλαδη να αντιδρασω;;;