• ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΡΕΙΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ - ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΟΙ ΑΔΕΝΕΣ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #93305  από papaki
 Κυρ Ιούλ 21, 2013 10:42 am
Καλημέρα σε όλους

παπακι επέστρεψε διεγνωσμένο με ΣΚΠ

δεν ξερω από που να αρχίσω και που να τελειώσω

αυτή τη σεζον μέσα σε λιγότερο απο 10 μήνες μου εχουν κατσικωθεί οι: κατάθλιψη, ΣΚΠ, μεγαλοβλαστική αναιμία και θυεοειδίτιδα

και σαν να είναι λίγα όλα αυτά προχτές στην επίσκεψή μου στον ενδοκρινολόγο βρέθηκαν διογκωμένοι οι αδένες στο λαιμό μου στην αριστερή (προβληματική) μου πλευρά.

είχα αρχίσει με τη βοήθεια της επιστήμης (αντικαταθλιπτικά) να τα γράφω όλα και να βρίσκω την ηρεμία μου παρά τα προβλήματα ακόμη και τη διάγνωση της πάθησης που πήρα παρέμεινα ήρεμη και γύρισα σπιτάκι μου να προγραματίσω τις διακοπές μας με τους άντρες μου

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ???????????????????

καινούριο αυτοάνοσο? έχει ή όχι σχεση με την πάθηση? πόσο σοβαρό είναι?

πάρτο πάλι κάτω το παπί.............................

βαρεθηκα τους γιατρούς, κάθε φορά που πηγαίνω μου εμφανίζεται και ένα καινούριο φασούλι

θέλω να τα παρατήσω και να μην ξαναασχοληθώ με τίποτα αλλά ξέρω ότι δεν έχω το δικαιωμα

δεν είναι παράλογο να είσαι 42χρονών και να τρέχεις από τον ενδοκρινολόγο στον αιματολόγο και από τον ψυχίατρο στο νευρολόγο και φυσικά εννοουνται και οι ειδικότητες όπως παθολόγος κλπ.

τελως πάντων σταματάω τη γκρίνια γιατί αν αφήσω τον εαυτό μου μπορώ να γεμίσω σελίδες με τα παράπονά μου

μένει 1 εβδομάδα μέχρι να πάρω τα τελικά αποτελέσματα της παρακέντισης και να ξαναμιλήσω με τον γιατρό μου για να αποφασίσουμε για τη συνέχεια γιαυτό και αποφάσισα να περιμένω μεχρι τότε και να μη τον ενοχλήσω νωρίτερα για αυτό το θέμα με τους αδένες.

ο ενδοκρινολόγος μου είπε με πλάγιο τρόπο ότι μπορεί να συνδεονται με την πάθηση

εχει κάποιος από εσας κάποια γνώση ή εστω και γνωμη για αυτό το θέμα?

θα ήθελα να ακούσω και κάτι από τους παλιους καθότι το παπί είναι ψαρακλας ακόμη

σας ευχαριστώ ρε παιδια για την ανάγνωση και περιμένω νέα σας

:confusion-helpsos: :confusion-helpsos: :confusion-helpsos: :confusion-helpsos: :confusion-helpsos: :confusion-helpsos: :confusion-helpsos:
 #93308  από litsa
 Κυρ Ιούλ 21, 2013 12:34 pm
ψυχραιμία ..... όσο αγχωνόμαστε τόσο χειρότερα είναι ... και όλο μας βγαίνει και κάτι...

θέλει υπομονή...
:romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: