• Gilenya

• Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #93165  από Xrhstos
 Τετ Ιούλ 17, 2013 12:21 am
Geia sas sumpasxontes,exw sklhrunsh edw kai 6 xronia,me kortizones thn evgaza pio polu kai ekana kai 2 xronia avonex.Stamathsa giati den me voh8ouse pia kai exw 3ekinhsei edw kai 6 meres to gilenya.Apo thn deuterh mera tou exw parathrusei kommares sta podia mou.Genika den exw kanena sumptwma sklhrunshs akoma eutuxws,ola panw mou leitourgoun teleia.Alla twra me autes tis kommares exw trela8ei.Einai apo to gilenya kai 8a fugoun h einai ths sklhrunshs.Parakalw apanthste an 3erete..euxaristw
 #93421  από fillcinefil
 Πέμ Ιούλ 25, 2013 2:19 am
Xrhstos please μην μας gamas με φραγκοlevantinika. Elinikos please.
Σχετικά, αν και δέν ξέρω ειδικά για το gilenia, να συμπεριλάβεις στη σκέψη σου το θέμα καλοκαίρι και υψηλές θερμοκρασίες. Πάντα παρατηρείτε έξαρση των συμπτωμάτων.
Αφού είσαι στα πόδια σου κλπ, συνέχισε την άσκηση σου, και φυλάξου από τις υψηλές θερμοκρασίες.
Καλοκαίρι είναι και θα περάσει. :greetings-waveyellow:
 #93543  από eleni80
 Τρί Ιούλ 30, 2013 6:24 pm
Γεια και απο εμενα!!! Ειμαι νεα και εγω στην παρεα σας..Εχω σκληρυνση 9μιση χρονια και εκανα ιντερφερονη..το Σεπτεμβρη θα ξεκινησω το χαπι και μου ειπε ο γιατρος μου οτι πρεπει να κανω εισαγωγη στο Αιγηνητειο για να με ''καλωδιωσουν'' :violence-pistoldouble: για ελεγχο τοξικοτητας..Τι ειναι αυτο?Ελπιζω οχι κατι επιπονο φτανει πια με τοσες ενεσουλες που εχω ''φαει''!! Μπορει καποιος να μου πει τι θα μου κανουν???? :sad-pacing:
 #93547  από Γιάννης
 Τρί Ιούλ 30, 2013 8:27 pm
Μην ανησυχείς, στην καλύτερη περίπτωση θα σε συνδέσουν με μόνιτορ για να παρακολουθούν τους παλμούς της καρδιάς σου, λέω στην καλύτερη περίπτωση γιατί όταν πήγα εγώ δεν υπήρχε ελεύθερο μόνιτορ και έρχονταν κάθε μία ώρα με πιεσόμετρο. Αν οι παλμοί σου πέσουν πολύ χαμηλά (κάτω από 45) συνήθως δεν συνεχίζεις το χάπι.
 #93549  από pan.pap
 Τρί Ιούλ 30, 2013 10:42 pm
Καλησπέρα κι από μένα.
Έτσι είναι όπως τα λέει ο Γιάννης. Δεν σου είπαν λεπτομέρειες; Παράξενο. Να ζητήσεις να σου τα πουν αναλυτικά.
Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να το ξεκινήσεις.
Κι ότι χρειαστείς εδώ είμαστε. Η παρέα είναι μεγάλη και φιλόξενη.
 #93566  από Xrhstos
 Τετ Ιούλ 31, 2013 4:45 pm
eleni80 έγραψε:Γεια και απο εμενα!!! Ειμαι νεα και εγω στην παρεα σας..Εχω σκληρυνση 9μιση χρονια και εκανα ιντερφερονη..το Σεπτεμβρη θα ξεκινησω το χαπι και μου ειπε ο γιατρος μου οτι πρεπει να κανω εισαγωγη στο Αιγηνητειο για να με ''καλωδιωσουν'' :violence-pistoldouble: για ελεγχο τοξικοτητας..Τι ειναι αυτο?Ελπιζω οχι κατι επιπονο φτανει πια με τοσες ενεσουλες που εχω ''φαει''!! Μπορει καποιος να μου πει τι θα μου κανουν???? :sad-pacing:
Eleni,mhn fovasai den einai tipota.Kai egw ekana eisagwgh sto aiginitio otan htan na to 3ekinhsw.se sundeoun se ena holder to opoio einai kata vash palmografos.meneis mesa 1 mera.pantws na 8umasai oti gia to gilenya se endiaferei mono to prwto 6awro.apo kei kai meta an den exeis akoma tipota tote 8a mporeis na to arxiseis.h giatros pou me parakolou8ei emena einai sto aiginitio kai mou eipe pantws oti to xapi arxizei kai dra meta tous prwtous 3 mhnes.twra oti kai na sou pw,esu 3ereis to swma sou kai to ti einai kalo gia sena kalutera.Kalh sunexeia pantws.
 #93749  από eleni80
 Παρ Αύγ 09, 2013 10:42 am
Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια και συμπαρασταση.... :romance-kisscheek: