• kortizoni prin tin egkimosini

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #93068  από MARIAAAA
 Κυρ Ιούλ 14, 2013 1:50 am
geia sas! egw pasxw apo ta 16 kai eimai 26. stamatisa to tysabri emeina egkyos alla to xasame stis 10 vdomades. prin ena mina. twra ekana to 3imero sxima kortizonis giati eixa ypotropi kai tha parw akomi kai alla xapakia mexri telos ioyliou. o gynaikologos eipe nai stis ptosparheies twra gia egkimosini kai o neyrologos oxi! eseis ti lete?
 #93108  από mplearkouda
 Κυρ Ιούλ 14, 2013 11:52 pm
O νευρολόγος γιατί είπε όχι? Από ότι ξέρω η κορτιζόνη δεν αντενδείκνειται στην εγκυμοσύνη. Και οι γυναικολόγοι μπορεί να δωσουν σε έγκυο κορτιζόνη για συγκεκριμένους σκοπούς, σε μικρότερες δόσεις φυσικά. Τώρα αν ρωτήσεις 5 νευρολόγους το πιο πιθανόν ειναι ότι θα διαφωνούν και οι 5 μεταξυ τους για το τι να κάνεις...
Πάντως εύχομαι ότι καλύτερο..
 #93120  από MARIAAAA
 Δευ Ιούλ 15, 2013 4:55 am
ΕΙλικρινα δε γνωριζω! Το εχω ηδη κανει με τους νευρολογους! Ολοι μου λενε να κανω αυτο που μου λεει εκεινος που με παρακολουθει! Αυτο που με φοβιζει ειναι να μην προλαβω να μεινω εγκυος και να χρειαστει να μπω ξανα σε tysabri. eimai pantremeni edw kai 4 xronia kai den antexw allo tin apousia enos mwru... isws paizei rolo oti i kortizoni exei psili dosi? ekana to trihmero, kai twra pinw gia mia vdomada 300mg, alli 200 meta 100 kai meta 50! euxaristw gia tin apantisi!