• Ινστιτουτο Γενετικής Κύπρου

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #92998  από nanablue
 Παρ Ιούλ 12, 2013 9:38 am
Παιδιά είναι κανείς από Κύπρο που πηγαίνει στο Ινστιτούτο; :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox:
 #93026  από Π.Μ79
 Παρ Ιούλ 12, 2013 5:12 pm
Ρίξε μια ματιά εδώ, έτσι για να ξέρεις περίπου τι παίζει!

viewtopic.php?f=15&t=3921
 #93172  από nanablue
 Τετ Ιούλ 17, 2013 11:00 am
Έλα φίλε, την είδα αυτή την είδηση, ο Πατζαρής είναι ο γιατρός μου και θα πάρω και γω αυτό το σκεύασμα σύντομα.
 #93518  από mplearkouda
 Δευ Ιούλ 29, 2013 5:26 pm
Εγώ πήγαινα για ένα διαστημα. Έφυγα γιατι ουσιαστικά με ανάγκασαν να φύγω. Θα μπορουσα να τους κινησω αγωγη για ιατρική αμέλεια το λιγότερο. Τις χειρότερες εμπειρίες έχω απο τους γιατρούς εκεί. Εγκληματίες. Ηθική ανύπαρκτη. Το σκέφτομαι και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
 #94074  από Ammochostos
 Τρί Αύγ 27, 2013 9:02 pm
Καλησπέρα...Κάπως αργοπορημένη απάντηση αλλά τώρα πρόσεξα το θέμα. Επισκέπτομαι το Ινστιτούτο μία φορά το μήνα για Tysabri. Επόμενη δόση (και τελευταία)4/9.
 #95060  από mlkos
 Κυρ Σεπ 29, 2013 8:56 pm
Εχω την εντυπωση οτι εκει προτινουν το tysabri σαν πρωτη προταση θεραπειας.
Εχοντας συζητησει το θεμα με τους νευρολογους μου τοσο σε Ελλαδα οσο και Ισραηλ ειναι της αποψης οτι το tysabri θα επρεπε να συνταγογραφηθει εφοσον εχουν αποτυχει αλλες θεραπειες, πχ Rebif 22, 44 kok. Δεν ειμαι γιατρος αλλα ειμαι της αποψης οτι αποφασεις για θεραπειες κοκ θα πρεπει να λαμβανονται απο κοινου και κατοπιν συζητησης μεταξυ ασθενους και ιατρου.
Ειπε χαρακτηριστικα καποιος πως ειναι δυνατον να παμε στο Ω χωρις να περασουμε απο το Α, Β, Γ πχ....
 #95061  από Π.Μ79
 Κυρ Σεπ 29, 2013 9:15 pm
mlkos έγραψε:Ειπε χαρακτηριστικα καποιος πως ειναι δυνατον να παμε στο Ω χωρις να περασουμε απο το Α, Β, Γ πχ....
Άμα μόνο απ΄το tysabri παίρνουν μίζες, αυτό θα προτείνουν φίλος. Τα πράγματα είναι πολύ απλά!
 #95062  από nanablue
 Κυρ Σεπ 29, 2013 9:27 pm
καλησπέρα παιδιά, εμένα μου είπανε να κάνω ιντερφερόνη και με έβαλαν να διαλέξω τη μάρκα, επέλεξα avonex.
το tysabri τι είναι και πότε το δίνουν; επίσης αναμένω το bg12 γιατί έκανα επισόδιο στους 6 μήνες της θεραπείας και στο χρόνο. Κάνω avonex εδώ και 15 μήνες αλλά απ' ότι φαίνεται ο Παντζαρής δεν είναι και πολύ ευχαριστημένος.
είπαν σε κανένα απο σας για το bg12 ή για το PLP10;
Πηγαίνω και σε διατροφολόγο για να πάρω από τις τροφές ότι έχει μέσα το PLP..