• Ζεστη και συμπτωματα

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #92475  από yamd
 Παρ Ιουν 28, 2013 4:16 pm
Γεια σας παιδια.εδω και μια εβδομαδα με την πολυ ζεστη νοιωθω πολυ εντονα καψιματα στα ποδια σφιξιμο στις γαμπες πονους σε γονατα και ισχια.σας συμβαινει και εσας αυτο το ξερω αλλα πως ακριβως δεν εχω καταλαβει.εμενα για παραδειγμα προχθες ενοιωθα σφιχτες τις γαμπες μου χθες με πονουσε το δεξι γονατο κ εκαιγε ολο το δεξι ποδι και σημερα καιει η δεξια πατουσα και το αριστερο μπουτι.σιγουρα για τον καθενα ειναι διαφορετικα τα συμπτωματα απλα θελω να ξερω αν συμβαινει σε καποιους κ πως το ερμηνευετε.ειναι υποτροπη;η απλα συμπτωματα;
 #92485  από fillcinefil
 Παρ Ιουν 28, 2013 11:08 pm
Φίλε-φίλη αυτά τα "αισθητικά" αν και λιγότερο "σοβαρά" είναι από αυτά που μας ταλαιπωρούν, γιατί είναι πάντα εκεί και σου θυμίζουν την ύπαρξή της.
Τώρα περί της εξήγησης (δεν έχω ποτέ αναζητήσει την αιτία τους), πιστεύω ότι λόγο της ζέστης, κάτι αλλάζει στην "αγωγιμότητα", "επικοινωνία" των νευρικών συστημάτων και τελικά μας έρχονται λάθος σήματα (αυτό που κατ'αρχήν κάνει, και η νόσος), και έτσι έχουμε αυτές τις αισθήσεις.
Τώρα η κουβέντα περί ώσης, πρέπει να ξέρεις ότι για να θεωρηθεί κάτι ώση πρέπει να έχει διάρκεια (νομίζω τουλάχιστον 24 ώρες (στο ίδιο σημείο, το ίδιο πράγμα, και φυσικά να είναι κάτι νέο), αν εχω λάθος διορθώστε). Μια καλή συμβουλή που και εγώ τελευταία είδα:
Η Κωνσταντίνα έγραψε:Προσπάθησε να ηρεμήσεις, να κάνεις ντουσάκια, μασαζάκια, να βάζεις τα πόδια ψηλά στον τοίχο για να κατεβαίνει το αίμα.
Όσο γίνεται και είναι εφικτό μην αυτοελέγχεσαι.
Μέχρι να προσαρμοστούμε στη ζέστη, χρειάζεται χρόνος. Το ξεχνάμε!!!!
Χαλαρουάααααααααααααααα :romance-caress:
Θα μείνω και εγώ στο μήν ασχολείσε συνέχεια μαζί της, κάνε ευχάριστα πράγματα, να σε αποσχολούν, και προσοχή στα βασικά. Ζέστη κόπωση κλπ.
Καλό δροσερό καλοκαίρι. (διμιούργησέ το, αφίσες με χιόνια στον τοίχο, κατοικίδιο πιγκουίνος, προσοχή στα παγωτά, παχαίνουν κλπ κλπ)
 #92492  από κατερινα 55
 Σάβ Ιουν 29, 2013 7:51 am
yamd :greetings-waveyellow:
Kορίτσι μου,αυτά είναι συμπτώματα που λίγο πολύ τα έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι λόγω της ζέστης.Στους ΣΚΠλακίτες είναι λίγο πιο έντονα.Αυτάααααααααα.
Εσύ γιατί; :eusa-naughty:
Ησυχία δεν έχεις.Αφού τα έχουμε πει. :angry-tappingfoot:
 #92513  από Dimitris-56
 Σάβ Ιουν 29, 2013 3:46 pm
Για σας παιδιά και εγώ πιστεύω πώς φταίνε οι ζέστες και οι εναλλαγές του καιρού και σε εμένα τα πόδια μου από τους γοφούς και κάτω είναι χάλια όπως
και το δεξή μου χέρι και το αριστερό λιγότερο ελπίζω πώς θα προσαρμοστούμε .
Βέβαια όλα αυτά παραπάνω από το συνηθισμένο
 #92685  από yamd
 Πέμ Ιούλ 04, 2013 7:51 am
Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Κατερινα μου δυστηχως τα δεδομενα πανε να αλλαξουνε...Σαν σημερα ητανε πριν ενα χρονο οταν ξεκινησανε τα μουδιασματα..Αναπολω και αντιλαμβανομαι οτι σταματησε ο χρονος για μενα την μερα αυτη...Ενοιωσα καψιματα,μουδιασματα,μαγκωμενα δαχτυλα,πονους στις κλειδωσεις,αισθημα πληροτητας της κυστης και το τελευταιο διαστημα απιστευτη ελλειψη συγκεντρωσης και αμνησια...φοβηθηκα...εκλαψα..πονεσα τους γυρω μου και κυριως τον εαυτο μου..ταισα πολλους γιατρους εν οψει της οικονομικης κρισης..Μπορω να πω οτι πλεον το αποδεχτηκα.Δεν ξερω τι ειναι ποτε θα φανει και πως θα εξελιχθει.Οι τελευταιες μου μαγνητικες τον Δεκεμβριο ητανε καθαρες αλλα δεν μου λεει κατι αυτο..Δεν θελω να ξαναμπω στην διαδικασια να κανω και αλλες μαγνητικες..Ουτε να νοιωθω οτι πρεπει να ειμαι σε συνεχη επικοινωνια με τους γιατρους και να ακουω τις εικασιες τους.ΤΑ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΟΛΑ.Πηρα δυναμη απο εσας και σας θαυμαζω για την σταση ζωης που εχετε.Προσπαθω να κανω το ιδιο και ειμαι σιγουρη οτι θα το πετυχω..Το φορουμ μας ειναι για μενα η καλυτερη ψυχοθεραπεια.Μεταδιδει πραγματικα μαθηματα ζωης..Συγνωμη που μου βγηκε τοσο μελο..ειχα αναγκη να μιλισω και να με καταλαβουνε..Να εχουμε ολοι δυναμη μεσα μας και να αντιμετωπιζουμε τις δυσκολιες...