• για μεταφραση

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5830  από Dhmhtrhs
 Πέμ Ιουν 18, 2009 8:49 am
Usually I try to find articles or blogs that have a loosely-related theme, then say something moderately insightful about them. However, today I woke up feeling the effects of the heat and lack of sleep and worse than when I went to bed last night. Most days I rage against these feelings and fight them to get something done, which usually ends up with me feeling a little angry and still nonproductive.
Today I have decided to kick back a little and take a new approach (although I still put together a couple little articles for you guys). Think I am going to be nice to myself, take it as easy as possible and see what happens. I bet I'll get just as much done and feel better about this whole situation.

I encourage everyone to do the same - do something that makes you feel good. It's worth a try, and besides, I am starting to realize that the sun doesn't seem to be responding to my threats and begging, unless that is the reason that it has kicked it up a notch. Take (extra) care of yourselves, my friends.

Ειναι απο τι ρωσιδα νευρολογο μπορειτε να μου πειτε τι γραφει;ευχαριστω.
 #5839  από Nick
 Πέμ Ιουν 18, 2009 10:34 am
Συνήθως προσπαθώ να βρω άρθρα ή ιστοσελίδες που έχουν ένα σχετικό θέμα και κάνω μετριοπαθείς προβλέψεις για αυτούς. Όμως, σήμερα ξύπνησα νιώθοντας την επίδραση της ζέστης και της έλλειψης ύπνου χειρότερα από όταν πήγα για ύπνο χθες βράδυ. Τις περισσότερες μέρες πολεμάω αυτή την αίσθηση μήπως και κάνω καμμιά δουλειά, αλλά το αποτέλεσμα συνήθως είναι να εκνευρίζομαι και να παραμένω αντιπαραγωγικός.
Σήμερα αποφάσισα να χαλαρώσω λίγο και να προσεγγίσω τα πράγματα αλλιώς (αν και μάζεψα μερικά άρθρα για σας παιδιά). Νομίζω ότι θα είμαι καλός με τον εαυτό μου, θα τη δω όσο πιο χαλαρά γίνεται και βλέπουμε. Στοιχηματίζω ότι θα τελειώσω την ίδια δουλειά και θα αισθάνομαι καλύτερα με την όλη κατάσταση.

Δεν παίρνω και άριστα δέκα στη μετάφραση, αλλά είναι μια γενναία προσπάθεια.
 #5863  από Dhmhtrhs
 Πέμ Ιουν 18, 2009 7:26 pm
Ευχαριστω πολυ για τη μεταφραση Julie Stachowiak, Ph.D. - About.com Multiple Sclerosis Guide" <ms.guide@about.com> σ αυτή τη σελιδα γραφει η κυρια για οποιον θελει
 #5908  από LL--MM
 Παρ Ιουν 19, 2009 11:26 am
Καλημέρα σε όλους! Ναι, ασφαλώς, και τα ίδια λέει και η γραμματέας της επιτροπής ΑΥΕ Αλεξάνδρας στυην Αθήνα. Σαφώς και είναι καλή συμβουλή, η εφαρμογή της όμως είναι πιο δύσκολη απ' ότι φαίνεται :|