• ΜΕΣΗ ΒΑΔΙΣΗ ΚΑΙ ΣΚΠ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #90811  από costas1968
 Πέμ Μάιος 30, 2013 11:55 am
Καλημέρα.Θέλω να ρωτήσω κάτι:Είναι δυνατό να μην έχεις καθόλου πόνο στην μέση ούτε στην σπονδυλική στήλη και παρόλα αυτά να δυσκολεύεται κάποιες μέρες η βάδιση?όχι κάθε μέρα και επιμένω χωρίς πόνο.Απλά μόνο αν περπατάς πάνω απο 200 με 300 μέτρα να πονάνε οι μυς στα πόδια.Η σκπ το κάνει αυτό?
:text-thankyouyellow:
 #92572  από siamon
 Δευ Ιούλ 01, 2013 3:27 pm
Άν είναι στους λείους διαδρόμους πχ του ΑΧΕΠΑ, Έ πάω. Σε κανονικά μέροι που πρέπει να σηκώνεται (ελαφρά) το πόδι , για να μή paragoudlas*. Σκεύτομαι να εφευρέσω το σκαμπάστουνο© (seatcane, προφέρεται και shitcane). Ένα μπαστούνι που θα ανοίγει, και θα γίνεται και σκαμπό. Θα στείλω σχέδια. Μεταλικά κράματα, ελαφρά αλλά αντοχής,
 #92577  από Μαρία
 Δευ Ιούλ 01, 2013 4:44 pm
Δυσκολεύομαι στη βάδιση όχι λόγω πόνου αλλα λόγω βάρους που νίωθω. Ειδικά μετα από κάποια μέτρα νιώθω σα να έχω δέσει ένα βαράκι στο πόδι
 #92578  από costas1968
 Δευ Ιούλ 01, 2013 5:02 pm
Μαρία έγραψε:Δυσκολεύομαι στη βάδιση όχι λόγω πόνου αλλα λόγω βάρους που νίωθω. Ειδικά μετα από κάποια μέτρα νιώθω σα να έχω δέσει ένα βαράκι στο πόδι

ΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΙΘΥΣΜΕΝΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ.ΟΤΑΝ ΔΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ..ΒΑΡΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΜΟΝΗ ΙΣΩΣ ΑΝΑΚΟΘΦΙΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ (ΓΑΜΠΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ).ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΑ

:sad-roulette: