• ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΕΠΑ ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΚΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #90763  από ελενη
 Τετ Μάιος 29, 2013 6:17 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ.
ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΕΠΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 67%ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ,ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ.ΚΑΤΑΘΕΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΙΣ 25/04 ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΣΤΙΣ 15/05 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΠΑ.
ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ;
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΜΟΝΗ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΧΡΗΣΙΜΗ..
 #90781  από basilis361
 Τετ Μάιος 29, 2013 11:38 pm
Ο διευθυντης του ταμειου που υπαγεσαι , εχει δικαιωμα να στειλει για επανεξεταση απο τα ΚΕΠΑ τον φακελο σου για τυχον διευκρινησεις και οχι εσενα την ιδια..σιγουρα η υπομονη ,σου χρειαζεται..
 #90860  από fillcinefil
 Πέμ Μάιος 30, 2013 5:36 pm
Κακία αλλά θα την βγάλω.
Άν έβλεπε έναν γιατρό του να αργεί κανα μισάωρο ή να :obscene-buttmoon: βαράει. Θα τον περνούσε από επιτροπή; έστω και πρωτοβάθμια.
 #90893  από giannis
 Παρ Μάιος 31, 2013 12:13 am
ελενη έγραψε:την παρελαβα 24 απριλιου και η ενσταση εγινε 15 μαη
Είναι εκπρόθεσμη. Το 10ήμερο έχει παρέλεθει.
 #91140  από ελενη
 Δευ Ιουν 03, 2013 5:31 pm
giannis έγραψε:
ελενη έγραψε:την παρελαβα 24 απριλιου και η ενσταση εγινε 15 μαη
εγω τωρα τι μπορω να κανω σε ευχαριστω για την βοηθεια
 #91152  από giannis
 Τρί Ιουν 04, 2013 1:07 am
Να συμβουλευθείς δικηγόρο της εμπιστοσύνης σου. Το 10ήμερο ισχύει και για τις δυο πλευρές... Και για τους ασθενείς και για το κράτος, δηλαδή.
 #91160  από ελενη
 Τρί Ιουν 04, 2013 12:12 pm
ΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΥΕΑ ΒΑΣΗ ΦΕΚ ΝΟΜΟΣ 4144/2013 ΑΡΘΠΟ 67
 #91164  από ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΜΟΝΗ
 Τρί Ιουν 04, 2013 1:41 pm
Ελένη, καλησπέρα,

τη δική σου την ταλαιπωρία και την ανησυχία την πέρασα το Φεβρουάριο. Με παρέπεμψε ο Διευθυντής του ΙΚΑ σε Βθμια Επιτροπή. Την πέρασα και μόλις σήμερα έλαβα το αποτέλεσμα. Τόσο την πρώτη φορά όσο και τη δεύτερη μου έβαλαν 50%. Τότε είχα πάει στον διευθυντή και ισχυρίστηκε ότι τον αναγκάζει ο νόμος και ότι αυτά είναι τυπικά. Σήμερα, στο ΙΚΑ, στις συντάξεις, όπου άφησα τη γνωμάτευση του ΚΕΠΑ, με διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία και ότι δε θα υπάρξει άλλη καθυστέρηση. Τι να πω. Εύχομαι να μη σε ταλαιπωρήσουν πολύ.