• ΕΠΙΔΟΜΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #5632  από ebg
 Δευ Ιουν 15, 2009 7:30 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΣΚΠ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ,ΑΧΑΡΝΩΝ 96, ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ 560€~/2ΜΗΝΟ (ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΝΙΑΣ) ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΙ ΓΙΆΥΤΟ?
 #5640  από vivi_gia
 Δευ Ιουν 15, 2009 8:23 pm
prepei na eisai anergos allios den to dikaiousai, na min perneis kapoio allo epidoma px ap to IKA. Tora pas oti dikaiologitiko sxetiko me tin asthainia axeis stin nomarxia, kai logika pernas kai mia epitropi tis nomarxias pou sinithos to perneis eukola.
 #6654  από akis1985
 Τρί Ιουν 30, 2009 5:15 pm
γεια σας ρε παιδια!!!ειμαι καινουργιος στην παρεα.
Πριν λιγο καιρο, μου διεγνωσαν σκληρυνση κατα πλακας.ειμαι 23 χρονων-φοιτητης.
Μηπως καποιος παλαιοτερος θα μπορουσε να με καθοδηγησει λιγο,σχετικα με καποια επιπλεον δικαιωματα που ισως να εχω τωρα?(μακαρι να μην τα ειχα ποτε)Για παραδειγμα,ακουσα οτι εχουμε καποια επιπλεον μορια για διαγωνισμους προσληψης στο δημοσιο.τι ακριβως ισχυει?δικαιουμαι καποιο επιδομα?και σχετικα με την στρατευση?
οποιος γνωριζει κατι(ακομα και κατι σχετικο που παρελειψα να ρωτησω),ας με βοηθησει.
θα ειμαι ευγνωμων!!!
 #6767  από manos81
 Πέμ Ιούλ 02, 2009 8:10 pm
gia moria den kserw pantos fantaros min pas kai me to i5 pathologiko i zoi sinexizete...