ρενια έγραψε:To xasimoto ειναι αυτονοσο
Αυτοάνοσο νόσημα, εννοούν οι γιατροί ότι ξυπνάει μια μέρα στα καλά καθούμενα το ανοσοποιητικό και επιτίθεται σε υγιή σημεία!
Αυτό, δεν απεδείχθη ποτέ, όμως βγήκαν άπειρα φάρμακα και καταλαβαίνεις πού παν τα λεφτά αυτά.
Είμαι στο 4ο χρόνο που διαβάζω έρευνες, μελέτες κλπ. Ακόμα δεν κατάφερα να βρω μία έρευνα που θα δείχνει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού να επιτίθενται έτσι στα καλά καθούμενα.
ρενια έγραψε:Εχει μουδιασει η πλατη μου και ο ωμος μου !! Ο ορθοπεδικος λεει ειναι απο την κυλη εκανα φυσικοθεραπιες αλλα το νευρο ακομα νεκρο ! Ο φυσικοθεραπευτης λεει να ξαναπαω νευρολογο αλλα εχω κανει 2 μαγνητικες μια στον εγκεφαλο πριν απο 3 χρονια και μια στον αυχενα τωρα και οι 2 καθαρες μονο η κυλες υπηρχαν !! φαυλος κυκλος δηλαδη !
Μία κήλη στον αυχένα (ειδικά στον 4ο-5ο-6ο αυχενικό σπόνδυλο), δημιουργούν αυτά τα προβλήματα που αναφέρεις, συν πολλά περισσότερα ακόμα.
Όταν λες ότι το νεύρο είναι νεκρό, εννοείς ότι η πλάτη και ο ώμος σου δεν κινούνται καθόλου?
Φαύλος κύκλος δημιουργείται, όταν γιατροί, φυσιοθεραπευτές, ασθενείς, δεν συνεννοούνται και δε συνεργάζονται σωστά. Ο φαύλος κύκλος βέβαια, πάντα στο τέλος, επηρεάζει μόνο τον ασθενή.
ρενια έγραψε:Τα συμπτωματα του χασιμοτο μοιαζουν πολυ με σκπ γι αυτο ειχα μεγαλο αγχος.
Κάποια συμπτώματα ομοιάζουν, όχι όμως τόσο πολύ και βέβαια όχι τόσο ώστε ένας πεπειραμένος γιατρός να μην τα διαχωρίζει.
Οι λάθος διαγνώσεις, έχουν δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα απ'ότι οι ίδιες οι ασθένειες
ρενια έγραψε:Ακρη δεν εχω βγαλει παντως γιατι τα εχω ολα αυτα οι γνωμες 3 γιατρων διαφορετικες !!!Και ειμαι στην φαση να τους γραψω κανονικα και να μην ξαναασχοληθω μεχρι να την παλευω !!!
Για να βγάλεις άκρη, θα πρέπει να σε δει γιατρός, ο οποίος θα κάτσει να ασχοληθεί σοβαρά με σένα και όχι να σε έχει σαν ένα ακόμα αριθμό στη στατιστική του. Το ίδιο ισχύει και για τους φυσιοθεραπευτές αλλά και για όσους δουλεύουν σε επαγγέλματα υγείας.
Απλά να σου πω ότι και να σταματήσεις να ασχολείσαι, ΑΝ κάποια στιγμή τα συμπτώματά σου χειροτερέψουν, τότε θα τρέχει πανικόβλητη. Καταλαβαίνεις ότι αυτό, μόνο κακό θα σου κάνει. Θα σου πρότεινα να βρεις ένα καλό άνθρωπο πρώτα και μετά γιατρό.
Μην κολλάς με τίτλους (καθηγητής, κορυφαίος κλπ).