• ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #89221  από anastasis
 Κυρ Απρ 28, 2013 11:23 pm

ΝΟΜΙΖΩ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.
 #89308  από eleni POL
 Τετ Μάιος 01, 2013 9:40 am
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!,ειναι απο τις λίγες εκπομπές που ειναι εμπεριστατωμένη ,πλήρης ,άκρως ενδιαφέρουσα.Ολοι πρέπει να τη δούν.Η παρουσιάστρια είναι φανταστική και κάνει τις σωστές ερωτήσεις .η ψυχολογική προσέγγιση είναι ακριβέστατη.
Βέβαια δεν είδα καμμία αναφορά στη ΧΕΝΦΑ.Θα ψάξω να βρώ στοιχεία για τον Πλαϊτάκη.Και για την αλλη νόσο που λέει οτι μιοάζει με σκπ.
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:

Ναι! απ οτι κατάλαβα είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ της οξείας διάχυτης μυελο- εγκεφαλοπάθειας και σ.κ.π.καθώς έχουν τα ίδια κλινικά ευρήματα.
http://www.tzaneio.gr/epistimoniko/p12-3-4.pdf
Η Ντελιδάκη εχει κάνει πολλές εκπομπές ,θα τις βρείτε εύκολα,(για όποιους ενδιαφέρονται βέβαια) :techie-studyingbrown: :techie-studyingbrown:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eleni POL την Τετ Μάιος 01, 2013 2:14 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #89328  από κωστας
 Τετ Μάιος 01, 2013 12:23 pm
Παιδια εχασα 58 λεπτα απ'την ζωη μου...η γνωμη μου ειναι οτι οι γιατροι(μιλαω για τους δυο νευρολογους) δεν εχουν ιδεα τι ειναι σκπ πως εγω λοιπον να τους εμπιστευτω?πως μπορουν να με βοηθησουν αφου ειναι ασχετοι...

Anyway...δεν λενε κατι καινουργιο,λεξεις κλειδια:αυτοανοση,αγνωστη αιτιολογια,δεν υπαρχει θεραπεια,δακτυλικο αποτυπωμα κτλ....μηδεν-μεδεν-μηδεν !!!