• ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΟ?

• Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
 #88847  από dsts
 Παρ Απρ 19, 2013 8:23 am
geia sas.opos egrapsa kai se allo thema exo skp apot ta 17 mou kai eimai 33.kano avonex kai exo mia psixologikh diathesh apisteuta asxhmh....tis epomenes meres apo thn enesh klama, distixia kai na min mporo na sikoso kefali me tipota...perasa kai ena poli megalo sok sth zoi mou.meta apo auto pira antikatathliptiko gia 2,5 xronia.dokimasa diafora...epishs epairna tavor kai alla iremistika.omos epeidi eimai enas anthropos pou den thelo na exartamai apo farmaka(oximoro) exo tora apo ton oktovrh-noemvrh pou exo stamatisei ta panta.vevaia oi sinepeis einai apisteutes...niotho oti kai h idia h asthenia kai eidika otan mpainei mesa mou to farmako(avonex) me dialiei.exo kanei kai psixotherapia gia 2,5 xronia kai tora vriskomai se ena dialeima.o ipnos mou einai kati to fovero.me louzei pagomenos idrotas kai allazo pitzames 4-5- fores.episis exo pono ston auxena kai to proi sikonomai apo to krevati gia na kin ponao...poso thelo na xipniso ena proi kai na nioso KALA!XAROUMENH, ME EUEXIA KAI KALH DIATHESH!OREXH GIA ZOI!!!antithetos ego pou imoun ena sketo xamogelo to exo xasei...exo tosa polla na grapso alla min sas kouraso allo tora...tha xaro na mou grapsete an niothete ki eseis etsi....prepei aparaithtos na paro farmako??euxaristo...
 #88849  από Γιάννης
 Παρ Απρ 19, 2013 8:41 am
dsts έγραψε:XAROUMENH
Αν κατάλαβα καλά είσαι κοριτσάκι, έχω τρεις συμβουλές :character-oldtimer:

1. Γράφε ελληνικά γιατί στραβώθηκα για να τα διαβάσω :teasing-neener:
2. Μην απομονώνεσαι, προσπάθησε να έχεις ανθρώπους στη ζωή σου.
3. Μήπως ο ψυχοθεραπευτής σου δεν σε βοηθάει πλέον και πρέπει να τον (την) αλλάξεις, ίσως με κάποιον (κάποια) του αντίθετου φύλου; Σου μιλάω εκ πείρας.
 #88850  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Απρ 19, 2013 9:47 am
Γιάννης έγραψε:
dsts έγραψε:XAROUMENH
Αν κατάλαβα καλά είσαι κοριτσάκι, έχω τρεις συμβουλές :character-oldtimer:

1. Γράφε ελληνικά γιατί στραβώθηκα για να τα διαβάσω :teasing-neener:
2. Μην απομονώνεσαι, προσπάθησε να έχεις ανθρώπους στη ζωή σου.
3. Μήπως ο ψυχοθεραπευτής σου δεν σε βοηθάει πλέον και πρέπει να τον (την) αλλάξεις, ίσως με κάποιον (κάποια) του αντίθετου φύλου; Σου μιλάω εκ πείρας.
:text-welcomewave: Καλημερα !!!! Λοιπον , εκτος απ'αυτα που σου γραφει ο Γιαννης, εχω να σου πω κι άλλα !!!!!!!! Ναι !!!! Η χρόνια παθηση και τα προβληματα της ζωης μας, προκαλουν καταθλιψη !!!! Ομως, η δικη μου ασχημη πειρα απο το αβονεξ, λεει οτι ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ , φταιει ΑΥΤΟ το φαρμακο !!!!!! Οταν εκανα ενεσεις αβονεξ, ειχα βιωσει απιστευτες καταστασεις ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ , χειροτερες απο τις δικες σου !!!!!!!!!! Κατα τη γνωμη μου, το πρωτο που πρεπει να κανεις , ειναι να ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΒΟΝΕΞ !!!!!!!!!!!!!Να του πεις ολα οσα αισθανεσαι και να του ζητησεις βοηθεια !!!!!! Ισως χρειαστει να αλλαξεις φαρμακο !!!! Κι αν ειναι απαραιτητο να παρεις αντικαταθλιπτικα , αυτο πρεπει να γινει κατω απο ΣΤΕΝΗ ιατρικη παρακολουθηση !!!!!!!Χωρις να....αυτοσχεδιαζεις!!!!Ευχομαι να ξεπερασεις ολα τα προβληματα σου , συντομα !!!!!!Κρατα επαφη μαζι μας !!!!! :greetings-waveyellow:
 #88900  από ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
 Σάβ Απρ 20, 2013 12:38 am
Πολύ στενοχωριέμαι με αυτά που ακούω.
Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι να πω ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ που ταλαιπωρείτε τον κόσμο.
Εδώ μέσα θα βρεις πολλές πληροφορίες. Ενημερώσου και να ξέρεις οτι η σωτηρία σου είναι στα χέρια σου. Όρισε την ζωή σου, πάρε πρωτοβουλίες, μην αφήνεσαι. Το χρωστας στον εαυτό σου, να τον ξαναβρείς και να ξαναχαμογελάσεις!
Το γρηγορότερο να έχουμε καλύτερα νέα σου.
Και please write in Greek.
 #89050  από dsts
 Τετ Απρ 24, 2013 12:32 am
Σας ευχαριστώ όλους.Θα επανέλθω με τα νέα από το γιατρό.Θα ακούσω τον Καραγιάννη με πολύ προσοχή...Τον έχω ακούσει και από κοντα.Είναι φοβερός.Θα επανέλθω αύριο...
 #89099  από dsts
 Πέμ Απρ 25, 2013 10:19 am
Γεια σας.Ευχαριστώ για τους συνδέσμους.Χθες το βράδυ εκανα την ενεση και ευτυχώς σήμερα δεν είμαι στην άθλια κατάσταση που είμαι συνήθως.Εχω όμως φοβερά νεύρα.Στον γιατρό πήγα και αφου του περιέγραψα την κατάσταση για πρώτη φορά μου είπε ότι πρέπει να πάρω αντικαταθλιπτικό.Εγώ για άλλους λόγους, μια μεγάλη στενοχώρια που πέρασα, έπειρνα χάπια για 2,5 χρόνια.Αλλά τασταμάτησα όταν ξεπέρασα κάπως την κατάσταση γιατί ήθελα να δω πως είμαι χωρίς αυτά.΄Και για κάποιον άλλο λόγο.Πήρα κιλά...Και δεν αντέχω και σε αυτή τη φάση της ζωής μου να μην νιώθω καλά με το έξω μου...Θα μου πείς, αμα δεν είσαι καλα ψυχολογικα, τι να το κανεις...Αλλά πιστεψτε με όλο αυτό ειναι ένας φαυλος κύκλος...Τελοσπάντων, ο γιατρός θελει μια μαγνητικη τον Ιουλιο, ενα χρονο δηλαδη μετα την τελευταια, και θα αλλάξω φαρμακο..Πώς να δω τα πραγατα αλλιώς...Από παιδι, μεσα στον πόνο, ψυχικα και σωματικα...Δόξα τω θεω όμως γιατι υπάρχουν τοσα χειροτερα...Συγνωμη αν σας ρίχνω με αυτά που λέω...
 #89131  από eleni POL
 Παρ Απρ 26, 2013 9:14 am
καλημέρα !

Αν ρωτήσεις εδω μέσα ,έστω και για στατιστικούς λόγους να το κάνεις τι εχει περάσει ο καθένας θα γίνει το Φόρουμ ταινία τρόμου ,αυτο το θέμα δε θα εχει καθόλου επισκέπτες.

Ολοι έχουμε περάσει τις στενοχώριες μας και αν μας ρωτήσεις τον καθένα ξεχωριστά θα σου πουμε οτι η δικιά μας ηταν η μεγαλύτερη.
Το θέμα είναι οτι εχει περάσει και αν συνεχίσουμε και το αναμασάμε κάνουμε το ίδιο κακό.
Πάει ,πέρασε ,το βάζουμε στην άκρη του ,στο παρελθόν εκει που ανήκει και συνεχίζουμε.

Η ζωή είναι μπροστά κι όσο σκέφτεσαι και ζεις την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία ,εκτιμάς αυτο το δώρο που μας εχει δοθεί.

Σκέψου να μου δώσεις ενα δώρο,ενα c.d.player ας πούμε , και εγώ να το φυλάξω ψηλά στο ντουλάπι και να μη παίξει ποτέ ,στο τελος θα το πετάξω γιατι θα το εχω αφήσει με τις μπαταρίες μέσα και θα εχει πια χαλάσει !
Πώς θα σου φαινόταν ? Δεν είναι μεγάλη αχαριστία απο μέρους μου ?Αν το ήξερες θα με στόλιζες κανονικά με ωραία επίθετα!

ΑΥΤΟ κάνουμε με τις ζωές μας .Τις αφήνουμε να περάσουν ,τις σπαταλάμε .