• μαγνητικη εγκεφαλου

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #88252  από γιωτοπουλος
 Τρί Απρ 02, 2013 4:33 am
γεια σας καλως σας βρηκα!!!ειμαι καινουργια και θα ηθελα να μαθω για αποτελεσματα απο μαγνητικες εγκεφαλου οσοι εχετε κανει να μου πειτε !!εκανα προσφατα και δεν βγηκε και πολυ σωστη μου γραφουν διαφορα τα οποια δεν καταλαβαινω τιποτα!αν μπορειτε να μου απαντησετε με τι κριτηρια μιλαμε για σκπ τι ευρυμματα εχει μια mri περιμενω με αγωνια ευχαριστω πολυ! :?:
 #88272  από Φαίδρα
 Τρί Απρ 02, 2013 3:45 pm
Παραθέτω από τον φίλο Π.Μ79
Π.Μ79 έγραψε:Απλά να έχεις υπόψιν ότι για να διαγνωστείς με σκπ, θα πρέπει να πληροίς κάποια κριτήρια (...)

Πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 εστίες, 2 υποτροπές (ώσεις) σε διασπορά χρόνου, αλλά επίσης και να καταγράφονται στο ιστορικό σου συμπτώματα σκπ (δυσανεξία σε ζέστη ή/και κρύο, αναίτια κόπωση κλπ).
Προσωπικά κάθε φορά που κάνω μαγνητική στα συμπεράσματα γράφει "ευρήματα συμβατά με απομυελινωτική νόσο".

Τι εννοείς δεν τα γράφει πολύ σωστά;; Εσύ πάσχεις;

Καλως ήρθες στο φόρουμ :greetings-waveyellow:
 #88280  από γιωτοπουλος
 Τρί Απρ 02, 2013 5:19 pm
εγω πρωτη φορα εκανα μαγνητικη δεν πασχω απλως γραφει αλλοιωσεις οτι εντοπιστικανε στην μαγνητικη και μια στικτη εστια ισα που εντοπιζετε και διαφορα.πηγα σε νευρολογο και μου πε να ξανακανω σε ενα χρονο μαγνητικη γιατι φαινετε στις απεικονισεις ενα ασπρο να δει αν εφυγε αν μεγαλωσε η αν μενει το ιδιο κατι τετοιο μου ειπε !δεν εχω καποιο συμπτωμα απλος τι εκανα γιατι με σφιγγει το κεφαλι μου καμποσο καιρο μονο απο την αριστερη πλευρα!
 #88282  από γιωτοπουλος
 Τρί Απρ 02, 2013 5:38 pm
παντως γραφει παρα πολλα και ιδεα δεν εχω !τι αλλο μπορω να κανω να περιμενω ενα χρονο να παρω απαντηση το τι ακριβως συμβαινει?εχω μπερδευτει και ειμαι πολυ ανχωμενη!αν μου πειτε και αλλα οτι μπορειτε θα ειμαι πολυ ευγνωμων!ευχαριστω πολυ και καλως σας βρηκα!
 #88307  από youla
 Τετ Απρ 03, 2013 2:25 pm
Να ρωτήσεις και άλλο νευρολόγο και θα σου έλεγα να κλείσεις ραντεβού με Αιγινήτειο ή Γεννηματά στα τμήματα για νευρολογικές εκφυλιστικές ασθένειες που έχουν μεγάλη εμπειρία. Το πιθανότερο είναι να μην έχεις κάτι.
 #88339  από γιωτοπουλος
 Πέμ Απρ 04, 2013 4:50 pm
απλος θελω να μαθω τι γραφει στην γνωματευση μιας μαγνητικης που ειναι υποπτη για σκπ για να την συγκρινω με την δικια μου γνωματευση!!τωρα σε αλλον δεν παω γιατρο ,πιστευω ενας και καλος!εσεις εδω περα ομως θα με βοηθησετε παρα παρα πολυ αν μου πειτε περι μαγνητικης και γνωματευσης.περιμενω απαντησεις!
 #88341  από billios
 Πέμ Απρ 04, 2013 11:09 pm
Θελεις να μας πεις τι γραφει η δικια σου?
Μια κλασσικη μαγνητικη σκπ αναφερει εστιες απομυελεινωτικου χαρακτηρα οι οποιες πιθανον να προσλαμβανουν σκιαγραφικο,πιθανον να αναφερει πως υπαρχει οιδημα περικοιλιακο σε καποια εστια,πιθανον να υπαρχει γραμμενη η λεξη λευκοεγκεφαλοπαθεια καπου,η σιγουρη λεξη παντως που συναντας σε μια μαγνητικη ατομου με σκπ ειναι η ΕΣΤΙΑ.
 #88343  από anastasis
 Παρ Απρ 05, 2013 12:28 am
Σωστος ο Δρ Bilios...
 #88424  από fillcinefil
 Δευ Απρ 08, 2013 12:06 am
κ.συνάδερφοι (Dr.ες και λοιποί)νομίζω πως είναι άκρως αντιδεοντολογικό να κάνουμε τον γιατρό στην φίλη μας τη Γιωτούλα (;). Οι γιατροί της (αυτούς που επέλεξε και εμπιστεύετε) νομίζω έχουν απαντήσει δεόντος. Εάν ήταν σίγουροι πιστεύετε θα ντρεπόταν να της το πούν;
Κοπελιά δώσε βάση στους γιατρούς σου και μην προσπθείς να βρείς το "ξεμάτιασμα" μέσω τηλεφώνου. Δεν γίνονται αυτά.
Εάν θέλεις, είχα μιά "θεία(?)", που τις πονούσε το κεφάλι, και πάνω στο μήνα την χάσαμε :teasing-tease: .

Γέλα λίγο, ζήσε τη ζωή σου (μήν σπάς το κεφάλι σου, με όποια ιδέα μπορεί να σου μπήκε (ή σου βάλαν)), μήν αμελείς βέβαια τίποτα γύρω από την υγεία σου και άσε τα πράγματα να εξελιχθούν.
Στο χωριό μου "ξές" πως το λέμε αυτό "μην αφουγκριέσε".

let it be!

(το βρήκα πως γίνετε).
 #88729  από γιωτοπουλος
 Τρί Απρ 16, 2013 4:07 am
ευχαριστω πολυ ειναι παρα πολυ θετικα αυτα που μου λες!!
και σωστα μακαρι ολοι να σκεφτομασταν ετσι! :banana-dreads: