• ΦΑΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #88238  από stellakara
 Δευ Απρ 01, 2013 9:34 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

Η ΝΟΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΠ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΠΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΓΚΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΑ ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 #88240  από Κώστας
 Δευ Απρ 01, 2013 10:19 pm
Δεν έχει κάποιου είδους ασφάλεια η νονά σου, για να της το γράψει ένας νευρολόγος και να το παίρνει δωρεάν;

Υσ. Η συσκευασία που περιέχει 28 χάπια, κοστίζει περίπου 1000€!
 #88254  από eleni POL
 Τρί Απρ 02, 2013 9:10 am
stella.εγω το παράγγειλα ,δεν ειδα μεγάλα προβλήματα .απλως χρειάζεται εγκριση ,τρεις μερες ειναι ,επειδή καθυστερεί η παραγγελλία ομως που ερχεται απο το εξωτερικό ,ενα ,ενα αργει να ερθει το κουτι .αυτο διορθώνεται αν καθυστερήσεις να το αρχίσεις οπότε εχεις πάντα 20 μερες θεραπεία στο σπίτι για τυχον αργοποριες. :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #88300  από stellakara
 Τετ Απρ 03, 2013 11:43 am
ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΟΛΙΓΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΣΟ ΔΙΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ

ΑΡΑ ΕΛΕΝΗ ΕΣΕΝΑ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ? ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ?
 #88315  από Dhmhtrhs
 Τετ Απρ 03, 2013 8:53 pm
Σημερα πρεπει να μου πειτε Χρονια πολλα σαν σημερα πριν ενα χρονο ο γιατρος του Νοσοκομειου Ξάνθης μου εγραψε το φανπυρα.Ακομη βεβαια δεν το εχω παρει περιμενω εγκρισεις κ Παπουλια.Οταν βγαινετε να κανετε δηλωσεις για ηλιθιες παρελασεις να πειτε στα καναλια οτι ειστε Προεδρος μιας Δημοκρατιας που ο ασθενεης επρεπε να παρει ενα φαρμακο πριν ενα χρονο και ακομη δε το πηρε εξαιτιας Σας εξαιτιας των υπουργων που εσεις ορκιζετε εξαιτιας των νομων που εσεις υπογραφετε
 #88317  από Γιάννης
 Τετ Απρ 03, 2013 9:53 pm
Τι εγκρίσεις περιμένεις ρε Dhmhtrhs γαμώ το σπίτι τους; Για γράψε λεπτομέρειες να μάθουμε οι υπόλοιποι.
 #88325  από eleni POL
 Πέμ Απρ 04, 2013 9:15 am
Ακόμη το περιμένω .υπολογίζω 15 μερες απο οταν αρχίζει η διαδικασια της υποβολής.
ενα χαρτί απο το γιατρό ,και ενα αντιγραφο γνωμάτευσης απο γιατρο δημόσιου νοσοκομείου .
τρεις μέρες μεχρι την έγκριση και μετα σου δίνουν χαρτί που το στελνεις μαζί τις επομενες φορές.
το πρ'οβλημα με τους καινούριους πελάτες τους είναι οτι απλώς προτιμούνται οι παλιοί λόγω οτι δε μπορούν να το διακόψουν .οταν ερθει θα το αρχίσω σε 20 μέρες και θα παραγγέλνω κανονικά ενα μηνα απο την πρώτη παραγγελλία.
πιστεύω τα λόγια που είπε εμπιστευτικά κάποιος γιατρός (ναι !υπάρχουν και τέτοιοι ).μη περιμένεις να πέσεις τελείως για να πάρεις τα φάρμακα που υπάρχουν .Να τα πάρεις νωρίς για να σου δώσουν την ώθηση που χρειάζεται για να ζήσεις κανονικά.
Αν οχι δεν εγινε και τίποτα .Άλλωστε δεν είναι και σίγουρο οτι κάνει την ίδια δουλειά σε όλους.Νομίζω οτι ειναι ενα φάρμακο για να δούμε κάποια αλλαγή στη κίνηση ενω τα υπόλοιπα ειναι καθαρά πρόληψης ή καθυστέρησης ας πούμε .Ας του δώσουμε μια ευκαιρία .Πόσο μάλλον που δεν εχει παρενέργειες .Η γνώμη μου είναι να το πάρουμε για λίγο μεχρι να στηριχτούμε λίγο στις δικές μας δυνάμεις αλλα δε ξέρω ,όσοι το παίρνουν δε θέλουν να το σταματήσουν .Ϊσως αλλαξω κι εγώ γνώμη.
:greetings-waveyellow:
 #88342  από αιμιλια
 Παρ Απρ 05, 2013 12:14 am
Dhmhtrhs έγραψε:Σημερα πρεπει να μου πειτε Χρονια πολλα σαν σημερα πριν ενα χρονο ο γιατρος του Νοσοκομειου Ξάνθης μου εγραψε το φανπυρα.Ακομη βεβαια δεν το εχω παρει περιμενω εγκρισεις κ Παπουλια.Οταν βγαινετε να κανετε δηλωσεις για ηλιθιες παρελασεις να πειτε στα καναλια οτι ειστε Προεδρος μιας Δημοκρατιας που ο ασθενεης επρεπε να παρει ενα φαρμακο πριν ενα χρονο και ακομη δε το πηρε εξαιτιας Σας εξαιτιας των υπουργων που εσεις ορκιζετε εξαιτιας των νομων που εσεις υπογραφετε

Συμφωνω με την αγανακτηση σου φιλε, αλλα οχι και ''ΗΛΙΘΙΕΣ ΠΑΡ :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: ΕΛΑΣΕΙΣ''
 #88358  από Dhmhtrhs
 Παρ Απρ 05, 2013 9:18 pm
Οι παρελασεις απο0κτουν νοημα από το ποιοι και γιατι συμμετεχουν.Οταν γινονται ενωπιον υποδουλων προδοτυων για μια χωρα που ειναι υποταγμενη σε κατι αδελφες από τις βρυξελεες και στηνουν κωλο σε γραφικουςς ηγετισκους της ενωμενης υποτιθεται ευρωπηςς ε αυτες οι παρελασεις ειναι ηλιθιες
 #88378  από Γιάννης
 Σάβ Απρ 06, 2013 11:45 am
Αν υποψιαστώ ότι υπάρχουν και παρελάσεις υψηλού IQ ......... θα πεθάνω γειτόνισσα