• ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ??

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #87723  από anna1290
 Παρ Μαρ 22, 2013 1:19 pm
Καλημερα σε ολους!Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει για την παραταση που θα δωθει στα επιδοματα δηλ.οσοι περιμενουν να επαναεξεταστουν απο τα κεπα μεχρι να περασουν επιτροπη και να βγει η αποφαση,ο υπουργος εργασιας δηλωσε οτι θα πληρωνονται κανονικα για ενα εξαμηνο και αυτες τις μερες ειπανε οτι θα μπει στη βουλη το νομοσχεδιο.Ισχυει και για τα επιδοματα της προνειας?
 #87725  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 22, 2013 2:11 pm
:greetings-waveyellow: Για διαβασε εδω !!!!!!! http://mssociety.gr/forum/viewtopic.php?=24&t=3672 Και μη...τσιμπας......!!!!! Μας δουλευουν κανονικα !!!!!!!!!!
 #87728  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 22, 2013 5:47 pm
Ψηφιστηκε το νομοσχεδιο ???? ΔΕΝ νομιζω !!!!Απλως, οποτε το θυμουνται το ανακοινωνουν, περιχαρεις στις ειδησεις ή το περνανε με τρεϊλερ στις οθονες μας , για ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΟΥΣ,κι οχι μονο, ΛΟΓΟΥΣ !!!! Κι εγω, στην αρχη ...τσιμπισα !!!! Μεσα στη θολουρα της ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΦΡΑΓΚΙΑΣ...τσιμπησα !!! Αποκτησα ελπιδες !!!! Μετα, ομως, σκεφτηκα ηρεμα και καταλαβα πού αποσκοπουν !!!!!!!!!! Ενα (ξανα)λεω !!!!!! Ο καθε μ@λ@κ@ς του περιβαλλοντος μας , που μας εχει βαρεθει , που δεν θελει να ακουει για τους πολλους μηνες αναμονης των ΚΕΠΑ, που μας θεωρει ...προνομιουχους μαϊμουδες-αναπηρους , που μου λεει , συνεχως, οτι ειμαι ''μια χαρα '' , αυτος ο μ@λ@κ@ς , μαθαινοντας αυτη την ειδηση , μου λεει ''τι ανησυχεις ? Αφου αρχισες να πληρωνεσαι ......'' !!!!!!!! :angry-cussingblack: Αν η συγκυβερνηση ''μας'' , ενδιαφεροταν για τους χρονιως πασχοντες ...αν πονουσε για οσους απο μας , περιμενουν επι πολλους μηνες , απληρωτοι, την επανεξεταση τους ..........θα φροντιζε να διορθωσει αυτη την κατασταση !!!! Θα φροντιζε, κυριως, να διευρυνει τη λιστα των , μη επανεξεταζομενων, παθησεων ............. :angry-cussingblack: Παιδια !!!!!!!! Μας κοροϊδευουν !!!!!!!!!!!
 #87796  από anna1290
 Σάβ Μαρ 23, 2013 5:19 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Ψηφιστηκε το νομοσχεδιο ???? ΔΕΝ νομιζω !!!!Απλως, οποτε το θυμουνται το ανακοινωνουν, περιχαρεις στις ειδησεις ή το περνανε με τρεϊλερ στις οθονες μας , για ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΟΥΣ,κι οχι μονο, ΛΟΓΟΥΣ !!!! Κι εγω, στην αρχη ...τσιμπισα !!!! Μεσα στη θολουρα της ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΦΡΑΓΚΙΑΣ...τσιμπησα !!! Αποκτησα ελπιδες !!!! Μετα, ομως, σκεφτηκα ηρεμα και καταλαβα πού αποσκοπουν !!!!!!!!!! Ενα (ξανα)λεω !!!!!! Ο καθε μ@λ@κ@ς του περιβαλλοντος μας , που μας εχει βαρεθει , που δεν θελει να ακουει για τους πολλους μηνες αναμονης των ΚΕΠΑ, που μας θεωρει ...προνομιουχους μαϊμουδες-αναπηρους , που μου λεει , συνεχως, οτι ειμαι ''μια χαρα '' , αυτος ο μ@λ@κ@ς , μαθαινοντας αυτη την ειδηση , μου λεει ''τι ανησυχεις ? Αφου αρχισες να πληρωνεσαι ......'' !!!!!!!! :angry-cussingblack: Αν η συγκυβερνηση ''μας'' , ενδιαφεροταν για τους χρονιως πασχοντες ...αν πονουσε για οσους απο μας , περιμενουν επι πολλους μηνες , απληρωτοι, την επανεξεταση τους ..........θα φροντιζε να διορθωσει αυτη την κατασταση !!!! Θα φροντιζε, κυριως, να διευρυνει τη λιστα των , μη επανεξεταζομενων, παθησεων ............. :angry-cussingblack: Παιδια !!!!!!!! Μας κοροϊδευουν !!!!!!!!!!!
Καλησπερα Αννα!Συμφωνω απολυτα στα οσα λες,αλλα οσο ζεις ελπιζεις!! :) Τι αλλο να πει κανεις με αυτη την δραματικη κατασταση και φυσικα με ολη αυτη την κοροιδια γυρω μας?και που?στους πιο αδυναμους ανθρωπους!!Ντροπη!!!Θελω παντως να εχω την ελπιδα οτι κατι οπου να 'ναι θα γινει γιατι ειχα ρωτησει και το υπουργειο εργασιας και μου ειπανε αυτο το μηνα θα το ταχτοποιησουνε,θα ψηφιστει εννοειται!Ας ελπισουμε..!!
 #87799  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 23, 2013 6:24 pm
:violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: Ειναι μερος ενος νομοσχεδιου-σκουπα . Μπορει να παει στη Βουλη !!!!! Θα ψηφιστει, ομως????????????????????Ε?????????? Αν ψηφιστει , ........και ο Αη -ΚΕΠΑ , ο Μεγας , ο Θαυματουργος κανει το θαυμα του και μας μειωσει το ποσοστο αναπηριας , κατω απο 67% , τοτε τι γινεται ? Το...φιλανθρωπο νομοσχεδιο προβλεπει ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των χρηματων.......... :violence-hammer: Μας δουλευουν σας λεω.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
 #87801  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 23, 2013 6:32 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε::greetings-waveyellow: Για διαβασε εδω !!!!!!! http://mssociety.gr/forum/viewtopic.php?=24&t=3672 Και μη...τσιμπας......!!!!! Μας δουλευουν κανονικα !!!!!!!!!!
Αννα !!!!!!!!!!!! Αυτα τα διαβασες ?????????????????????????????????????????/
 #87818  από anna1290
 Κυρ Μαρ 24, 2013 12:22 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε::greetings-waveyellow: Για διαβασε εδω !!!!!!! http://mssociety.gr/forum/viewtopic.php?=24&t=3672 Και μη...τσιμπας......!!!!! Μας δουλευουν κανονικα !!!!!!!!!!
Αννα !!!!!!!!!!!! Αυτα τα διαβασες ?????????????????????????????????????????/
Nαι το γνωριζω οτι θα μας τα ζητησουν πισω αν δεν περασουμε!!
 #87830  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Μαρ 24, 2013 10:18 am
Nαι το γνωριζω οτι θα μας τα ζητησουν πισω αν δεν περασουμε!![/quote]
Μπρος γκρεμος και πισω........ΚΕΠΑ :angry-cussingblack: Ξαναλεω, αν τους ενοιαζε για μας , θα φροντιζαν να μη περιμενουμε τοσο καιρο , για την επανεξεταση μας !!!!!!!!!!!!! Ή , καλυτερα, θα φροντιζαν να μη χρειαζεται επανεξεταση στις χρόνιες παθησεις ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειναι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ....κλπ...κλπ..κλπ.... :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: