Ψηφιστηκε το νομοσχεδιο ???? ΔΕΝ νομιζω !!!!Απλως, οποτε το θυμουνται το ανακοινωνουν, περιχαρεις στις ειδησεις ή το περνανε με τρεϊλερ στις οθονες μας , για ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΟΥΣ,κι οχι μονο, ΛΟΓΟΥΣ !!!! Κι εγω, στην αρχη ...τσιμπισα !!!! Μεσα στη θολουρα της ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΦΡΑΓΚΙΑΣ...τσιμπησα !!! Αποκτησα ελπιδες !!!! Μετα, ομως, σκεφτηκα ηρεμα και καταλαβα πού αποσκοπουν !!!!!!!!!! Ενα (ξανα)λεω !!!!!! Ο καθε μ@λ@κ@ς του περιβαλλοντος μας , που μας εχει βαρεθει , που δεν θελει να ακουει για τους πολλους μηνες αναμονης των ΚΕΠΑ, που μας θεωρει ...προνομιουχους μαϊμουδες-αναπηρους , που μου λεει , συνεχως, οτι ειμαι ''μια χαρα '' , αυτος ο μ@λ@κ@ς , μαθαινοντας αυτη την ειδηση , μου λεει ''τι ανησυχεις ? Αφου αρχισες να πληρωνεσαι ......'' !!!!!!!!

Αν η συγκυβερνηση ''μας'' , ενδιαφεροταν για τους χρονιως πασχοντες ...αν πονουσε για οσους απο μας , περιμενουν επι πολλους μηνες , απληρωτοι, την επανεξεταση τους ..........θα φροντιζε να διορθωσει αυτη την κατασταση !!!! Θα φροντιζε, κυριως, να διευρυνει τη λιστα των , μη επανεξεταζομενων, παθησεων .............

Παιδια !!!!!!!! Μας κοροϊδευουν !!!!!!!!!!!