• Καλήσπερα,απο ένα νέο μέλος

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #87035  από ΕλένηΠ
 Πέμ Μαρ 07, 2013 6:41 pm
Το 1999 έπαθα οπτική νευρίτιδα. Ξαφνηκά απο τη μια ημέρα στην άλλη δεν εβλέπα απο το αριστέρο μάτι καθόλου.Με στέλνουν για μαγνητίκη η οποία δεν εδείξε τίποτα, παρά μόνο τη βλάβη στο μάτι. Εκανα κορτιζόνη ενδοφλέβια για τρεις ημέρες και αυτό ήταν, μου είπαν πως δεν έχω τίποτα.
Δεν ήταν όμως έτσι. Δύο χρόνια αργότερα έκανα ξανά μαγνητική η οποία εδειξε τέσσερις εστίες.Εκανα γ-σφαιρίνη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσίνης και για έξι μήνες μετά.Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα κανένα σπουδαίο συμπτομα παρά μόνο μικροπράγματα. Τώρα δεν είμαι σε θέραπεια.
 #87037  από anastasis
 Πέμ Μαρ 07, 2013 7:14 pm
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΕΛΕΝΙΤΣΑ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΟΣΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΣΚΠ...Η ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:
 #87038  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 07, 2013 8:15 pm
ΕλένηΠ έγραψε:Το 1999 έπαθα οπτική νευρίτιδα. Ξαφνηκά απο τη μια ημέρα στην άλλη δεν εβλέπα απο το αριστέρο μάτι καθόλου.Με στέλνουν για μαγνητίκη η οποία δεν εδείξε τίποτα, παρά μόνο τη βλάβη στο μάτι. Εκανα κορτιζόνη ενδοφλέβια για τρεις ημέρες και αυτό ήταν, μου είπαν πως δεν έχω τίποτα.
Δεν ήταν όμως έτσι. Δύο χρόνια αργότερα έκανα ξανά μαγνητική η οποία εδειξε τέσσερις εστίες.Εκανα γ-σφαιρίνη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσίνης και για έξι μήνες μετά.Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα κανένα σπουδαίο συμπτομα παρά μόνο μικροπράγματα. Τώρα δεν είμαι σε θέραπεια.
Γεια σου Ελενη !!!!!!!!! Ευχομαι να μεινεις ετσι , χωρις συμπτωματα , ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek:
 #87041  από soulla
 Πέμ Μαρ 07, 2013 10:00 pm
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝΗ :greetings-waveyellow: ΥΠΟΜΟΝΗ :greetings-waveyellow:
 #87043  από billios
 Πέμ Μαρ 07, 2013 10:20 pm
ΕλενηΠ καλησπερα,ευχομαι να σε οπλισει δυναμη το παιδι σου για να ανταπεξελθεις στη δοκημασια αυτη
 #87089  από Φαίδρα
 Παρ Μαρ 08, 2013 6:15 pm
Ελένη καλώς ήρθες στη παρέα μας!! :romance-grouphug:

Να μη χρειαστείς ποτέ θεραπεία εύχομαι και να χαίρεσαι το παιδάκι σου! :romance-kisscheek:
 #87092  από κατερινα 55
 Παρ Μαρ 08, 2013 7:28 pm
EλένηΠ....Εικόνα
Να χαίρεσαι το παιδάκι σου.. :romance-caress: ..και εύχομαι να μείνεις *****αφαρμάκωτη*****
 #87096  από Dimitris-56
 Παρ Μαρ 08, 2013 9:09 pm
Καλησπέρα Ελένη και σου εύχομαι να είσαι πάντα δυνατή και να παίρνεις δύναμη από το μωρό σου .