• παρακεντηση και προκλητικα δυναμικα

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5457  από Lena
 Τετ Ιουν 10, 2009 10:22 pm
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ? ΕΓΩ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΕΒΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΣΗ.
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΘΕ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΤΕ?
 #5467  από Μαριάννα
 Πέμ Ιουν 11, 2009 11:37 am
Lena έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ? ΕΓΩ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΕΒΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΣΗ.
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΘΕ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΤΕ?
Πως σου την διαγνωσαν δλδ με τι στοιχεία γιατί και τον άντρα μου βάση μαγνητικής διότι και παρακεντηση εκανε βγήκε αρνητική και προκλητά και ΄κείνα καλά διοτι δεν είναι ενεργες οι εστίες πρέπει να είναι ενεργες για να δείξουν Ετσι λοιπον μείναμε με αυτα γι΄αυτο και γίναμε μονοι μας γιατροι
 #5469  από Maria77
 Πέμ Ιουν 11, 2009 11:46 am
Λένα για την παρακέντηση σου έχω απαντήσει, αλλά για τα προκλ. δυναμικά εγώ μόνο μία φορά τα έκανα. Τώρα δεν ξέρω κάθε πόσο πρέπει να γίνονται...για να δούμε τί θα απαντήσουν και τα άλλα παιδια ;)
 #5472  από litsaM
 Πέμ Ιουν 11, 2009 12:41 pm
Εγω έχω κανει 2 φορές προκλητά δυναμικα,3 μαγνητικες και καθολου παρακεντηση(ισως γιατι ειχα ενεργες εστιες καθε φορα)δεν μου ειπε τιποτα ο γιατρος
 #5480  από Μαριάννα
 Πέμ Ιουν 11, 2009 3:03 pm
αλεξανδρος1 έγραψε:Λοιπόν έχουμε και λέμε που λέει και το τραγούδι 2 φορές παρακέντηση και 5 φορές προκλητά δυναμικά όλο το πακέτο.
Γεια σου Αλέξανδρε! Γιατί έκανες 2φορές παράκέντηση?
 #5484  από αλεξανδρος1
 Πέμ Ιουν 11, 2009 5:59 pm
Την πρώτη για να επιβεβαιώσουν την σκπ και την δεύτερη για να δούν εάν είχα κάποια αντισώματα που σχετίζονται με την λειτουργεία του θυροειδή. Τελικά αποδείκτηκε ότι μου είχε πειράξει τον θυροειδή το rebif και δεν ήταν κάτι παθολογικό.
 #5486  από αλεξανδρος1
 Πέμ Ιουν 11, 2009 6:41 pm
litsaM έγραψε:Εγω έχω κανει 2 φορές προκλητά δυναμικα,3 μαγνητικες και καθολου παρακεντηση(ισως γιατι ειχα ενεργες εστιες καθε φορα)δεν μου ειπε τιποτα ο γιατρος
Τυχερή ήσουνα. Και εμένα η μαγνητική είχε ενεργές εστίες αλλα ο γιατρός ήταν ανένδοτος στο θέμα της παρακέντησης.
 #5492  από Lena
 Πέμ Ιουν 11, 2009 10:44 pm
ΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ? ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΝΩ Η ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ.
 #5496  από Lena
 Πέμ Ιουν 11, 2009 11:26 pm
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΕΒΕΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑ 1 ΕΠΟΣΟΔΕΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ + ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΩΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ. 2 ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΒΕΒΕΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ.ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΟΜΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ. ΙΛΙΓΓΟΣ ΓΙΑ 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ.