Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ. Ειλικρινα εχω μεγαλη αναγκη τα σχολια σας και το εκτιμω. Απο εχτες και μετα την επισκεψη μου στον ομοιοπαθητικο μου προσπαθω να βρω τροπους και πηγες για να αντλησω δυναμη. Ειπαμε οτι το ζητουμενο τωρα ειναι να βρω δυναμη και μετα ειμαι σιγουρη οτι θα παει και η υγεια καλυτερα. Η ατιμη η καταθλιψη κανει τα παντα να σε κραταει πισω και να να σε εγκλωβιζει σ'ενα φαυλο κυκλο. Δεν κανω τιποτα, κλεινομαι, εχω αρνητικες σκεψεις και μετα τα ποδια δεν με πανε. Πηγα λοιπον στο φαρμακειο να παραγγειλω τα ομοιοπαθητικα χαπακια μου μπας και τονωθουμε ψυχολογικως και μου ειπαν οτι θα ηταν ετοιμα σε 1/2 ωρα. Μετα απο ακινησια μηνων (απο τα καλοκαιρινα μπανια) δυσκολο το εγχειρημα. Θλιψη. Πηγα για το αυτοκινητο να κατσω και να καπνισω (δυστυχως καπνιζω). Κανω το πρωτο τσιγαρο και λεω δεν εκμεταλλευομαι τον χρονο να ξεσκουριασω λιγο? Πραγματι περπατησα κανα μισαωρο και ενω στην αρχη ηταν ελαφρως απογοητευτικο, μετα σαν να συντονιστηκα με τα ποδια μου. Παιρνω και την πρωτη καψουλα και βουρ για το σπιτι. Η ορεξη μεγαλη. Επλυνα και τα πιατα, εκανα και το μπανιο με χλωρινη. Σε λιγο θα μαγειρεψω και κατι. Αντε παιδια πανω του!!
Υ.Γ. Εχτες ανακαλυψα τον Montel Williams. Aμερικανος παρουσιαστης με ms. Τον εχετε υποψιν σας? Εχει κανει δουλεια στην Αμερικη.
Υ.Γ. Εχτες ανακαλυψα τον Montel Williams. Aμερικανος παρουσιαστης με ms. Τον εχετε υποψιν σας? Εχει κανει δουλεια στην Αμερικη.