• εξωιδρυματικο ναι

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5325  από Dhmhtrhs
 Δευ Ιουν 08, 2009 11:05 am
Γεια σας ομοιοπαθεις,τη περασμενη εβδομαδα περασα επιτροπη ΙΚΑ και γμωματευσαν οτι το δικαιουμαι το εξωιδρυματικο απ το Ταμειο Νομικων μεχρι το 2014.Κανω και κατι αλλα χαρτια τωρα στο ταμειο για να ολοκληρωθει η διαδικασια. Ξερει κανεις ποσο ειναι καθε ποτε το παιρνω κτλ.Α χτες ημουν δικαστικος αντιπροσωπος σ ενα χωριο.Ψηφισαν 202 μαζι μ εμενα.Τελειωσα νωρις και θα λεγα οτι αντεξα καλα, καλυτερα απ οτι περιμενα.Απλα σημερα μου βγαινει η κουραση.Καλο τριημερο ετεροχρονισμενα. :D
 #5344  από Μαριάννα
 Δευ Ιουν 08, 2009 4:00 pm
Dhmhtrhs έγραψε:Γεια σας ομοιοπαθεις,τη περασμενη εβδομαδα περασα επιτροπη ΙΚΑ και γμωματευσαν οτι το δικαιουμαι το εξωιδρυματικο απ το Ταμειο Νομικων μεχρι το 2014.Κανω και κατι αλλα χαρτια τωρα στο ταμειο για να ολοκληρωθει η διαδικασια. Ξερει κανεις ποσο ειναι καθε ποτε το παιρνω κτλ.Α χτες ημουν δικαστικος αντιπροσωπος σ ενα χωριο.Ψηφισαν 202 μαζι μ εμενα.Τελειωσα νωρις και θα λεγα οτι αντεξα καλα, καλυτερα απ οτι περιμενα.Απλα σημερα μου βγαινει η κουραση.Καλο τριημερο ετεροχρονισμενα. :D
Γεια σου Δημήτρη απο οσο ξερω είναι γυρω στα 700 ευρω Και ο άντρας μου εκανε την δηλωση και περιμένει να περάσει ακόμη Για να δούμε πότε
 #5380  από manos81
 Τρί Ιουν 09, 2009 9:41 am
660 einai... egw to pernw.auto pou den katalava einai oti tha to perneis mexri to 2014??? tosa xronia???emena mou dinoun 2 -2 ta xronia egrisis
 #5422  από Nick
 Τετ Ιουν 10, 2009 2:44 pm
Γειά σας κι από μένα. Μπαίνω στο site αρκετά συχνά, αν και δεν έχω ξανασυμμετάσχει σε συζήτηση. Γράφτηκα για τον σύζυγό μου που διαγνώστηκε με ΣΚΠ, για να έχει φίλους να συζητάει μαζί τους, γιατί όπως και να το κάνουμε άλλο να πάσχεις και άλλο να συμπάσχεις. Ο σύζυγός μου είναι ασφαλισμένος του ΤΕΒΕ. Δουλεύει βέβαια, αλλά δυσκολεύεται. Ιδιαίτερα τώρα με τη ζέστη η κατάσταση είναι ζόρικη και ανησυχώ για τους καύσωνες που έρχονται. Δεν θέλω να είναι αναγκασμένος να δουλεύει παραπάνω απ' όσο μπορεί για να καλύψουμε τα έξοδα της οικογένειας.
Διαγνώστηκε πρόσφατα, αλλά η γιατρός είπε ότι πρέπει να έχει ΣΚΠ καμμιά δεκαετία. Δεν έχει έντονα κινητικά προβλήματα, αλλά, με τη δουλειά δεν θα γίνει και καλύτερα. Ήθελα λοιπόν τα φώτα της γνώσης σας σχετικά με το εξωιδρυματικό. Τί χρειάζεται να κάνεις για να σε δει η επιτροπή? Κάνεις κάπου αίτηση? Χρειάζονται κάποια χαρτιά?
 #5424  από LL--MM
 Τετ Ιουν 10, 2009 2:50 pm
626,40 επακριβώς!

Περιδιάβασε στον κοιωνικό φάκελο και όπου λέει "επίδομα" και όλο και κάτι θα βρεθεί!!!ί :D
 #5441  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τετ Ιουν 10, 2009 6:35 pm
Η LL-MM έχει δίκιο . Ομοιοπαθείς την Κυριακή ήμουν ΔΑ στην Αγ. Παρασκεύη . Τελείωσα με όλα στις 9 το βράδι . Το παράπονο μου είναι ότι οι πίτσες που φέρανε για μεσημεριανό πρέπει να ήταν από ξύλο . Σήμερα το πρωί γράφτηκα για αναπληρωτής εκπαιδευτικός στον πίνακα ΠΕ-13. Κατά τα άλλα καλά .
 #12557  από akis1985
 Παρ Δεκ 04, 2009 4:18 am
Ρε παιδια, επειδη εγω δε χω το ψαξει σχετικα με αυτο το επιδομα
οταν λετε 626,4ευρω εννοειτε μηνιαιως ή ετησίως?
 #12560  από manos81
 Παρ Δεκ 04, 2009 8:18 am
to mina einai auta....emena telionei 6/2010 to epidoma kai tha ksanakanw xartia...ante pali apo tin arxi
 #12608  από sofi
 Παρ Δεκ 04, 2009 6:55 pm
Γεια και απο εμενα αυτο το επιδομα το παιρνεισ και ενω εργαζεσαι ? ( λογηστηριο )
 #12612  από manos81
 Παρ Δεκ 04, 2009 7:43 pm
nai eno ergazome to pernw opos kai oloi pou to pernoun mporoun na ergastoun..
to epidoma milaei gia tetrapligia -parapligia.
autes oi 2 lekseis einai pou sto dinoun kai kala gia na exeis kapion na se voithaei me to provlima sou...
etsi pistevw...