• ιατροφαρμακευτικη ασφαλεια απο κρατικο φορεα

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #85601  από Ειρηνη Ξυπολιτακη
 Δευ Φεβ 11, 2013 6:06 pm
γεια σας θα ηθελα μια λυση αν γινετε στο προβλημα μου.
εχω μερικα σοβαρα προβληματα υγειας ενα απο αυτα ειναι αυτοανοσο. ημουν
λοιπον ασφαλισμενη εμμεσα στην ασφαλεια του συζυγου μου στο δημοσιο,αλλα
για καποια κηπευτικα που δηλωνοντε στο ονομα μου, και χρειαζομουνα εγγραφα απο την
εφορια επρεπε να εγγραφω στον ογα. αυτο εγινε πριν απο περιπου 3 χρονια τα
χρηματα που μου ζητησαν να καταβαλω ηταν παρα πολλα και καναμε ρυθμιση.
ομως και μετα την ρυθμιση οι δοσεις ηταν παλι πολυ μεγαλες .πριν απο 1 χρονο
περιπου επρεπε υποχρεωτικα να βγαλω και βιβλιαριο υγειας (απο τον ογα) και
αναγκαστηκα να πληρωσω για αυτον το χρονο. φετος ομως δεν καταφερα να ειμαι ενταξι
με τις δοσεις μου και για το τρεχον ετος δεν εχω αφαλεια.(πρεπει να δωσω 1500 ευρω).
ζητησα μεσον τηλεφωνου να διακοψω την μια και να ξαναγυρισω στην αλλη (του δημοσιου)
αλλα μου απαντησαν οτι πρεπει να περασει καποιο χρονικο διαστημα για αυτο
με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω σε νοσοκομειο το οποιο ειναι μεγαλη αναγκη και να μην μπορω να περνω τα φαρμακα μου καθε μηνα.σας παρακαλω ας βρεθει καποιος να μου δωσει
απαντηση. συγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα δεν ξερω πως να εγραφα λιγοτερα.
ευχαριστω πολυ.το ονομα μου ειναι κα Ερηνη.
 #85609  από Ειρηνη Ξυπολιτακη
 Δευ Φεβ 11, 2013 7:32 pm
Γιάννης έγραψε:Γεια σου Ειρήνη, κατά τη γνώμη μου το πιο σίγουρο είναι να απευθυνθείς στην πρόνοια
ευχαριστω Γιαννη
 #85640  από Γιάννης
 Τρί Φεβ 12, 2013 9:59 am
Οποιοσδήποτε ανασφάλιστος δικαιούται να ασφαλιστεί στο ταμείο της πρόνοιας. Εκτός αυτού δίνονται και επιδόματα. Μην το καθυστερείς, αφού βέβαια πάρεις πληροφορίες για λεπτομέρειες τις οποίες εγώ δεν γνωρίζω.
 #85648  από Hristos!
 Τρί Φεβ 12, 2013 4:41 pm
Ειρηνη καλησπερα. Μολις τωρα ειδα το ποστ σου.
Αρκει η γνωματευση διευθυντη νοσοκομειου εφοσον εχεις ενα χρονιο ανιατο νοσημα για να σου παρεχει η προνοια τη φαρμακευτικη αγωγη που θα αναφερει ο γιατρος σου. Απο κει και περα για τα επιδοματα που λεει και ο Γιαννης, χρειαζεται να καταθεσεις πληρεστερη γνωματευση και να εξεταστεις απο τα ΚΕΠΑ που εγκρινουν πλεον τις προνοιακες παροχες.
Καλη συνεχεια :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: