• ΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΣΚΠ-ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΟΧΕΙΑ!

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #84955  από ΑΣΗΜΙΝΑ
 Τετ Ιαν 30, 2013 1:51 pm
Καλησπέρα σε όλους! Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια γιατί ανησυχώ όλο και πιο πολύ.
Γέννησα πριν 4 μήνες την υπέροχη κορούλα μου, δεύτερη εγκυμοσύνη και θηλάζω ακόμα..
Πριν μια βδομάδα άρχισε ξαφνικά ένα μούδιασμα από το δεξί μου χέρι το οποίο το έχω τώρα σχεδόν σε όλο το σώμα δηλ.πάει μια στα χέρια , φεύγει πάει στα πόδια κτλ κτλ...
Ο πατέρας μου νοσούσε από ΣΚΠ και έχω ακούσει ότι στη λοχεία μπορεί να παρουσιάσει πιο εύκολα μια γυναίκα κάποιο επεισόδιο...Ποτέ δεν είχα νιώσει κάτι στο παρελθόν...Κάποια γνώμη ή συμβουλή.Ευχαριστώ!!
 #84958  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιαν 30, 2013 2:32 pm
Γεια σου Ασημινα !!!! Να σου ζησει η κορουλα σου !!!!! :romance-heartsthree: Εμεις, δυστυχως, δεν μπορουμε να σε συμβουλευσουμε . Το μονο που μπορω να σου πω εγω , ειναι οτι τα μουδιασματα της σκπ ΔΕΝ φευγουν -ερχονται ουτε μετακινουνται απο χερι σε ποδι .....!!!!!!!!!Ειναι μονιμα και σταθερα!!!! Καλο θα ηταν να μιλησεις με γιατρο ! Ηρεμα, ομως, χωρις πανικο !!!!! Ετσι ????? Σου ευχομαι να πανε ολα καλα ! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου !!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #84960  από ΑΣΗΜΙΝΑ
 Τετ Ιαν 30, 2013 2:41 pm
Ευχαριστώ πολύ Αννα59.Έχεις δίκιο.. Θα το ψάξω άμεσα με γιατρό. Θα πάω και για εξετάσεις για κάποιες βιταμίνες τώρα.Απλά ήθελα να διαβάσω κάτι και απο εσάς..Ξέρεις έχω δυο μωρά παιδιά και αγχώνομαι τριπλά....Να είσαι πάντα καλά και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση! :- :text-thankyouyellow:
 #84962  από maria E
 Τετ Ιαν 30, 2013 2:49 pm
Αννουλα μου,κανεις λαθος για τα μουδιασματα...Μπορουν να φυγουν και να ξαναρθουν η να μην ξαναρθουν,να ειναι πιο εντονα η πιο ελαφρια,στο ιδιο σημειο η σε αλλο.Απο τη στιγμη που αρχιζουν,δεν ειναι απαραιτητο να ειναι μονιμα.
Ασημινα,η μονη συμβουλη που μπορουμε να σου δωσουμε,οπως σου ειπε η Αννα,ειναι να πας σε εναν γιατρο,να σου γραψει μια μαγνητικη αν το κρινει σωστο,να την κανεις,και να μαθεις.Ευχομαι να μην ειναι τιποτα.Να χαιρεσαι τα παιδακια σου :greetings-waveyellow:
 #84964  από sofia13
 Τετ Ιαν 30, 2013 3:02 pm
Ναι βρε Αννούλα. Τα μουδιάσματα πηγαινοέρχονται , όπου θέλουν, δίκιο έχει η Μαρία.
Ασημίνα να σου ζήσει το κουκλάκι σου, αλλά μην τρομοκρατείσαι κιόλας.
Απλώς ψάξτο ιατρικά για να ησυχάσεις.
 #84967  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιαν 30, 2013 3:28 pm
maria E έγραψε:Αννουλα μου,κανεις λαθος για τα μουδιασματα...Μπορουν να φυγουν και να ξαναρθουν η να μην ξαναρθουν,να ειναι πιο εντονα η πιο ελαφρια,στο ιδιο σημειο η σε αλλο.Απο τη στιγμη που αρχιζουν,δεν ειναι απαραιτητο να ειναι μονιμα.
Ασημινα,η μονη συμβουλη που μπορουμε να σου δωσουμε,οπως σου ειπε η Αννα,ειναι να πας σε εναν γιατρο,να σου γραψει μια μαγνητικη αν το κρινει σωστο,να την κανεις,και να μαθεις.Ευχομαι να μην ειναι τιποτα.Να χαιρεσαι τα παιδακια σου :greetings-waveyellow:
Μαρακι , σε μενα ...μπαστακωνονται ...δεν αλλαζουν σημεια ...!!!! Μπορει να γινουν λιγοτερο εντονα αλλα μενουν ΕΚΕΙ !!!!!!!!!!!!! Ειδατε τι τσαχπινα νοσος ειναι η σκπ ???? Στον καθενα, κανει διαφορετικα κολπα ......!!!!!!!!!!!!!!! :violence-hammer:
 #84972  από anni
 Τετ Ιαν 30, 2013 4:25 pm
και σε μενα μπαστακωθηκαν Αννα.......δυστυχως :greetings-waveyellow:

καλωσηρθες Ασημινα....να σου ζησουν τα παιδακια σου.......
ευχομαι να μην ειναι τιποτα....καλο ειναι να πας σε εναν γιατρο.. :greetings-waveyellow: