ΑΝΝΑ59 έγραψε:mitsos έγραψε:καλησπερα...ομολογουμενως δν ηξερα σε ποια ομαδα να καταταξω το θεμα που ανοιγω αλλα ισως εδω να μαι κοντα...τελος παντων ας μπω στο θεμα...τον τελευταιο μηνα περναω μια φαση αγχωδους διαταραχης με πολυ εντονη δυσπνοια 24/7 και πολυ συχνες κρισεις πανικου...επισκευθηκα καρδιολογο πνευμονολογο και ενδοκρινολογο για να απορριψω οποιαδηποτε αλλη εξηγηση για τ συμπτωματα (μιας κ τα ενιωσα πρωτη φορα και τρομαξα)...ολοι με οδηγησαν σε ψυχολογο η δουλεια του οποιου μου φανηκε αχρηστη και ακομα κλαιω τα 200 ευρω που μου πηρε...το θεμα μου ειναι πως η νευρολογος μου μου προτεινε αγωγη με αγχολυτικα...αλλα απο τι μια με ταλαιπωρουν πολυ τα συμπτωματα του αγχους αλλα απο την αλλη αν αρχισω τα ηρεμιστικαστα 19 μου, στα 30 θα θελω πρεζα...παρακαλω πειτε μου τις γνωμες σας...δεκτες και αυτες περι θετικης σκεψης και αναπνοων,μιας και οι γνωμες σας δεν χρεωνουν
ευχαριστω 
Πιστευω οτι τα αγχολυτικα σου χρειαζονται !!!!! Θα σε βοηθησουν , αν τα παρεις με οδηγια γιατρου και με παρακολουθηση !!!!!!!Δεν θα τα παιρνεις για ολη σου τη ζωη . Τωρα μονο, που εχεις αναγκη. Οταν συνελθεις, θα τα κοψεις !!!! Παντα , συμφωνα με τις οδηγιες της γιατρου σου .

Συμφωνώ απόλυτα με την Άννα
Μήτσο αυτή τη στιγμή χρειάζεσαι γρήγορο ξεμπλοκάρισμα του μυαλού σου από το επιθετικό άγχος που σε πιέζει με μορφή κρίσεων πανικού.
Διαφωνώ με τον Gorge για την ομοιοπαθητική από την άποψη πως όπως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει άμεσα, στο τώρα μια ....πυώδη αμυγδαλίτιδα, έτσι και με την αγχώδη διαταραχή παρά ίσως μακροπρόθεσμα(μεταξύ μας δεν πιστεύω στη δύναμη που της προσδίδεται, αλλά αυτό δεν αφορά το συγκεκριμένο post).
Μήτσο αν επιτρέψεις στη "χημεία" να σε βοηθήσει, αυτή θα το κάνει αποτελεσματικά στο σήμερα, να ξέρεις όμως ότι θα λύσει το σύμπτωμα και όχι την αιτία.
Το ότι σε "επισκέφτηκε" το άγχος ξαφνικά (καθόλου ξαφνικά πίστεψέ με), σημαίνει ότι στη ζωή σου χρειάζεται να κάνεις κάποιες αλλαγές, επιλογές, αναθεωρήσεις, εκ νέου στρατηγικές κτλ κτλ κτλ.
Στο τώρα όμως θα δεσμευτείς ότι θα σε βοηθήσεις με χάπι.Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείσαι, να εδραιώνεις το φόβο που πάει παρέα με την απόσυρση και τη φυγή.
Όσο έπαιρνα ιντερφερόνες και όλα τα θεϊκά φάρμακα για τη νόσο, το αντικαταθλιπτικό ήταν το χρήσιμο φαρμακάκι μου, δεν με εμπόδισα να το κόψω τη στιγμή που δεν το χρειαζόμουν αφού η χημεία δεν μου κάνει πια
Κάποιες πεποιθήσεις που έχουμε λανθασμένες, μας δυσκολεύουν τη ζωή.Αν πάρεις σήμερα χάπι ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ
Μήτσο σου εύχομαι "να το βρεις"
ΥΓ να μας λες τα νέα σου επειδή θα σ' έχουμε έννοια