Καλημέρα σε όλους! Καλωσορίζω τα νέα μέλη
μια και έχω 10 μέρες περίπου να μπω στο Forum.
Πριν από λίγο γύρισα από το Νοσοκομείο όπου πήγα για τον καθιερωμένο έλεγχο.
Ρώτησα το γιατρό σχτικά με το τί γίνεται με το χάπι.
Αυτό που μου είπε είναι οτι είναι μονοκλωνικό αντίσωμα και θα αντικαταστήσει
θεραπείες όπως το Tysabri και όχι ιντερφερόνες.
Επίσης μου είπε πως ναι μεν λένε
οτι είναι ασφαλές (όπως και το TYSABRI) αλλά δεν θα το σύστηνε αν δε δοκιμαστεί αρκετά.
Χάπι που θα αντικατασστήσει ιντερφερόνες δεν έχουν καταφέρει να φτιάξουν ακόμα. Γενικά τον είδα αρκετά επιφυλακτικό.
.... Απογοητευτικά τα νέα, αν και όπως έχω ξαναγράψει κάπου και εγώ δε θα το δοκίμαζα αμέσως.
Τελευταία μαθαίνω για αρκετά νέα κρούσματα ΣΚΠ . Εχω την εντύπωση βρε παιδιά οτι όλο αυτό έχει λαβει διαστάσεις επιδημίας δυστυχώς..
*** Αν κάποιος από εσάς μου έχει στείλει προσωπικό μύνημα να ξέρει οτι δεν το έλαβα, γιατί λόγω άναβάθμισης στην ADSL όλα τα Mail που μου έστειλαν την τελευταία εβδομάδα χάθηκαν.
Γι' αυτό μην θεωρηθεί οτι δεν απάντησα σε κάποιον.
Καλή δύναμη σε όλους μας.
μια και έχω 10 μέρες περίπου να μπω στο Forum.
Πριν από λίγο γύρισα από το Νοσοκομείο όπου πήγα για τον καθιερωμένο έλεγχο.
Ρώτησα το γιατρό σχτικά με το τί γίνεται με το χάπι.
Αυτό που μου είπε είναι οτι είναι μονοκλωνικό αντίσωμα και θα αντικαταστήσει
θεραπείες όπως το Tysabri και όχι ιντερφερόνες.

οτι είναι ασφαλές (όπως και το TYSABRI) αλλά δεν θα το σύστηνε αν δε δοκιμαστεί αρκετά.
Χάπι που θα αντικατασστήσει ιντερφερόνες δεν έχουν καταφέρει να φτιάξουν ακόμα. Γενικά τον είδα αρκετά επιφυλακτικό.
.... Απογοητευτικά τα νέα, αν και όπως έχω ξαναγράψει κάπου και εγώ δε θα το δοκίμαζα αμέσως.
Τελευταία μαθαίνω για αρκετά νέα κρούσματα ΣΚΠ . Εχω την εντύπωση βρε παιδιά οτι όλο αυτό έχει λαβει διαστάσεις επιδημίας δυστυχώς..

*** Αν κάποιος από εσάς μου έχει στείλει προσωπικό μύνημα να ξέρει οτι δεν το έλαβα, γιατί λόγω άναβάθμισης στην ADSL όλα τα Mail που μου έστειλαν την τελευταία εβδομάδα χάθηκαν.
Γι' αυτό μην θεωρηθεί οτι δεν απάντησα σε κάποιον.
Καλή δύναμη σε όλους μας.