• ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #83487  από youla
 Πέμ Ιαν 03, 2013 10:18 pm
Παιδιά γεια χαρά και καλη χρονιά σε όλους!!!!!!!!
Ο γιατρός μου στο Αιγινήτειο, ο κος Ρόμπος μας άφησε οριστικά για το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Μας μοίρασε σε άλλους συναδέλφους και εμένα με παρέπεμψε στη νευρολόγο, κα Ανδρεάδου, αν θυμάμαι καλά. Την ξέρει κανείς; Εχει καλή φήμη; Ποιος άλλος νευρολόγος στο Αιγινήτειο έχει καλή φήμη;
Μπορείτε να μου στείλετε πμ, αν απαγορεύεται να μιλάμε για συγκεκριμένα πρόσωπα.
Σας ευχαριστώ
 #83493  από nick1981
 Παρ Ιαν 04, 2013 12:00 am
το ιδιο προβλημα εχω κ εγω!!! στη θεση του θα εινιαι ο κιλιντιρεας.....

ολοι στο αιγηνιτειο εχουν εξωτερικο ιατρειο παντως...για να τους δεις στο νοσοκομειο κανεις μηνες......οποτε ψαξου για αλλο νοσοκομειο οπως κανω κ εγω!!

καλη τυχη!!
 #83496  από Hristos!
 Παρ Ιαν 04, 2013 2:14 am
Youla με ακριβως αυτη την αιτια (την συνταξιοδοτηση του κ. Ρομπου) ειχε ανοιχτει ενα σχετικο θρεντ για αναζητηση νευρολογου πριν καποιο καιρο. Ιδου: viewtopic.php?f=10&t=3466
Καλυτερα να συγκεντρωνουμε ολες τις πληροφοριες εκει, για διευκολυνση ολων μας στην οποιαδηποτε αναζητηση :greetings-waveyellow:
 #83498  από αιμιλια
 Παρ Ιαν 04, 2013 8:44 am
Δεν ξερω παντως διαγνωστικα και ημουν τωρα τις γιορτες 12 μερες στο Αιγινητειο, με παρακολουθουσε η Ανδρεαδου ομως εμενα προσωπικα μου αρεσε μια Ευαγγελοπουλου , ηταν τοσο προσεκτικη και ανθρωπινη.Δε ηθελε να με διωξει νωρις απο το νοσοκομειο (συνεχως εμενα μιλουσε και κοτουσε καταματα, η Ανδρεαδου ειχε μεσολαβητη αυτο με θυμωνε πολυ) και τελικα καλως που επιμενε να καθησω μερες ακομη η Ανδρεαδου δεν εδωσε και εμφαση σε λεπτομερειες και ηθελε εξιτηριο νωρις.. :techie-studyingbrown: δεν ξερω δεν θελω να παρω το κριμα στο λαιμο μου.
Ο Κιλιντιρεας ηταν τοσο απασχολημενος με τοσα και τοσους απλως ουτε καλημερα δεν μπορουσες του πεις...
Οπως ειπα ειμαι καινουργια στο χωρο και την αποψη μου εκφραζω. :) :) :) :) :) :) :)
 #83516  από Hristos!
 Παρ Ιαν 04, 2013 10:46 am
Ειναι δεδομενο οτι οσοι ειναι επικουροι καθηγητες ή αναπληρωτες καθηγητες, οπως η Ανδρεαδου και ο Κυλιντηρεας, διαθετουν αισθητα μικροτερο χρονο σε εξετασεις ασθενων σε σχεση με οσους ειναι λεκτορες, οπως η Ευαγγελοπουλου. Αυτη ειναι παγια αρχη σε οτι εχει να κανει με πανεπιστημιακους τομεις και προφανως υπαρχει και στο Αιγινητειο που ειναι πανεπιστημιακο νοσοκομειο.

Υ.Γ. Φυσικα παντα υπαρχουν εξαιρεσεις, οπως ο κ Ρομπος, που εβρισκε χρονο με καποιο "μαγικο" τροπο οταν υπηρχε αναγκη για καποιον ασθενη του.
 #83531  από youla
 Παρ Ιαν 04, 2013 4:01 pm
Στον Κιλιντιρέα είχα πάει στο ιατρείο του χωρίς να ξέρω ότι είναι στο Αιγινήτειο. Εχει φήμη πολύ καλού γιατρού αλλά εμένα με άφησε παγερά αδιάφορη γι΄αυτό και δε θα ήταν επιλογή μου.
Την Ευαγγελοπούλου την είχα όταν μπήκα για εξετάσεις στο νοσοκομείο. Πολυ καλές εντυπώσεις. Την Ανδρεάδου δε τη θυμάμαι. Προφανώς θα πάω να δω δυο-τρεις στο Αιγινήτειο ξεκινώντας από την Ανδρεάδου και μετά θα αποφασίσω. Ισως ρωτήσω και το γυναικολόγο μου που συνεργαζόταν με τον Ρόμπο μήπως έχει να μου συστήσει κανέναν άλλον. Στο Αιγινήτειο έχω εκεί το φάκελό μου και δε θα ήθελα να αλλάξω νοσοκομείο.
Είδα χτες ότι ήδη υπήρχε θέμα για τη συνταξιοδότηση του Ρόμπου και το διάβασα και αυτό.
Δεν καταλαβαίνω γιατί αργούν τόσο πολύ τα ραντεβού στο Αιγινήτειο. Δεν ήταν έτσι πριν το φθινόπωρο... :o
Πάντως, σας ευχαριστώ πολύ και μακάρι να έχουμε μια χρονιά χωρίς ταλαιπωρίες :)
 #83534  από anastasis
 Παρ Ιαν 04, 2013 4:27 pm
Επειδη βλεπω οτι τα ονοματα πανε και ερχονται θα πω και εγω την γνωμη μου χωρις να θελω να επηρεασω κανεναν και χωρις να θελω να κανω διαφημιση σε κανεναν...Λοιπον εμενα με παρακολουθει ο κυριος Σφαγγος ο οποιος ηταν ο Διευθυντης του τμηματος απομυελινωτικων νοσηματων του Αιγινητειου πριν τον κυριο Ρομπο και καθηγητης του Πανεπιστημιου Αθηνων σε συνεργασια με τον κυριο Κουτση, ο οποιος ειναι στο Αιγινητειο και Λεκτορας του πανεπιστημιου Αθηνων ο οποιος ανηκε και στην ομαδα του κυριου Σφαγγου οταν ηταν Διευθυντης...
Παιδια απλα δεν εχω λογια και ως επιστημονες ΑΛΛΑ το βασικοτερο ως Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι!!!!
Ειμαι στο χωρο της υγειας σα νοσηλευτης σχεδον 7 χρονια και δεν εχει τυχει να συναντησω τετοιους επαγγελματιες...
Και θα πω μονο τουτο...ημερα Κυριακη και με ειχαν πιασει τα ψυχοσωματικα μου οτι κατι εχω...(οσοι με ξερουν απο εδω μεσα καταλαβαινουν) παιρνω τον κυριο Σφαγγο τηλεφωνο και του λεω τι αισθανομαι και μου απανταει...Ελα στο σπιτι μου να σε δω γιατι εχουν απεργια τα ταξι και δε μπορω να ερθω στο Ιατρειο...Τι αλλο να περιμενεις?Και οσο για τα λεφτα?ΟΟΟποτε εχει παρει ειναι μετα απο παλη που του τα αφησα εγω με το ζορι...
Οσο για τον κυριο Κουτση?Νεοτερος σαφως απο τον κυριο Σφαγγο αλλα με τεραστια εμπειρια!!!Τον εχω ενοχλησει στο τηλεφωνο, παντα ειναι εκει οτι ωρα θες...τον εχω ενοχλησει με sms παντα θα σου απαντησει αμεσως...Τον εχω ενοχλησει με mail, με το που θα το δει θα σου απαντησει αμεσως...Απο θεμα γιατρων ,ασχετα αν η νευρολογια ειναι πολυ πισω γενικα στο θεμα, εγω αισθανομαι πολυ τυχερος που κατεληξα σε αυτους τους δυο και μονο που τους γνωρισα σαν ανθρωπους...Καλη συνεχεια παιδια!!!
 #83544  από georgeand
 Παρ Ιαν 04, 2013 5:55 pm
anastasis έγραψε:Επειδη βλεπω οτι τα ονοματα πανε και ερχονται θα πω και εγω την γνωμη μου χωρις να θελω να επηρεασω κανεναν και χωρις να θελω να κανω διαφημιση σε κανεναν...Λοιπον εμενα με παρακολουθει ο κυριος Σφαγγος ο οποιος ηταν ο Διευθυντης του τμηματος απομυελινωτικων νοσηματων του Αιγινητειου πριν τον κυριο Ρομπο και καθηγητης του Πανεπιστημιου Αθηνων σε συνεργασια με τον κυριο Κουτση, ο οποιος ειναι στο Αιγινητειο και Λεκτορας του πανεπιστημιου Αθηνων ο οποιος ανηκε και στην ομαδα του κυριου Σφαγγου οταν ηταν Διευθυντης...
Παιδια απλα δεν εχω λογια και ως επιστημονες ΑΛΛΑ το βασικοτερο ως Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι!!!!
Ειμαι στο χωρο της υγειας σα νοσηλευτης σχεδον 7 χρονια και δεν εχει τυχει να συναντησω τετοιους επαγγελματιες...
Και θα πω μονο τουτο...ημερα Κυριακη και με ειχαν πιασει τα ψυχοσωματικα μου οτι κατι εχω...(οσοι με ξερουν απο εδω μεσα καταλαβαινουν) παιρνω τον κυριο Σφαγγο τηλεφωνο και του λεω τι αισθανομαι και μου απανταει...Ελα στο σπιτι μου να σε δω γιατι εχουν απεργια τα ταξι και δε μπορω να ερθω στο Ιατρειο...Τι αλλο να περιμενεις?Και οσο για τα λεφτα?ΟΟΟποτε εχει παρει ειναι μετα απο παλη που του τα αφησα εγω με το ζορι...
Οσο για τον κυριο Κουτση?Νεοτερος σαφως απο τον κυριο Σφαγγο αλλα με τεραστια εμπειρια!!!Τον εχω ενοχλησει στο τηλεφωνο, παντα ειναι εκει οτι ωρα θες...τον εχω ενοχλησει με sms παντα θα σου απαντησει αμεσως...Τον εχω ενοχλησει με mail, με το που θα το δει θα σου απαντησει αμεσως...Απο θεμα γιατρων ,ασχετα αν η νευρολογια ειναι πολυ πισω γενικα στο θεμα, εγω αισθανομαι πολυ τυχερος που κατεληξα σε αυτους τους δυο και μονο που τους γνωρισα σαν ανθρωπους...Καλη συνεχεια παιδια!!!
Θα συμφωνήσω και εγω, για τον κ.Σφαγγο οτι και να πούμε είναι λίγο,το αρνητικό ειναι οτι εχει πάρει σύνταξη και δεν μπορεί να συνταγογράφηση θεραπείες για την νόσο ρεμπιφ,γκιλενεα κτλ,
αλλά γίνεται με συνεργασία άλλων γιατρών του Αιγινητειου.
Εγώ του οφείλω πολλά .
 #83545  από anastasis
 Παρ Ιαν 04, 2013 5:57 pm
Για αυτο δε μπορω να σου πω αφου δεν μου δινει θεραπεια...ομως ουτως η αλλως εχω καταλαβει οτι δε τα παει καλα με αυτες... :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty:

Για να μην παρεξηγηθω εννοω οτι δεν θα δωσει ευκολα αν δε χρειαζεται οπωσδηποτε ο ασθενης...και παλι με επιφυλαξη αφου μου εχει πει κατηγορηματικα οτι δεν ξερουμε κατα ποσο βοηθανε... :techie-studyingbrown: :techie-studyingbrown:
 #84452  από Debbie_Downer
 Δευ Ιαν 21, 2013 7:02 pm
georgeand έγραψε:
anastasis έγραψε:Επειδη βλεπω οτι τα ονοματα πανε και ερχονται θα πω και εγω την γνωμη μου χωρις να θελω να επηρεασω κανεναν και χωρις να θελω να κανω διαφημιση σε κανεναν...Λοιπον εμενα με παρακολουθει ο κυριος Σφαγγος ο οποιος ηταν ο Διευθυντης του τμηματος απομυελινωτικων νοσηματων του Αιγινητειου πριν τον κυριο Ρομπο και καθηγητης του Πανεπιστημιου Αθηνων σε συνεργασια με τον κυριο Κουτση, ο οποιος ειναι στο Αιγινητειο και Λεκτορας του πανεπιστημιου Αθηνων ο οποιος ανηκε και στην ομαδα του κυριου Σφαγγου οταν ηταν Διευθυντης...
Θα συμφωνήσω και εγω, για τον κ.Σφαγγο οτι και να πούμε είναι λίγο,το αρνητικό ειναι οτι εχει πάρει σύνταξη και δεν μπορεί να συνταγογράφηση θεραπείες για την νόσο ρεμπιφ,γκιλενεα κτλ,
αλλά γίνεται με συνεργασία άλλων γιατρών του Αιγινητειου.
Εγώ του οφείλω πολλά .

Λίγο καθυστερημένα αλλά θέλω κι εγώ να επιβεβαιώσω ότι ο κύριος Σφάγγος είναι φοβερός άνθρωπος και γιατρός και ασχολείται μαζί σου και σε καθησυχάζει για όλα. Δεν ήξερα ότι έχει πάρει σύνταξη, ωστόσο συνεχίζει να δέχεται στο ιατρείο του έτσι δεν είναι;