Καλοι μου φιλοι καλησπερα σας...Θελω να ρωτησω το εξης σχετικα με την διατροφη στην ΣΚΠ...Θεωρειτε οτι ειναι καλο καποιος ασθενης να καταναλωνει μονο φρουτα,λαχανικα, ψαρια ελαχιστο κοκκινο κρεας και γενικα ολα αυτα που εχουμε ακουσει ανα διαστηματα οτι βοηθουν στην παθηση η μπορει να καταναλωνει τα ανωτερω αλλα και ολα τα υπολοιπα αλλα με μετρο?
Ο λογος που το ρωταω αυτο ειναι ο εξης...πχ οταν θα φαω ενα σουβλακι η μια πιτσα η μια σοκολατα να νοιωθω τυψεις η θα φαμε και το βρωμικο που και που?Η αληθεια ειναι οτι εχω βελτιωσει αρκετα την ποιοτητα της διατροφης μου αλλα γαμωτο ειναι καποιες συνηθειες που δεν κοβονται...πχ η σοκολατα ειναι εξαρτηση για μενα...Μη σας κουραζω, αναμενω απαντησεις σας...Καλο απογευμα...

Ο λογος που το ρωταω αυτο ειναι ο εξης...πχ οταν θα φαω ενα σουβλακι η μια πιτσα η μια σοκολατα να νοιωθω τυψεις η θα φαμε και το βρωμικο που και που?Η αληθεια ειναι οτι εχω βελτιωσει αρκετα την ποιοτητα της διατροφης μου αλλα γαμωτο ειναι καποιες συνηθειες που δεν κοβονται...πχ η σοκολατα ειναι εξαρτηση για μενα...Μη σας κουραζω, αναμενω απαντησεις σας...Καλο απογευμα...

Κάντε υπομονή, μια λεμονιά ανθίζει στη γειτονιά...