• ΕΝΤΟΝΗ ΚΟΠΩΣΗ!!!

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #4742  από Maria77
 Πέμ Μάιος 28, 2009 2:46 pm
Σας συμβαίνει αυτό το σύμπτωμα??? Δεν μου φτανει που συνεχίζονται οι πόνοι στα μάτια μου, τις τελευταίες μέρες νοίωθω έντονη κόπωση :cry: Σήμερα αναγκάστικα να φύγω απο την δουλειά μου πιο νωρίς γιατί δεν άντεχα άλλο...ένοιωθα ένα λαχάνιασμα λες και έτρεχα(!) ασχέτως ότι καθόμουνα στο γραφείο μου :cry: έτσι όπως πάω θα με διώξουν και απο την δουλειά μου, την μια δεν κάθομαι στον υπολογιστή, τώρα αυτό... :!:
Όπως με βλέπω δεν την γλιτώνω τη χορήγηση ενδοφλέβειας κορτιζόνης. Έχω αύριο ραντεβού με τον γιατρό μου, για να μου πεί τι θα κάνω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maria77 την Πέμ Μάιος 28, 2009 8:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #4743  από LL--MM
 Πέμ Μάιος 28, 2009 3:03 pm
Mαρία μου, περαστικά και καλό κουράγιο! Είμαστε όλοι μαζύ σου :!: :D

Συχνά, (more often than not, που λένε και οι "πέραν της Μάγχης φίλοι μας" :twisted: ) σε δυνατή ώση, πολλά συμπτώματα συναθροίζονται :( , αλλά πάρε μερικές μέρες αναρρωτική και σιγά σιγά θα σταματήσουν όλα... Ωση είναι :x , θα περάσει :)
 #4745  από mariak
 Πέμ Μάιος 28, 2009 3:14 pm
Μαρία αν και δεν είμαι η ίδια ασθενής,ξέρω ότι η έντονη κόπωση είναι το πιο συνηθισμένο και ένα από τα πιο ενοχλητικά συμπτώματα της ΣΚΠ.Υπάρχουν μέρες που η αδελφή μου δουλεύει πολύ,βγαίνει το βράδυ,μπεκρουλιάζει και όμως είναι μια χαρά,και άλλες μέρες που σέρνεται χωρίς να έχει κάνει τόσα που να τις δικαιολογούν ούτε τη μισή κόπωση που νώθει.Συνήθως της κρατάει καποιες μέρες και μετά συνέρχεται.Σου εύχομαι να περάσει σύντομα πάντως : :D
 #4748  από maria nikolaou
 Πέμ Μάιος 28, 2009 4:07 pm
emena pali einai monimo sumptwma h kopwsh.otan de pernaw upotroph ta pragmata einai akoma xeirotera.to kalutero pou exeis na kaneis einai na pareis mia anarwtikh adeia gia na mn erxesai ki esu se duskolh 8esh sto grafeio ki na koimasai oso pio polu mporeis.
 #4754  από nikolaras
 Πέμ Μάιος 28, 2009 4:52 pm
Maria kata tin dikoia m apopsh pare adeia bres 1 fisiko8erapeuth pes tou to k to k na se boh8isei me tn kopwsh egw kanw 2 meres fisko8erapeia k an k noiw8w kourasmenos noiw8w gluka kourasmenos k pisteuw oti se kana mina 2 na dw mikrh diafora
 #4757  από mary_d_ath
 Πέμ Μάιος 28, 2009 5:08 pm
Αυτό το σύμπτωμα της κούρασης το έχω κι εγώ ρε γμτ τώρα τελευταία...
Συν του ότι το σύμπλεγμα πυρετός, κούραση, ζαλάδες και ζέστη είναι καθημερινό φαινόμενο σε μένα τώρα τελευταία...
Παίρνω όμως και πολυβιταμίνες και depon και extra βιταμίνη C και μπορώ να πω ότι είμαι κάπως καλύτερα!!
Μετά κοιμάμαι και κανένα 12ωρο και όλα κομπλέ!!
Δυστυχώς δε νομίζω να μπορούμε να κάνουμε και πολλά...
 #4765  από maria nikolaou
 Πέμ Μάιος 28, 2009 5:34 pm
xairomai pou dn eimai h monadikh pou kleinw 12wro stn upno.xexexe
 #4768  από mary_d_ath
 Πέμ Μάιος 28, 2009 5:39 pm
Και η πλήρης ανωμαλία έγκειται στο γεγονός ότι παρόλο που έχω σκάσει στον ύπνο, θέλω κι άλλο!! Ξυπνάω νυστάζοντας, δηλαδή!! :lol: :lol: :lol:
Βέβαια συνήθως αυτό το παθαίνω έντονα μετά από απανωτά ξενύχτια!
Αχ, πόσο ωραίος θα ήταν ο κόσμος δίχως ξυπνητήρια... :lol:
 #4825  από Maria77
 Πέμ Μάιος 28, 2009 8:10 pm
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα όταν ξέρω πως υπάρχουν άτομα που με καταλαβαίνουν! Θα το ρίξω και εγώ στην υπνο-θεραπεία (!) και θα περιμένω βέβαια να συναντηθώ αύριο με τον γιατρό μου, να μου πει πως θα προχωρήσουμε!
 #4832  από jou
 Πέμ Μάιος 28, 2009 9:02 pm
Καλησπέρα!!! Η κόπωση και σε εμένα είναι συχνό φαινόμενο, υπάρχουν μέρες που το μόνο που θέλω να κάνω είναι να είμαι απλά στο κρεββάτι και να μην έχω διάθεση να σηκωθώ...
Η γιατρός μου, μου είπε ότι αυτό αφείλεται και στο Tysabri...