• μηπως ξερει κανεισ σας?

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #80932  από Giota
 Τετ Νοέμ 14, 2012 4:44 pm
παιδια καλησπερα. στισ 31 νοεμβριου σταματα το επιδομα που παιρνω ωσπου να περασω ξανα επιτροπη κ δεν ξερω ποτε κ αν με περασουν. τελοσ παντων. τι θα γινει με τισ ενεσεισ μου που παιρνω απο το ικα αφου δεν θα εχω ασφαλεια? ληγει 31 νοεμβριου. εχω αγχωθει. πρεπει να παω στο ικα να ρωτησω?
 #80936  από Π.Μ79
 Τετ Νοέμ 14, 2012 6:00 pm
Τα βιβλιάρια του ΙΚΑ λήγουν συνήθως τέλη Φλεβάρη. Δεν έχει να κάνει με το πότε λήγει το επίδομα.

Δες πότε λήγει το βιβλιάριό σου και μην περιμένεις μέχρι τελευταία στιγμή. ;)
 #80939  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Τετ Νοέμ 14, 2012 6:15 pm
Καλησπέρα Γιωτούλα.
Το επίδομά μου και η σύνταξή μου είχαν λήξει 4 Απριλίου.Το βιβλιάριο του ΙΚΑ ίσχυε εως 31 Απριλίου.Πήγα λοιπόν στο ΙΚΑ τους το είπα και μου έκαναν μια παράταση ασφάλισης για 6 μήνες.Έχουν περάσει βέβαια χωρίς να με έχουν καλέσει για να περάσω επιτροπή ακόμα και όταν ξαναπήγα μου είπαν πως από το ΙΚΑ δεν δικαιούμαι άλλη παράταση,αλλά μπορεί και μου έκανε παράταση άλλους 6 μήνες ο νευρολόγος του ΙΚΑ που όμως όπως μου είπανε η παράταση αυτή ισχύει μόνο για αυτόν τον λόγο.Δηλαδή για να παίρνω τις rebif μου όπως και πρίν.
Πήγαινε να ρωτήσεις.Πιστεύω πως θα ισχύουν τα ίδια. :greetings-waveyellow:
 #80940  από Giota
 Τετ Νοέμ 14, 2012 6:32 pm
ευχαριστω παιδια. ναι το βιβλιαριο ληγει 31/11/2102 αρα αυρι κιολας θα παω γιατι δεκεμβριο εχω να παρω ενεσεισ. καλα απο τον απριλιο δεν σε καλεσαν ακομα? α καλα.......