• Σ.K.Π. ΚΑΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #79990  από Findel
 Παρ Οκτ 26, 2012 6:01 pm
Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για τα γυναικολογικά μου. Πηγα στον γυναικολόγο και μου βρήκε έναν πολύποδα στον τράχηλο. Είπε ότι πρέπει να αφαιρεθεί γιατί μπορεί να μην μου επέτρεπε να συλλάβω!!Είπε επίσης ότι μετά θα κάνω προσπάθεια για φυσική σύλληψη και εαν δεν πετύχει θα κάνω εξωσωματική!!!Ξέρετε τίποτα για αυτό;
 #80205  από maryloo
 Δευ Οκτ 29, 2012 12:01 pm
Καλημερα !Δεν εχω ξαναγραψει,αλλα το συγκεκριμενο θεμα το θεωρω απολυτης προτεραιοτητας και μεγιστης προσοχης !!!Γνωριζομαστε με την ΣΚΠ εδω και ... 18 χρονια.Η κατασταση μου ειναι πολυ καλη αλλα ο γιατρος δεν με αφηνε να προχωρησω σε εγκυμοσυνη απο το φοβο πιθανων επιπλοκων.Μετα απο 15 λοιπον χρονια θεωρησε πως οτι ειχαμε να περιμενουμε απο την αναρμοστη συμπεριφορα της κυριας, το ειχαμε πλεον δει.Ηταν δικη μου επιλογη ,απολυτα συνειδητη η εγκυμοσυνη μεσω εξωσωματικης ,γιατι πιστευα οτι ετσι θα ηταν απολυτα ελεγχομενος ο χρονος που θα εμενα χωρις θεραπεια.Εμεινα εγκυος με την πρωτη προσπαθεια ,η εγκυμοσυνη τελεια (γυναικολογος-νευρολογος σε αριστη συνεργασια δεν με αφησαν να νιωσω ανασφαλεια, ουτε για ενα λεπτο),ο τοκετος πολυ ευκολος και γρηγορος (εκανα καισαρικη με επισκληριδιο)και το βραβειο μου για το ρισκο ζωης ;;; Μια υπεροχη γλυκια ζουζουνα σημερα σχεδον 3 χρονων η οποια με τον ερχομο της εκανε τη ζωη μου φωτεινη και στραφταλιζουσα !!! Και επιπλεον ... απο τοτε μεχρι και σημερα οι εξετασεις μου ειναι καθε φορα και καλυτερες και εχουν εξαφανιστει σχεδον ολα τα συμπτωματα.Συγνωμη για την πολυλογια αλλα το θεμα με παρασυρει παντα.ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!
 #80208  από Μιμικαμ
 Δευ Οκτ 29, 2012 12:25 pm
Πόση ευτυχία, αισιοδοξία αλήθεια εκπέμπουν τέτοια μηνύματα...... κοπέλα μου, να χαίρεσαι την ζουζούνα σου.....και εύχομαι ο,τι καλύτερο για εκείνην και για σένα.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #80215  από ioanna papantoni
 Δευ Οκτ 29, 2012 3:20 pm
για εξωσωματικη δεν γνωριζω να σου πω μιας κ την μικρη η οποια χρονιζει τον επομεν μηνα την εχω απο αυτοματη συλληψη δλδ ηρθε μετα απο δικες μας προσπαθειες .. το να μεινω εγκυος ηταν προτροπη της νευρολογου μου η οποια μου ειπε πως οσα πιο πολλΑ ΠΑΙΔΙΑ κανω τοσο καλυτερα θα ειμαι... Ειμαι καλα κ οτι υποτροπες εκανα της περασα αυτο που λενε στο ποδι χωρις να παρω κορτιζονη χωρις τπτ...ειμαι καλα κ μετα τον θρησκευτικο μου γαμο που θα γινει μαζι με τα βαφτισια της κορης μου θα βαλουμε μπροστα για 2 παιδακι κ μετα για 3ο πρωτα ο Θεος... απο προσωπικη εμπειρια φωναζω καντε παιδια σε ολες τιε συμπασχουσες
 #80216  από Vasoula
 Δευ Οκτ 29, 2012 5:05 pm
Η εγκυμοσυνη σαφως και κανει καλο με απειρα παραδειγματα, η εξωσωματικη συμφωνα με μια μεγαλη Αργεντινεζικη ερευνα δυστυχως κανει κακο και κυριος υπευθυνος ειναι τα φαρμακα που παιρνεις (ορμονες) τα οποια μεταξυ αλλων προκαλουν κι αυξηση πηκτικοτητας του αιματος!
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1 ... 1C6.d01t03
http://www.msrc.co.uk/index.cfm/fuseact ... ageid/1936
 #80217  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Οκτ 29, 2012 5:12 pm
:romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:Κοριτσια!!!!!! Να χαιρεστε τα ζουζουνια σας !!!!!!!!! Να ειστε καλα, για να τα φροντιζετε..... και....... εκεινα να ειναι καλα, για να σας...παιδευουν........ :romance-heartsthree: Εχω, ομως , αποριες ........ :think: :think: :think: Γιατι, μετα την αφαιρεση πολυποδα, θα χρειαστει εξωσωματικη ???????? Και...γενικα, γιατι εξωσωματικη σε περιπτωση μητερας με σκπ........????????????? Δεν εχω αποψη, αφου γεννησα 4 χρονια πριν διαγνωστω !!!!! Απλως...ρωταω !!!!!!!!!!!!!!
 #80383  από Findel
 Πέμ Νοέμ 01, 2012 2:59 am
αγαπητές συνοδοιπόροι, ήσασταν αρκετά κατατοπιστικές και ελπιδοφόρες!!! Ο γυναικολόγος μου όμως δεν μου συνέστησε οπωσδήποτε εξωσωματική, ο άνθρωπος απλά είπε ότι χρειάζεται πρώτα να αφαιρεθεί ο πολύποδας, μετά να κάνω προσπάθεια με το φυσικό τρόπο και εάν δε μείνω έγκυος τότε να δοκιμάσω και την εξωσωματική!!! Χρειάζομαι τη συμβολή σας στο μοίρασμα αυτής της πρωτόγνωρης για μένα εμπειρίας :romance-kisscheek:
να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!! :text-thankyouyellow:
 #80391  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 01, 2012 9:35 am
Findel έγραψε:αγαπητές συνοδοιπόροι, ήσασταν αρκετά κατατοπιστικές και ελπιδοφόρες!!! Ο γυναικολόγος μου όμως δεν μου συνέστησε οπωσδήποτε εξωσωματική, ο άνθρωπος απλά είπε ότι χρειάζεται πρώτα να αφαιρεθεί ο πολύποδας, μετά να κάνω προσπάθεια με το φυσικό τρόπο και εάν δε μείνω έγκυος τότε να δοκιμάσω και την εξωσωματική!!! Χρειάζομαι τη συμβολή σας στο μοίρασμα αυτής της πρωτόγνωρης για μένα εμπειρίας :romance-kisscheek:
να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!! :text-thankyouyellow:
:greetings-waveyellow: Ετσι !!!!! Ας αφαιρεθει ο πολυποδας και μετα ...βαλε μπρος !!!!!! ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ..........!!!!!!!!!!!!ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ !!!!!!!!!!!! Ετσι θα αποκτησεις , κι εσυ ενα γλυκο ζουζουνακι ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #80408  από ioanna papantoni
 Πέμ Νοέμ 01, 2012 11:54 am
βρες εναν πολυ καλο γυναικολογο σου μιλαω εγω που την περιοδο μου την εψαχνα με το μακαρονι...βρηκα τον γιατρο μου ο Θεος να τον εχει καλα κ αφου του ειπα τα θεματα της υγειας μου ολα του ειπα γιατρε αγχωνομαι πρεπει να μεινω εγκυο αμεσως ειμαι χωρις θεραπεια κ μου απαντησε....να σηκωθεις να φυγεις δενμπορω να ανοιξω την κοιλια σου να σου το βαλω μεσα,σταματα να αγχωνεσαι κ ολα θα πανε καλα 2 . Για ενα μηνα πηγαινα καθε εβδομαδα να ελεγχει τα αυγουλακια μου κ μου ειπε απο τοτε μεχρη τοτε ειναι οι γονιμες...αμεσως φυτρωσε στην κοιλια μου η νεραιδα μου....καλη πιστη πρεπει να εχεις κ ενα καλο γυναικολογο...βγαλε πρωτα τον πολυποδ κ ολα θα πανε καλα θα δεις
 #107868  από youla
 Κυρ Δεκ 07, 2014 12:26 pm
Γεια σας και από εμένα
Θα ήθελα να ρωτήσω εαν ξέρει κάποια που έχει κάνει εξωσωματική εαν ο γυναικολόγος συνέστησε κορτιζόνη λόγω της Σκλήρυνσης και προκειμένου να γίνει εμφύτευση και να αναπτυχθεί το έμβρυο. Ξέρει κάποια κάτι παραπάνω;
Σας ευχαριστώ