• ΜΑΘΗΜΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #79869  από anastasis
 Τρί Οκτ 23, 2012 10:57 pm
ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ...
 #79872  από anastasis
 Τρί Οκτ 23, 2012 11:09 pm
ΔΕΙΤΕ Κ ΤΟΥΤΟ...
#!
 #79902  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Οκτ 24, 2012 2:49 pm
anastasis έγραψε:ΔΕΙΤΕ Κ ΤΟΥΤΟ...
#!
:angry-cussingblack: Γ.....το...οπλοστασιο και τη...συμμορφωση......ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!!!!!!!!
 #79912  από Κωνσταντίνα
 Τετ Οκτ 24, 2012 4:30 pm
Καλησπέρα στην παρέα, δεν θα ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση το forum, αν κριθεί η εμπειρία μου με την παραπάνω καθηγήτρια ότι προσβάλλει, να αφαιρεθεί.

Στην πρώτη μας γνωριμία στο ιατρείο της, πριν προλάβω να καθίσω, αφού δυσκολεύομαι να κινηθώ με ευκολία, μου προτείνει θεραπεία.Ήταν τόση η βιασύνη της να "πουλήσει", που όταν τη ρώτησα τι έχει να μου προσφέρει το "χάπι" αυτό σε μια δευτερογενώς προϊούσα μορφή σα τη δική μου, μου λέει ναι έχεις δίκιο.Μετά αποφάσισε να μου δώσει να κάνω εξετάσεις αίματος και στην πορεία της επίσκεψης, μου ξαναπροτείνεται ως θεραπεία το ίδιο χάπι:obscene-hanged:
Τα συμπεράσματα δικά σας :violence-uzi:

ΥΓ είναι πολλά τα λεφτά Άρη....................... :violin:
 #79915  από Π.Μ79
 Τετ Οκτ 24, 2012 4:57 pm
Να με συμπαθάτε, αλλά αφού είδα τα βίντεο, έχω να πω κάποια πράγματα και ειλικρινά χέστηκα αν η κυρία Αναγνωστούλη είναι καθηγήτρια νευρολογίας.

Έγινα για πολλοστή φορά μάρτυρας στα ''εικάζουμε'', ''αν'', ''θεωρούμε'' κλπ.
Αυτά ΔΕΝ είναι επιστημονικά επιχειρήματα κυρία Αναγνωστούλη και κάθε πικραμένε νευρολόγε. Αυτά είναι εικασίες, οι οποίες 130 χρόνια που υπάρχει η σκπ, παρέμειναν εικασίες και θεωρίες.

Δεν είδα σε κανένα σημείο απτά και επιστημονικά τεκμηριωμένα επιχειρήματα, ως προς το τι κάνει η σκπ, γιατί δημιουργείται κλπ.
Η κυρία Αναγνωστούλη παρουσίασε την πλευρά των 'μεγάλων' και 'τρανών' νευρολόγων του παρελθόντος.
Επιλεκτικά, παρουσίασε μόνο την πλευρά της σκπ που γνωρίζουν και δέχονται, δηλαδή της αυτοανοσίας, η οποία βέβαια δεν απεδείχθη ποτέ.

Βεβαίως, έκανε εκτενή αναφορά στις ιντερφερόνες που κάνουν φοβερή δουλειά (ειρωνεία)...

Τα λεφτά δεν είναι απλά πολλά, είναι αμέτρητα.

Όταν κυρία Αναγνωστούλη και κάθε πικραμένε νευρολόγε, απαντήσετε με τεκμηριωμένα επιστημονικά επιχειρήματα, τότε μπορείτε να κάνετε διαλέξεις.
Μέχρι τότε, απλά να παρακαλάτε να μην έρθει η μέρα που θα ανακοινωθεί η πραγματική αιτία της σκπ και όχι τα ψέματα που λέτε τόσα χρόνια στους ασθενείς που καταστρέφεται η ζωή τους.
 #79916  από anastasis
 Τετ Οκτ 24, 2012 5:03 pm
Ημουν σιγουρος για αυτο το ξεσπασμα του φιλτατου Π.Μ. μετα απο ολα αυτα!!! :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: και φυσικα συμφωνω....... :bow-yellow: :bow-yellow: αν ποτε βρεθει η αιτια θα :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: και δε θα φτανουν!!!
 #79918  από sofia13
 Τετ Οκτ 24, 2012 7:52 pm
Π.Μ 79 :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #79929  από Κώστας
 Πέμ Οκτ 25, 2012 12:32 am
ΠΜ και από μένα :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #79936  από Λήδα
 Πέμ Οκτ 25, 2012 12:29 pm
Π.Μ79.... :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: