• ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #79617  από anastasis
 Παρ Οκτ 19, 2012 9:28 pm
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΕΥΝΑ http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21270417 Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ (RIS) KAI ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΚΑΙ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΝΩΤΙΑΙΟ ΜΥΕΛΟ (MRI ΑΥΧΕΝΑ)(ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ) ΜΕΣΑ ΣΕ 1.6 ΕΤΗ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 3 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΑΘΩΣ ΠΡΟΙΣΟΥΣΑ...ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΡΑΓΕ?ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ...
 #79637  από soo_simple_
 Σάβ Οκτ 20, 2012 12:22 am
Και εγω σου παραθετω οτι στο 4% των ανθρώπων υπάρχουν αλλοιώσεις στη μαγνητικη, χωρίς να υπάρχει καποια γνωστή υποκείμενη πάθηση...Ειναι απλώς ενα τυχαιο εύρημα.
Σου παραθετω επισης οτι η συχνότητα της Σ.Κ.Π στην Ελλαδα ειναι 1/1000.
 #79672  από anastasis
 Σάβ Οκτ 20, 2012 2:00 pm
ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 4% ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ...ΟΤΑΝ Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ...ΕΙΔΟΜΕΝ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ...
 #79709  από anastasis
 Σάβ Οκτ 20, 2012 7:53 pm
ΠΩ ΠΩ ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΜΑΛΛΟΝ Ε? ΤΕΣΠΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΤΑ SEROXAT ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΟΙΤΑΖΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΩ... :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
 #79710  από Στάθης
 Σάβ Οκτ 20, 2012 8:05 pm
Φίλτατε Αναστάση.... το μυαλό σου προβάλει ότι χειρότερο μπορεί... για να σε πνήξει στην απελπισία και στον φόβο.

Τϊποτα από αυτά που λες δεν έχει βάση. Το 2004 διαγνώστηκα με σκλήρυνση με εστίες από τον κόρφο στον πάτο. Μάλιστα είχα μια τόσο μεγάλη εστία στον αυχένα.... που μου ανακοίνωσαν ότι θα μείνω παράλυτος στο εγγυής μέλλον, οπότε η μόνο θεραπεία που μου πρότειναν ήταν πλασμαφαίρεση.

Πήρα τον σάκο και έφυγα.

Μετά από 8 χρόνια.... έπαιζα (και παίζω) μπάσκετ 2,5 ώρες την ημέρα στους 30 βαθμούς.

Αν θες να τρελαθείς.... να τρελαθείς. Αλλά να ξέρεις υπαίτιος δεν θα είναι καμία RIS, αλλά το μυαλό σου που τα έχει παίξει τελείως.

Συμμορφώση, αισιοδοξία και μακριά από φαρμακάκια όσο μπορείς. Πειρθάρχησε τον εαυτό σου, και δες τα πράγματα υπό άλλο πρίσμα.

Βγάζει φόβο και τρόμο....... η προβολή του μυαλού σε ένα δυσοίωνο υποθετικό μέλλον. Σε τελειώνει.
Ε ! Τελείωσε το εσύ. Δες το μέλλον σου όπως είναι το παρόν σου! Ασυμπτωματικό.
 #79712  από kika
 Σάβ Οκτ 20, 2012 8:27 pm
Άψογη η τοποθέτησή σου Στάθη! Αυτή νομίζω κι΄εγώ ότι είναι η τέλεια αντιμετώπιση.
 #79714  από κατερινα 55
 Σάβ Οκτ 20, 2012 8:34 pm
Στάθη............ :clap: :clap: :clap:
 #79717  από anastasis
 Σάβ Οκτ 20, 2012 9:12 pm
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ ΟΝΤΩΣ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ...ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΥ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...
 #79719  από κατερινα 55
 Σάβ Οκτ 20, 2012 9:23 pm
Εσύ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!Εσύ και η οικογένειά σου!Δηλ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!! :handgestures-salute: