Σχετικά με την θεαματική βελτίωση της φίλης μου που είχα αναφέρει κάποτε, χθές είχαμε κουβέντα και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας. Ενω πριν ήταν σε καρότσι , χρησιμοποιούσε βακτηρίες κι΄εμάς διπλά μη ξεφύγει, χθές κρατούσα εγώ το μπράτσο της σφιχτά και στο άλλο χέρι μπαστούνι. Μου είπε οτι γνώρισε ενα πολύ καταρτισμένο φυσιοθεραπευτή , έκανε πολλές φυσιοθεραπείες, εκοψε ολα τα φάρμακα και έκανε επέμβαση στα πόδια σ΄αυτό που λέμε κότσι. Ζήτησε ραχιαία νάρκωση [ επισκληρίδιο]. Και μετά την ανάρωση, απλά σηκώθηκε . Η ιδια λέει οτι μάλλον οφείλεται και στην επισκληρίδιο. Απο τις πρώτες μέρες μετα ενιωσε βελτίωση.Απ΄οσο ξέρω εγώ η επισκληρίδιος σε μας δεν συνισταται. Εχετε ακούσει κάτι σχετικό;
Σοφάκι μου εγώ προσωπικά γνωρίζω ένα γιατρό...γυναικολόγο...που έχει μεγάλο πρόβλημα με κήλες στη μέση του...και μόλις δει τα σκούρα....μετά απο τοκετό....παίρνει αλα μπρατσέτα τον αναισθησιολόγο και κάνει μια επισκληρίδιο "θεραπεία" .Μένει μαζί με τις λεχώνες για 2-3 ώρες και μετά πάει σπίτι του καινούριος.
Πάντως το χάλι του είναι μαύρο πριν τη διαδικασία αυτή,.
Τα συμπεράσματα δικά σας..................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!