• Καλημέρα!!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #79225  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Σάβ Οκτ 13, 2012 8:03 am
Με τα χίλια ζόρια.........ξανασυνδέθηκα και πάλι λοιπόν στον οργανισμό τηλεπικοινωνίας.Αλλά πως το καταφέρνουν να σε συγχύζουν ρε παιδί μου!!!!!!!
Μου είχαν κόψει το τηλέφωνο επειδή είχα απλήρωτους λογαριασμούς από τον Ιούλιο.Κι αφού μου τα έχουν κάνει τούμπανο με τα συνεχόμενα,προσβλητικά και ενοχλητικά τηλεφωνήματά τους,δανείστηκα 100 ευρω για να πληρώσω έστω το περισσότερο από το τραγικό ποσό των 128,50,ο οποίος είναι για 3 μήνες(!!!!!!!) και πήγα και το πλήρωσα προχτές.Και με ξαναπαίρνουν πάλι χτές το μεσημέρι με υφάκι "Τί θα γίνει κυρία μου με τους λογαριασμούς σας????Χρωστάτε 3 μήνες τώρα????????Και μόλις της είπα πως έχω πάει και έχω πληρώσει τα 100 από τα 128,50,η απάντησή της ήταν "Και με τα υπόλοιπα τι θα γίνει????????"
Ναι κυρά μου σου χρωστάμε.Και σου οφείλω ακόμα 28,50.Λες να την βρίσκω να χρωστάω???Ή μήπως τα πήρα από την τσέπη σου??????ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!! :angry-cussing: :angry-cussing: :angry-cussing: :angry-cussingargument: :angry-cussingargument: :angry-cussingargument: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack:Της είπα πως έχω να πληρωθω από τέλη Μαρτίου και πως έχω σκπ και εκείνη επέμενε "Ναι αλλά χρωστάτε!!!!"Καμία κατανόηση!!!Μόνο εγώ χρωστάω δηλαδή?Τα 28,50 τους λείπουν?.........
Καλώς σας βρήκα!!!!!!!
 #79226  από maestro
 Σάβ Οκτ 13, 2012 11:09 am
Προσωπικά πιστεύω, πως η καλύτερη απάντηση στην περίπτωση, είναι να πεις πως δεν είσαι εκεί, ή εναλλακτικά πως "σήμερα" έστειλες με κάποιον δικό σου χρήματα.
Ακούγεται τραβηγμένο αυτό που λέω, αλλά, απ' τη στιγμή που και αυτοί δεν καταλαβαίνουν, νομίζω πως καλό είναι να ξεχάσουμε την ευαισθησία και την καλοσύνη που μας διακρίνει και να φερθούμε κι εμείς ανάλογα.
Και κάτι σημαντικό, που εγώ το έχω υιοθετήσει...:
Καλό είναι(για εμάς πρώτα!!!), να μην χρησιμοποιούμε τη ΣΚΠ, σαν πρόσχημα για όλα και να συνειδητοποιήσουμε πως, εντάξει, είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση, αλλά δεν παύουμε να είμαστε άνθρωποι με περίσσιες εσωτερικές δυνάμεις, τις οποίες ίσως πολλοί δεν έχουμε ανακαλύψει.
Αισιοδοξία λοιπόν φίλοι μου, και όλα να/θα πάνε καλά!!!
 #79230  από LL--MM
 Σάβ Οκτ 13, 2012 11:55 am
maestro έγραψε:Προσωπικά πιστεύω, πως η καλύτερη απάντηση στην περίπτωση, είναι να πεις πως δεν είσαι εκεί, ή εναλλακτικά πως "σήμερα" έστειλες με κάποιον δικό σου χρήματα.
Ακούγεται τραβηγμένο αυτό που λέω, αλλά, απ' τη στιγμή που και αυτοί δεν καταλαβαίνουν, νομίζω πως καλό είναι να ξεχάσουμε την ευαισθησία και την καλοσύνη που μας διακρίνει και να φερθούμε κι εμείς ανάλογα.
Φίλε μου, αν και συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ μαζί σου στο ότι πρέπει να "καλλιεργήσουμε αναισθησία", η κατάσταση είναι τέτοια που δε νομίζω να μας παίρνει τέτοιος "τσαμπουκάς"... Στέλνουν να εισπράξουν και με άτομα, τα οποία τσεπώνουν ποσοστό των όσων φέρνουν στην εταιρία... ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΠ, μπορώ να στο βεβαιώσω...

Και κάτι σημαντικό, που εγώ το έχω υιοθετήσει...:
Καλό είναι(για εμάς πρώτα!!!), να μην χρησιμοποιούμε τη ΣΚΠ, σαν πρόσχημα για όλα
Δυστυχώς, κάτι δεν πάει καλα εδώ: Από πότε είναι πρόσχημα η σκπ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ;;;

και να συνειδητοποιήσουμε πως, εντάξει, είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση,
Να το συνειδητοποιήσουμε ΕΜΕΙΣ;;; Η δυκολία μας επιβλήθηκε, δεν την επιζητήσαμε.

αλλά δεν παύουμε να είμαστε άνθρωποι με περίσσιες εσωτερικές δυνάμεις, τις οποίες ίσως πολλοί δεν έχουμε ανακαλύψει.
Για τους δοσατζήδες ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, αλλά καταναλλωτές/κακοπληρωτές! Και ποιές από τις "περίσσιες εσωτερικές μας δυνάμεις" θα μας βοηθήσουν να υπερβούμε τις προαναφερθείσες δυσκολίες, ακόμα και να τις είχαμε "ανακαλύψει";;;
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, δεν είναι λίγα τα καθίκια που τις ...προφασίζονται, για να μας αρνηθούν ακόμα και την απειροελάχιστη βοήθεια που μας είναι απαραίτητη...

ΦΙΛΕ, ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ... :greetings-waveyellow:

Αισιοδοξία λοιπόν φίλοι μου, και όλα να/θα πάνε καλά!!!Αμήν, αλλά πως;;;

Η γιαγιά η Κασσάνδρα

Υ.Γ. Ο Παπαμιχαήλ είμαστε; ΕΜΕΙΣ, αν ειχαμε τις δικές του δυνατότητες στο ρόλο αυτόν, δε θ'απαιτούσαμε να περάσει κάποιος/α την πρώτη του μηνός, θα είχαμε ήδη πληρώσει... (δυστυχώς, δε βρήκα το φίλμ παρα σε ...δόσεις και αυτό...)
ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΟΜΩΣ, ΣΑ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΤΣΙ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Κυρ Οκτ 14, 2012 12:06 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #79232  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Σάβ Οκτ 13, 2012 12:33 pm
Είναι κι αυτό μια λύση maestro αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ,να πω πως δεν είμαι σπίτι εννοώ.Ίσως να απέφευγα τα νεύρα μου και την τσαντίλα μου αλλά λόγω χαρακτήρα μάλλον δεν αφήνω πράγματα να "αιωρούνται" και καταστάσεις και όσο άσχημο κι αν είναι για μένα,προτιμώ να το αντιμετωπίσω παρά να το "βάλω στο συρτάρι"χωρίς να το έχω ξεκαθαρίσει.
Γενικά δεν αναφέρομαι στην σκπ όπως έκανα στην συγκεκριμένη περίπτωση.Απλά αφού αγανάκτησα και με είχε ζαλίσει πια.το είπα.Και είμαι οκ με αυτό.
 #79248  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Οκτ 13, 2012 9:14 pm
ΧΑΜΟΓΕΛΑ! έγραψε:Με τα χίλια ζόρια.........ξανασυνδέθηκα και πάλι λοιπόν στον οργανισμό τηλεπικοινωνίας.Αλλά πως το καταφέρνουν να σε συγχύζουν ρε παιδί μου!!!!!!!
Μου είχαν κόψει το τηλέφωνο επειδή είχα απλήρωτους λογαριασμούς από τον Ιούλιο.Κι αφού μου τα έχουν κάνει τούμπανο με τα συνεχόμενα,προσβλητικά και ενοχλητικά τηλεφωνήματά τους,δανείστηκα 100 ευρω για να πληρώσω έστω το περισσότερο από το τραγικό ποσό των 128,50,ο οποίος είναι για 3 μήνες(!!!!!!!) και πήγα και το πλήρωσα προχτές.Και με ξαναπαίρνουν πάλι χτές το μεσημέρι με υφάκι "Τί θα γίνει κυρία μου με τους λογαριασμούς σας????Χρωστάτε 3 μήνες τώρα????????Και μόλις της είπα πως έχω πάει και έχω πληρώσει τα 100 από τα 128,50,η απάντησή της ήταν "Και με τα υπόλοιπα τι θα γίνει????????"
Ναι κυρά μου σου χρωστάμε.Και σου οφείλω ακόμα 28,50.Λες να την βρίσκω να χρωστάω???Ή μήπως τα πήρα από την τσέπη σου??????ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!! :angry-cussing: :angry-cussing: :angry-cussing: :angry-cussingargument: :angry-cussingargument: :angry-cussingargument: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack:Της είπα πως έχω να πληρωθω από τέλη Μαρτίου και πως έχω σκπ και εκείνη επέμενε "Ναι αλλά χρωστάτε!!!!"Καμία κατανόηση!!!Μόνο εγώ χρωστάω δηλαδή?Τα 28,50 τους λείπουν?.........
Καλώς σας βρήκα!!!!!!!
:greetings-waveyellow: Κοπηκε το επιδομα σου και περιμενεις να περασεις ΚΕΠΑ ???? Δεν εχεις εκπτωση απο τον ΟΤΕ ????
 #79270  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Κυρ Οκτ 14, 2012 11:24 am
Καλημέρα σε όλους!!!!
Ναι Άννα59.Έχω καταθέσει τα χαρτιά μου από τις 4 Απριλίου και ακόμα περιμένω να με καλέσουν.Είμαι επαρχία και είχα πάει πέρυσι στον ΟΤΕ για την έκπτωση που κανονικά από όσο ήξερα και εγώ δικαιούμαι.αλλά η υπεύθυνη μου είχε πει πως είχαν ήδη εντολή οτι θα κοπούν τέτοιου είδους εκπτώσεις και πως δεν είχε νόημα να μπω στην διαδικασία.Εγώ της είπα πως άσχετα με το αν και πότε θα τα κόψουν γιατί να μην κάνω τα χαρτιά μου?.Και επέμενε οτι όλα αυτά θα κοπούν σύντομα.Είχα και την απόφαση μαζί μου.
 #79273  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Οκτ 14, 2012 12:05 pm
ΧΑΜΟΓΕΛΑ! έγραψε:Καλημέρα σε όλους!!!!
Ναι Άννα59.Έχω καταθέσει τα χαρτιά μου από τις 4 Απριλίου και ακόμα περιμένω να με καλέσουν.Είμαι επαρχία και είχα πάει πέρυσι στον ΟΤΕ για την έκπτωση που κανονικά από όσο ήξερα και εγώ δικαιούμαι.αλλά η υπεύθυνη μου είχε πει πως είχαν ήδη εντολή οτι θα κοπούν τέτοιου είδους εκπτώσεις και πως δεν είχε νόημα να μπω στην διαδικασία.Εγώ της είπα πως άσχετα με το αν και πότε θα τα κόψουν γιατί να μην κάνω τα χαρτιά μου?.Και επέμενε οτι όλα αυτά θα κοπούν σύντομα.Είχα και την απόφαση μαζί μου.
:scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: ΚΑΙ...ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ???? Γιατι ?????Επειδη , η ''κυρια'' , βαριοταν να σε εξυπηρετησει ???? Ελεος !!!! Παντως, η εκπτωση ΔΕΝ κοπηκε !!!!!!!!!!!!!Αν το χαρτι της αναπηριας σου, ισχυει ακομα, πηγαινε ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!! Πηγαινε και να επιμεινεις !!!!!!!
 #79294  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Κυρ Οκτ 14, 2012 9:33 pm
Να πάρω την απόφαση και να πάω λες?Πόσο είναι η έκπτωση?Να μην περιμένω να με καλέσουν πρώτα στα ΚΕΠΑ?
 #79297  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Οκτ 14, 2012 10:01 pm
ΧΑΜΟΓΕΛΑ! έγραψε:Να πάρω την απόφαση και να πάω λες?Πόσο είναι η έκπτωση?Να μην περιμένω να με καλέσουν πρώτα στα ΚΕΠΑ?
Να πας !!!! Αν το χαρτι της αναπηριας σου ισχυει ακομα, πηγαινε !!!!!!Αλλιως, θα πρεπει να περιμενεις να περασεις απο το ΚΕΠΑ !!!! Η εκπτωση ειναι 50 ευρω ! Ετσι, εγω πληρωνω μονο το παγιο και το ιντερνετ, περιπου 66 ευρω το διμηνο . Η τηλεφωνικη συνδεση, πρεπει να ειναι στο ονομα σου .Να εχεις μαζι σου τη γνωματευση της υγειονομικης επιτροπης και πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης .
 #79303  από LL--MM
 Κυρ Οκτ 14, 2012 11:46 pm
Κατά τεκμήριο, οι καταβολές των επιδομάτων ΠΑΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: Εξ ου, και από τη λήψη της επόμενης απόφασης, περνάει κάποιο διάστημα μέχρι το εκάστοτε ταμείο να ...εκταμιεύσει το ποσό αυτό, που γενικά, δε μπορεί να εισπραχθεί ΠΑΡΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, και εφ όσον έχει εγκριθεί όχι μόνο από το ΚΕΠΑ, αλλά και από το εν λόγω ταμείο.

Εξαρτάται, βέβαια, άν υπάρχει τουλάχιστον καμιά παλαιότερη απόφαση αναπηρίας που να αναφέρεται ρητά ώς "μόνιμη", της νομαρχίας ή του ΙΚΑ... Και το να τη δεχτεί ο ΟΤΕ, βέβαια είναι άλλο παραμύθι.

Η γιαγιά η Κασσάνδρα